Skąd mogłem wiedzieć, że tak to co poniektórzy odbiorą teledysk z YT, przeklinają przecież wszyscy nawet Dr. Miodek, ważne by w dobrym smaku a tam on jest imho zachowany, więc nie wiem o co chodzi, możesz mi wytłumaczyć bym wiedział na przyszłość?
Na tym forum nie ma zasady równania w dół.
Gratuluję poczucia “dobrego smaku”.
O to:
To nie brak odwagi, to powstrzymanie się od zepsucia Kobiet przebywających na zlocie
Kufelkowy też może być, ale miałem na myśli te fajne kwadratowe stoliki, które fajnie łączyliśmy ze sobą dwa lata temu i ktoś to powiązał z kafelkami Windowsa, chyba @Faust albo @Samurai
Z tym zepsuciem to bym nie przesadzał w tym przypadku
A co do kafelków to nie ja… obstawiam kogoś z tria Semtex, Samurai albo Klisza
Hej,
@ Axles - już o punkcie 2.1 regulaminu nie wspominając. Normalnie nie wiem czy to wpływ Overa, czy ogromna radość z zaproszenia…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Wszyscy martwią się czy będzie wystarczająca ilość kobiet na Zlocie, więc ja przezornie zapisałem się dodatkowo na zlot kosmetyczek
Wodzu, taki misz-masz obecnie w przyrodzie, że zamiast na zlocie kosmetologów można wylądować na konkresie kosmologów
Muszę być czujny, jak pies podwójny
A ja mam takie pytanie… bo sobie dumałem i wydumałem, że skoro Microsoft się odciął od HotZlotu to czy to znaczy że nie będzie groty z grami Kinect? Mam nadzieję, że źle wydumałem…
Będzie tylko grota kosmetyczna nie mylić z kosmatą
Z tego co kojarzę, to sprzęt był od DP, więc grota uciech i zabaw pewnie będzie
I w niej będzie Over depilowany w ramach testów nowego sprzętu od Samsunga
freyah łapiesz się na wykonawstwo ??
Max, a ja jestem ciekaw, jak długo w tym roku wytrzymasz pod wodą bez oddechu
Hej,
Depilowanie telewizorem bądź komórką - genialne!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Aplikacja depilacja
Jak ma być w dyby zakuty to sprzęt do depilacji też musi pochodzić z tego samego stulecia co dyby
Jak Overa to proponuje wykonać to maszynką do strzyżenia mechlących się swetrów.
Oczywiście na sucho