HotZlot 2014 - wątek ogólny

Wosk nie boli, testowałem i wygrałem dzięki temu niejeden zakład :stuck_out_tongue:

Po co się męczyc z depilacją, nie można go po prostu opalić nad ogniskiem - szybciej pójdzie tylko się najwyżej trochę usmoli

@Pangrys, damn, to widocznie ja za delikatna na takie cuda jestem, bo mnie boli jak diabli :stuck_out_tongue:

Widzę, że tradycją już staje się “Over przed zlotem” :wink:

ale wtedy mogą uszkodzić się dyby :wink:

No i wątek kulinarno, filozoficzno, behawioralny przerodził się w BDSM :smiley:

Google  AdSense działa rewelacyjnie nawet w tym wątku. :wink:

be5e1882b89caee1.jpg

ROTFL

Pangrys: hmm, powinno boleć. Chyba, że masz damskie owłosienie? :wink:

Pangrys nie powiedział na kim testował :slight_smile:

Aaa… Jak się wyrywa komuś innemu to faktycznie nie boli :stuck_out_tongue_winking_eye:

Zaczynam się martwić czy to normalne, że nie mam pojęcia czy depilacja woskiem boli czy nie :wink:

Co za czasy…

Oczywiście, że to nie normalne :stuck_out_tongue_winking_eye:

Zawsze lepiej uczyć się na cudzym doświadczeniu :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=r_-5HVNFDTg

Po depilacji woskiem aby uśmierzyć ból. Zaleca się oblać depilowanego gorącą smołą i wytarzać w pierzu np. z rozdartej starej pierzyny. Tylko to zapewni, że już nigdy nie odrośnie wydepilowane owłosienie i osoba zmieni kolor skóry na atrakcyjny ,african black" - szczególnie wzbudzający erotyczne pożądanie u płci pięknej. Bo co może bardziej rajcować niż czarny pierzasty blondyn? 

Wiele do Depilowania poza nogami mi nie zostało;)

Freyah sie nie nadaje do depilacji innego faceta niż swojego męża, nie przyłoży do tej roboty serca :wink:

Poprosze inna Panią to tej roboty :wink:

@Zbigniew2003

Po depilacji woskiem aby uśmierzyć ból. Zaleca się oblać depilowanego gorącą smołą i wytarzać w pierzu np. z rozdartej starej pierzyny. Tylko to zapewni, że już nigdy nie odrośnie wydepilowane owłosienie i osoba zmieni kolor skóry na atrakcyjny ,african black" - szczególnie wzbudzający erotyczne pożądanie u płci pięknej. Bo co może bardziej rajcować niż czarny pierzasty blondyn? 

Rozwaliło mnie to

Ha ale nie jestem blondynem:-)

Over, serio? :smiley: Wiesz… niektórzy mają problem z owłosieniem, ale słyszałam, że skuteczna terapia hormonalna działa cuda :wink:

Jak tak lubisz zabiegi kosmetyczne to i z tym damy radę :smiley:

over nie jesteś blondynem - trudno nie zostaniesz w takim razie , Afro - dyzjakiem"

obawiam się, że była by to orka na ugorze

albo delfin na betonie :wink: