HotZlot 2014 - wątek ogólny

Idź, precz Szatanie! :stuck_out_tongue: Mi potem podwyższają ZUSy, bo cała Polska choruje :stuck_out_tongue:

Nic nie mów, jedź na Zlot, a w ostatni dzień ucharakteryzujemy Cię na uprowadzonego, lecz szczęśliwie odnalezionego w okolicach Lądka Zdrój :wink:

Powiedz że przeszedłeś na judaizm/islam/prawosławie i wtedy akurat masz jakieś święto religijne :slight_smile: Problem w tym że będziesz musiał łazić w kipie i unikać alkoholu i wieprzowiny :slight_smile:

Pytanie jak długo tak pociągniesz :smiley:

Hej,

A to jest Twoja pierwsza praca w ogóle czy nie? Bo tylko w pierszej pracy jest coś takiego jak urlop proporcjonalny. Walczyć o swoje!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nie pierwsza, ale… umowa kończy mi się 29 czerwca i mam nadzieję, że będzie przedłużona… w sumie mógłbym powiedzieć, że muszę pojechać z porządną ekipą opić przedłużenie umowy :smiley:

Czyli dedukuję, że stawiasz z okazji przedłużenia umowy. Skoro Ty stawiasz, to my możemy się wstawić… oczywiście za Tobą :slight_smile:

Lub możemy się wstawić % za Twoją sprawką i Twoje :stuck_out_tongue:

A urlop bezpłatny?

Tutaj nie chodzi o to czy płatny czy bezpłatny bo z okazji HZ to mógłbym nawet na bezpłatny iść… problem jest raczej w tym że te 3 dni fizycznie nie będzie mnie w pracy a wprowadzamy nowe produkty na rynek a ja odpowiadam za kwestię opakowań…

Było się pchać na stanowiska, było robić karierę? :wink:

Zawsze możesz pojechać i po powrocie usłyszeć bardzo motywujące “Daliśmy rade bez Ciebie” i od razu cieszysz się, że wróciłeś do pracy

super ta koszulka :wink: też chciałbym taką mieć w swojej kolekcji.

To jesteś jedyny który chciałby avatar overa na klacie nosic

Toż to niczym dewiacja :slight_smile:

Czy taką dewiacją można zastąpić paliwo do benzynowego silnika?

Ale tylko dwusuw :slight_smile:

I pasuje - czterech takich dewiantów dałoby radę zapchać auto do Trzebieszowic :dres:

nie tylko jako avatara ale jako piękną dziewczynę. podoba mi się ten obraz tyle żeby był większy na całej polówce :wink:

Tak sobie teraz myślę i jest zakaz wnoszenia własnego alkoholu do zamku (choć Over pewnie przeszmugluje piwa :stuck_out_tongue: ), ale czy można jakieś swoje napoje/wody?

Tia… wielu tak mówiło aż poznało overa na żywo nie avatarem