HotZlot 2014 - wątek ogólny

Przecież w tym linku masz wyraźnie napisane, że do zadań hostessy należy pozowanie do zdjęć :slight_smile:

Taa, kłania się nauka czytania ze zrozumieniem. Jak swoją wypowiedź opierasz na jakimś linku, to dobrze by go było wcześniej przeczytać.

Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz  :D

Oj tam oj tam odrazu że czytać nie umiesz :slight_smile:

przeczytałem pobieżnie czyt. nie chciało mi się :wink:

Oj ty, nie wywołuj wilka z lasu :stuck_out_tongue: Nie no tak na poważnie jak widzę, że hostessy “przyklejone” są do jedynych i tych samych osób to nie fajne to chociażby z punktu fotografa :slight_smile: bo jesli już mają “stać i wyglądać” to dla większej liczby zlotowiczów by zdjęcia były ciekawsze, a jak przeglądam te z poprzednich zlotów … cóż w większości te same mordy na nich przy hostessach :slight_smile:

Chcąc nie chcąc, czeka mnie kilkugodzinna jazda z nim w jednym samochodzi, chyba że tajne głosowanie uda się i będzie obserwował podróż z bagażnika :smiley:

Tak w ogóle nie chcesz się podjąć misji stworzenia plakatów na samochody jak w poprzedn im roku?

PS. Zajefajna opcja z cytowaniem większej liczby osób, pierwszy raz spotykam się z taką opcją na forum, ale to może dlatego, że głównie na DP siedzę :stuck_out_tongue:

Edit:

Over rozwalasz system …

Pierw zarzucasz mi brak czytania ze zrozumieniem, a później:

Ja to nazywam “klasą turystyczną” czyli zwiedzanie bagażnika :slight_smile:

Myślę już nad tym :slight_smile:

Axles, z punktu widzenia fotografa zawsze jest ciekawie :wink: vide: http://januszek.info/dp/zpunktuwidzeniafotografa.jpg

Wygrałeś internet :smiley:

Zacje ujęcie milordzie :slight_smile: mogłeś jeszcze za kreskować nick na identyfikatorze bo łatwo znaleźć można osobistość :slight_smile:

No ja koszulkę z DP zakładam odświętnie. Ale kurteczka to cały czas jest w użyciu, ostatnio poszła do Prania i nic się jej nie stało. :slight_smile:

P.S

A co do hostess to, Quba ciągle obracał hostessy. :stuck_out_tongue:

Co się nie spojrzałeś na Qube to z hostessą mi się udało w tamtym roku zjeść niedzielne śniadanie z Hostessami. :slight_smile: Więc śniadanie było bardzo miłe. :slight_smile:

Kuba uczynny chłopak, makijaż jej poprawiał, rozmazało się dziewcze

W ogóle to musicie się nauczyć pozować. W spokoju i bez ruchu :wink: vide: http://januszek.info/dp/pozowactrzebaumiec.gif

ja mam 4 nówki koszulki z 2012 HZ bardzo podoba mi się zielona

Bez ruchu, bez ruchu - wtedy taki żar lał się z nieba, że nie szło wystać :slight_smile:

Popadacie w skrajności

panowie. Myślę, że jest jakiś złoty środek pomiędzy gej party, a wyuzdaną orgietką :wink:

DjLeo, hehe :wink: Sugeujesz, że Redakcja zapewni nam w tym roku hostmenów? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja w taką skrajność nie popadam. Więc się nie martwię. :) 

Albo hostessy z brodami :wink:

Januszek jak Januszek ale Kubul  na  pewno. :stuck_out_tongue:

Choć  te  dwie  po  bokach bardziej nieśmiałe, a  Kubuś sądząc po minie mimo wszystko niezbyt zadowolony :wink: