HotZlot 2014 - wątek ogólny

Uff na szczęście ja nie mam u nikogo długów, chyba że mam a o tym nie wiem. :) 

No dobra to komu ja wiszę piwo :slight_smile: ?

Szybko wyedytuj treść tego wpisu, bo za chwilę posypią się chętni :smiley:

Swoją drogą, nie pamiętam jak było rok temu. Czy potwierdzenie wpłaty przyjdzie na maila? xP

Wczoraj płaciłem i wczoraj dostałem potwierdzenie mailem.

Mi wisisz pięć. Nie pamiętasz :slight_smile:

Najpóźniej następnego dnia powinieneś mieć potwierdzenie wpłaty. :slight_smile:

też dostaliście 2x email “ostateczne potwierdzenie rejestracji”? raz wczoraj a drugi dziś :smiley:

No to ja jeszcze czekam. Rok temu też miałem jaja z tym kosmiczne, wpłata przez kilka dni nie chciała dojść xP

hehe a może przelew 2 razy poszedł, sprawdź lepiej stan konta :wink:

nie było takiej możliwości bo przelewy mam potwierdzane smsem ale sprawdziłem i pudło :smiley:

Przyszło to przyszło, z pewnością odpowiedzi są generowane automatycznie i istnieje ryzyko błędu. Nie ma  się  nad czym rozwodzić :slight_smile:

Over - masz świętą rację - Obiecuje, że tym razem to na pewno się wywiązę

Potwierdzenie mi przyszło, rok temu był jakis problem ale ostatecznie wszystkie przelewy doszły.

@Shaki81  :slight_smile:

Dzięki za zaproszenie. Zarezerwowałem już samolot w obie strony i zaznaczyłem pobyt rozszerzony. Mam nadzieję, że nie będę musiał nic zmieniać, gdyż od czerwca rozpoczynam pracę w nowej firmie. Niby się ludzie zgodzili w lutym na HZ, więc problemów nie powinno być teoretycznie. :slight_smile:

Co do muzyki, to mogę zapewnić, że nasz zespół również ma nowe piosenki. Cieszę się, że naszym supportem będzie ponownie znane wszystkim Mescalero. Pozdrawiamy! :slight_smile:

Nieeeeeeee, tylko nie karaokowe trio… :stuck_out_tongue:

Lepiej żebyś nie słyszał jak ja fałszuje :wink:

Wówczas nikt nie narzekał :stuck_out_tongue:

Nikt Wam nie chciał psuć zabawy :stuck_out_tongue:

Spoko, spoko, mamy nowy repertuar, zaufajcie nam ;D

Shakira? Conwulsja worst? czy moze coś z HH??