HotZlot 2014 - wątek ogólny

Axles… serio chyba za dużo Overa… :slight_smile:

Zazdroszczę wszystkim którzy dostali juz swoje zaproszenia, mi pozostaje tylko liczyć ze nie zostanę zapomniany w tym roku :wink: mam nadzieję ze zagrany znowu w pokerka sobotnim późnym wieczorem :wink:

To nie będzie Disco Polo? =(

ja byłabym za :wink: Zwłaszcza, że z tego co czytam, to coraz więcej kobiet się pojawia na Zlotach :slight_smile:

Hmmm… Zaproszenie do Ciebie poszło wczoraj późnym wieczorem. Sprawdź folder spam czy gdzieś nie gnije… W każdym bądź razie możesz się rejestrować :slight_smile:

Tak z ciekawości, czy ktoś jest w stanie mi napisać ile potrwa przejazd z miejsca HZ do Wrocławia w niedziele? Bo nie wiem o której powrót zarezerwować sobie xP

@ariiell, nooo byłyby piski :stuck_out_tongue:

Chyba pomruki i okrzyki niezadowolenia :stuck_out_tongue:

Co z tego, że więcej kobiet – jak i tak wszystkie będą uciekały od facetów :smiley:

Semtex mi świadkiem, że uciekłaś od naszego stołu po kilku sekundach… hmm… to może z tego powodu taka euforia na pomysł hostmenów? :smiley:

To by się okazało na żywo :wink: Ale nie zaprzeczam i też nie potwierdzam :slight_smile:

Gowain, no wiesz! Obawiasz się konkurencji? :slight_smile: Zwłaszcza, że ja hostessy i zapewne hostessów zauważałbym wtedy, gdy zapraszaliby na kolejna sesję :slight_smile:

Oj, byłam pierwszy raz i nawet co poniektórych mianowałam per Pan - co już na wstępie okazało się złym pomysłem :wink: Może kolejnym razem, gdy do Was przysiądę nie zapadnie chwila milczenia - zapewne rozmyślania nad wcześniej poruszanymi kwestiami :wink:

@Ariell, to nie była nagła chwila milczenia – to było hamowanie poprzednich tematów, na wskutek Twojego przysiadnięcia się. Kultura nakazuje, by przy Kobietach zachować się (byle jak, ale się zachować :P). Ty uciekłaś tak szybko, że nawet nie dałaś szans zagaić rozmowy. 

W tym roku więc odpokutujesz swoje, przy kafelkowym stole  :diabel:

Cóż począć, gdy mężczyźni boją się rozmawiać przy kobietach :wink:

Muszę się tym podzielić: otóż właśnie dostałem zaproszenie na HotZlot (szczerze mówiąc byłem pozytywnie zaskoczony). Niestety nie mam jeszcze skończonych 16 lat. I to mnie zdołowało. Ktoś inny za mnie pojedzie.

Byłem na prawdę zaskoczony zproszeniem.

Może chodzi o to, że niektórzy boją się przy rozmawiać o :wink:

Axles a Ty  masz ochotę pozbyć  się zaproszenia, na korzyść  kogoś innego ??

n c …

ja bardzo chętnie przejmę zaproszenie Axelsa :wink: wypatruję maila z zaproszeniem a tu ciągle pustki w skrzynce :stuck_out_tongue:

“Niestety”, ale spokojnie, klimat taki, że Ci nawet rock się spodoba. Zobaczysz. Zresztą co by nie było, tradycyjnie pośkakać trzeba. :wink:

Masz tylu hostmanow, a ty byś chciała jeszcze więcej? :wink:

Jaka zachłanna kobieta, ilu tych facetów jeszcze chcesz pogrążyć.? :slight_smile:

Literówka Ci się wkradła. Chyba powinno być “kufelkowym”.