HotZlot 2014 - wątek ogólny

“konczitom” mówimy stanowczo nie! Zresztą w samym tym słowie jest “chit”, od “czitować”. Czyli oszustwo! :slight_smile:

To by była już przesada, jak @DjLeo napisał “kończitom” mówimy stanowczo nie!

“KonChipom” :wink:

Pamiętam (nazwę :mrgreen: )

Świetnie, że jedziesz  :-D Nie wiem, czy pamiętasz, ale obiecałem Ci kiedyś piwo :stuck_out_tongue:

Konchitom mówisz nie, ale  kiełbaskę (wursta) na  części  rozszerzonej będziesz wpylał :wink:

Kiełbaskę z kija… :wink:

Pamiętam, pamiętam i mam nadzieje,że się wywiążesz :slight_smile:

Tylko shakiemu czy będzie jedna kolejka dla wsiech? :wink:

@januszek

Postawiłbym kolejkę wszystkim, ale obawiam się, że mój portfel by tego nie wytrzymał.

Kolejka Loży Szyderców? :wink:

w tym roku redakcja zaprosiła na HZ ‘’ Conchite Wurst ‘’  z kabaretu ani mru mru   :wink:

Ale o mnie zapomniałeś, jak wstawiłeś szablon z mojego wywiadu który był do znacznej poprawki a “ci sie pomyliło” i opublikowałeś nie to co miało być,

Miałeś mi piwko postawić ale jakoś się niedoczekałem albo poprostu ci z głowy wypadło… cuz zdarza się ludzka rzecz :slight_smile: Tak tylko sie przypominam bo skoro mówisz innym żeby się wywiazywali a sam sie nie wywiązałeś :wink:

Czyń tak jak byś chciał aby inni ci czynili…

NIe traktuj tego co napisałem dosadnie :slight_smile:

No już nie bądź taki :wink: postaw wszystkim kolejkę jak będzie darmowe piwo na imprezie  i po sprawie :wink:

Widzę, że w ciągu jednego roku sporo osób narobiło sobie długów u innych i teraz wszyscy się przypominają kto z czym zalega, żeby na początku lipca uregulować wszystkie długi w “jedynej akceptowanej walucie” :piwko:

Będą regulować na sobotniej imprezie

Na sobotniej nie ma za bardzo jak, kiedy nektar chmielowy za darmo :slight_smile:

W takim razie w sobotę ja stawiam  :smiley:

Trochę się nabiegasz :wink:

Tego piwa będzie tyle, że spokojnie starczy na wypełnienie hotelowego basenu :stuck_out_tongue: