HotZlot 2014 - wątek ogólny

Radzę sobie z tym we własnym zakresie :slight_smile:

Nie potrzeba mi więcej hormonów :slight_smile:

Jeszcze więcej hormonów dla Overa? O nie! :smiley:

@Over

Biorąc pod uwagę ile pojawiło się tutaj pomysłów dotyczących Ciebie, istnieje spore prawdopodobieństwo, że jeszcze przed Zlotem zostanie wydana wersja 2.0 Ciebie lub jakiś substytut, zamiennik, backup - nie wiem jak to nazwać :smiley:

Zbackupować, skompresować i umieścić w bagażniku :smiley:

Nie martw się Over, po okresie dojrzewania może zaczną rosnąć…

Podobno bedą koszulki z Overem od redakcji dla wszystkich uczestników HotZlot

Takie? http://ih0.redbubble.net/image.12293535.7034/fig,white,mens,ffffff.jpg

Chciałeś napisać oczywiście aby spakować do WinRara :wink: , bo jakoś w Winzipie mi się źle leży…

Jestem zdania że lepiej dbać o siebie, a nie wyglądać jak orangutan w lasach deszczowych…

Ja jednak wolę gdy depilacja jest zarezerwowana wyłącznie dla kobiet… no chyba, że gender… :slight_smile:

Hej

Tak i Over świecący w ciemności. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Jak sie wysmaruje farba fluorescencyjną to fakt nawet moje 4 litery będą świeciły w ciemnościach :slight_smile:

Lepiej tego nie czyń - komary i inne nocne ćmy będą atakować te cztery litery. Możesz tego nie wytrzymać [-X  

To trzeba mieć odpowiedni skill aby podcierając się rozmazywać ekskrementy po plecach =D>

Od kiedy Exskrementy świecą w ciemnościach?

Co jak co w czarnobylu jeszcze nie byłem ale jak bym był to możliwe że coś by zaczeło świecić  :x

Poważne pytanie - jak przekonać nowego szefa, żeby dał mi 3 dni urlopu, które mi nie przysługują? :wink:

Wydrukuj jakieś słupki z Excela i powiedz, że te 3 dni ładowania akumulatorów zwiększą Twoją wydajność w pracy o 50%, a to przyniesie firmie realnie 20% zwiększonych zysków :stuck_out_tongue:

andrew, sprzętowo czy programowo? :stuck_out_tongue_winking_eye:

andrewi: Może wykorzystaj ten przywilej nowy, co do brania urlop za święta odbywające się w soboty? :slight_smile:

Kacowe to ewentualnie za poniedziałek po HZ :smiley:

L4?:wink: