Przecież w tym linku masz wyraźnie napisane, że do zadań hostessy należy pozowanie do zdjęć
Taa, kłania się nauka czytania ze zrozumieniem. Jak swoją wypowiedź opierasz na jakimś linku, to dobrze by go było wcześniej przeczytać.
Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz :D
Oj tam oj tam odrazu że czytać nie umiesz
przeczytałem pobieżnie czyt. nie chciało mi się
Oj ty, nie wywołuj wilka z lasu Nie no tak na poważnie jak widzę, że hostessy “przyklejone” są do jedynych i tych samych osób to nie fajne to chociażby z punktu fotografa bo jesli już mają “stać i wyglądać” to dla większej liczby zlotowiczów by zdjęcia były ciekawsze, a jak przeglądam te z poprzednich zlotów … cóż w większości te same mordy na nich przy hostessach
Chcąc nie chcąc, czeka mnie kilkugodzinna jazda z nim w jednym samochodzi, chyba że tajne głosowanie uda się i będzie obserwował podróż z bagażnika
Tak w ogóle nie chcesz się podjąć misji stworzenia plakatów na samochody jak w poprzedn im roku?
PS. Zajefajna opcja z cytowaniem większej liczby osób, pierwszy raz spotykam się z taką opcją na forum, ale to może dlatego, że głównie na DP siedzę
Edit:
Over rozwalasz system …
Pierw zarzucasz mi brak czytania ze zrozumieniem, a później:
Ja to nazywam “klasą turystyczną” czyli zwiedzanie bagażnika
Myślę już nad tym
Axles, z punktu widzenia fotografa zawsze jest ciekawie vide: http://januszek.info/dp/zpunktuwidzeniafotografa.jpg
Wygrałeś internet
Zacje ujęcie milordzie mogłeś jeszcze za kreskować nick na identyfikatorze bo łatwo znaleźć można osobistość
No ja koszulkę z DP zakładam odświętnie. Ale kurteczka to cały czas jest w użyciu, ostatnio poszła do Prania i nic się jej nie stało.
P.S
A co do hostess to, Quba ciągle obracał hostessy.
Co się nie spojrzałeś na Qube to z hostessą mi się udało w tamtym roku zjeść niedzielne śniadanie z Hostessami. Więc śniadanie było bardzo miłe.
Kuba uczynny chłopak, makijaż jej poprawiał, rozmazało się dziewcze
W ogóle to musicie się nauczyć pozować. W spokoju i bez ruchu vide: http://januszek.info/dp/pozowactrzebaumiec.gif
ja mam 4 nówki koszulki z 2012 HZ bardzo podoba mi się zielona
Bez ruchu, bez ruchu - wtedy taki żar lał się z nieba, że nie szło wystać
Popadacie w skrajności
panowie. Myślę, że jest jakiś złoty środek pomiędzy gej party, a wyuzdaną orgietką
DjLeo, hehe Sugeujesz, że Redakcja zapewni nam w tym roku hostmenów?
Ja w taką skrajność nie popadam. Więc się nie martwię. :)
Albo hostessy z brodami
Januszek jak Januszek ale Kubul na pewno.
Choć te dwie po bokach bardziej nieśmiałe, a Kubuś sądząc po minie mimo wszystko niezbyt zadowolony