Uff na szczęście ja nie mam u nikogo długów, chyba że mam a o tym nie wiem. :)
No dobra to komu ja wiszę piwo ?
Szybko wyedytuj treść tego wpisu, bo za chwilę posypią się chętni
Swoją drogą, nie pamiętam jak było rok temu. Czy potwierdzenie wpłaty przyjdzie na maila? xP
Wczoraj płaciłem i wczoraj dostałem potwierdzenie mailem.
Mi wisisz pięć. Nie pamiętasz
Najpóźniej następnego dnia powinieneś mieć potwierdzenie wpłaty.
też dostaliście 2x email “ostateczne potwierdzenie rejestracji”? raz wczoraj a drugi dziś
No to ja jeszcze czekam. Rok temu też miałem jaja z tym kosmiczne, wpłata przez kilka dni nie chciała dojść xP
hehe a może przelew 2 razy poszedł, sprawdź lepiej stan konta
nie było takiej możliwości bo przelewy mam potwierdzane smsem ale sprawdziłem i pudło
Przyszło to przyszło, z pewnością odpowiedzi są generowane automatycznie i istnieje ryzyko błędu. Nie ma się nad czym rozwodzić
Over - masz świętą rację - Obiecuje, że tym razem to na pewno się wywiązę
Potwierdzenie mi przyszło, rok temu był jakis problem ale ostatecznie wszystkie przelewy doszły.
Dzięki za zaproszenie. Zarezerwowałem już samolot w obie strony i zaznaczyłem pobyt rozszerzony. Mam nadzieję, że nie będę musiał nic zmieniać, gdyż od czerwca rozpoczynam pracę w nowej firmie. Niby się ludzie zgodzili w lutym na HZ, więc problemów nie powinno być teoretycznie.
Co do muzyki, to mogę zapewnić, że nasz zespół również ma nowe piosenki. Cieszę się, że naszym supportem będzie ponownie znane wszystkim Mescalero. Pozdrawiamy!
Nieeeeeeee, tylko nie karaokowe trio…
Lepiej żebyś nie słyszał jak ja fałszuje
Wówczas nikt nie narzekał
Nikt Wam nie chciał psuć zabawy
Spoko, spoko, mamy nowy repertuar, zaufajcie nam ;D
Shakira? Conwulsja worst? czy moze coś z HH??