Wosk nie boli, testowałem i wygrałem dzięki temu niejeden zakład
Po co się męczyc z depilacją, nie można go po prostu opalić nad ogniskiem - szybciej pójdzie tylko się najwyżej trochę usmoli
Widzę, że tradycją już staje się “Over przed zlotem”
ale wtedy mogą uszkodzić się dyby
No i wątek kulinarno, filozoficzno, behawioralny przerodził się w BDSM
Google AdSense działa rewelacyjnie nawet w tym wątku.
ROTFL
Pangrys: hmm, powinno boleć. Chyba, że masz damskie owłosienie?
Pangrys nie powiedział na kim testował
Aaa… Jak się wyrywa komuś innemu to faktycznie nie boli
Zaczynam się martwić czy to normalne, że nie mam pojęcia czy depilacja woskiem boli czy nie
Co za czasy…
Oczywiście, że to nie normalne
Zawsze lepiej uczyć się na cudzym doświadczeniu
http://www.youtube.com/watch?v=r_-5HVNFDTg
Po depilacji woskiem aby uśmierzyć ból. Zaleca się oblać depilowanego gorącą smołą i wytarzać w pierzu np. z rozdartej starej pierzyny. Tylko to zapewni, że już nigdy nie odrośnie wydepilowane owłosienie i osoba zmieni kolor skóry na atrakcyjny ,african black" - szczególnie wzbudzający erotyczne pożądanie u płci pięknej. Bo co może bardziej rajcować niż czarny pierzasty blondyn?
Wiele do Depilowania poza nogami mi nie zostało;)
Freyah sie nie nadaje do depilacji innego faceta niż swojego męża, nie przyłoży do tej roboty serca
Poprosze inna Panią to tej roboty
Po depilacji woskiem aby uśmierzyć ból. Zaleca się oblać depilowanego gorącą smołą i wytarzać w pierzu np. z rozdartej starej pierzyny. Tylko to zapewni, że już nigdy nie odrośnie wydepilowane owłosienie i osoba zmieni kolor skóry na atrakcyjny ,african black" - szczególnie wzbudzający erotyczne pożądanie u płci pięknej. Bo co może bardziej rajcować niż czarny pierzasty blondyn?
Rozwaliło mnie to
Ha ale nie jestem blondynem:-)
Over, serio? Wiesz… niektórzy mają problem z owłosieniem, ale słyszałam, że skuteczna terapia hormonalna działa cuda
Jak tak lubisz zabiegi kosmetyczne to i z tym damy radę
over nie jesteś blondynem - trudno nie zostaniesz w takim razie , Afro - dyzjakiem"
obawiam się, że była by to orka na ugorze
albo delfin na betonie