HotZlot 2014 - wątek ogólny

Skąd mogłem wiedzieć, że tak to co poniektórzy odbiorą teledysk z YT, przeklinają przecież wszyscy nawet Dr. Miodek, ważne by w dobrym smaku a tam on jest imho zachowany, więc nie wiem o co chodzi, możesz mi wytłumaczyć bym wiedział na przyszłość?

Na tym forum nie  ma zasady równania w dół.

Gratuluję poczucia “dobrego smaku”.

O to:

To nie brak odwagi, to powstrzymanie się od zepsucia Kobiet przebywających na zlocie :smiley:

Kufelkowy też może być, ale miałem na myśli te fajne kwadratowe stoliki, które fajnie łączyliśmy ze sobą dwa lata temu i ktoś to powiązał z kafelkami Windowsa, chyba @Faust albo @Samurai :stuck_out_tongue:

Z tym zepsuciem to bym nie przesadzał w tym przypadku :stuck_out_tongue:

A co do kafelków to nie ja… obstawiam kogoś z tria Semtex, Samurai albo Klisza :wink:

Hej,

@ Axles - już o punkcie 2.1 regulaminu nie wspominając. Normalnie nie wiem czy to wpływ Overa, czy ogromna radość z zaproszenia…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Wszyscy martwią się czy będzie wystarczająca ilość kobiet na Zlocie, więc ja przezornie zapisałem się dodatkowo na zlot kosmetyczek :wink:

@WODZU, niedawno w Poznaniu były targi kosmetyczne, mogłeś przyjechać :stuck_out_tongue:

Wodzu, taki misz-masz obecnie w przyrodzie, że zamiast na zlocie kosmetologów można wylądować na konkresie kosmologów :stuck_out_tongue_winking_eye:

Muszę być czujny, jak pies podwójny :wink:

A ja mam takie pytanie… bo sobie dumałem i wydumałem, że skoro Microsoft się odciął od HotZlotu to czy to znaczy że nie będzie groty z grami Kinect? :frowning: Mam nadzieję, że źle wydumałem…

Będzie tylko grota kosmetyczna :wink: nie mylić z kosmatą 

Z tego co kojarzę, to sprzęt był od DP, więc grota uciech i zabaw pewnie będzie :slight_smile:

I w  niej będzie Over depilowany w ramach testów nowego sprzętu od Samsunga :stuck_out_tongue:

freyah  łapiesz się  na wykonawstwo ??

:wink:

Max, a ja jestem ciekaw, jak długo w tym roku wytrzymasz pod wodą bez oddechu :wink:

Hej,

Depilowanie telewizorem bądź komórką - genialne!

Pozdrawiam,

Dimatheus

@fiesta, spoko :smiley:

Aplikacja depilacja :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jak ma być w dyby zakuty to sprzęt do depilacji też musi pochodzić z tego samego stulecia co dyby :smiley:

Jak Overa to proponuje wykonać to maszynką do strzyżenia mechlących się swetrów. 

Oczywiście na sucho :slight_smile:

@Pangrys, na mokro by nie poszło :stuck_out_tongue: Ja proponuję wosk. Boooli.