Radzę sobie z tym we własnym zakresie
Nie potrzeba mi więcej hormonów
Radzę sobie z tym we własnym zakresie
Nie potrzeba mi więcej hormonów
Jeszcze więcej hormonów dla Overa? O nie!
Biorąc pod uwagę ile pojawiło się tutaj pomysłów dotyczących Ciebie, istnieje spore prawdopodobieństwo, że jeszcze przed Zlotem zostanie wydana wersja 2.0 Ciebie lub jakiś substytut, zamiennik, backup - nie wiem jak to nazwać
Zbackupować, skompresować i umieścić w bagażniku
Nie martw się Over, po okresie dojrzewania może zaczną rosnąć…
Podobno bedą koszulki z Overem od redakcji dla wszystkich uczestników HotZlot
Chciałeś napisać oczywiście aby spakować do WinRara , bo jakoś w Winzipie mi się źle leży…
Jestem zdania że lepiej dbać o siebie, a nie wyglądać jak orangutan w lasach deszczowych…
Ja jednak wolę gdy depilacja jest zarezerwowana wyłącznie dla kobiet… no chyba, że gender…
Hej
Tak i Over świecący w ciemności.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jak sie wysmaruje farba fluorescencyjną to fakt nawet moje 4 litery będą świeciły w ciemnościach
Lepiej tego nie czyń - komary i inne nocne ćmy będą atakować te cztery litery. Możesz tego nie wytrzymać [-X
To trzeba mieć odpowiedni skill aby podcierając się rozmazywać ekskrementy po plecach =D>
Od kiedy Exskrementy świecą w ciemnościach?
Co jak co w czarnobylu jeszcze nie byłem ale jak bym był to możliwe że coś by zaczeło świecić :x
Poważne pytanie - jak przekonać nowego szefa, żeby dał mi 3 dni urlopu, które mi nie przysługują?
Wydrukuj jakieś słupki z Excela i powiedz, że te 3 dni ładowania akumulatorów zwiększą Twoją wydajność w pracy o 50%, a to przyniesie firmie realnie 20% zwiększonych zysków
andrew, sprzętowo czy programowo?
andrewi: Może wykorzystaj ten przywilej nowy, co do brania urlop za święta odbywające się w soboty?
Kacowe to ewentualnie za poniedziałek po HZ
L4?