Idź, precz Szatanie! Mi potem podwyższają ZUSy, bo cała Polska choruje
Idź, precz Szatanie! Mi potem podwyższają ZUSy, bo cała Polska choruje
Nic nie mów, jedź na Zlot, a w ostatni dzień ucharakteryzujemy Cię na uprowadzonego, lecz szczęśliwie odnalezionego w okolicach Lądka Zdrój
Powiedz że przeszedłeś na judaizm/islam/prawosławie i wtedy akurat masz jakieś święto religijne Problem w tym że będziesz musiał łazić w kipie i unikać alkoholu i wieprzowiny
Pytanie jak długo tak pociągniesz
Hej,
A to jest Twoja pierwsza praca w ogóle czy nie? Bo tylko w pierszej pracy jest coś takiego jak urlop proporcjonalny. Walczyć o swoje!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie pierwsza, ale… umowa kończy mi się 29 czerwca i mam nadzieję, że będzie przedłużona… w sumie mógłbym powiedzieć, że muszę pojechać z porządną ekipą opić przedłużenie umowy
Czyli dedukuję, że stawiasz z okazji przedłużenia umowy. Skoro Ty stawiasz, to my możemy się wstawić… oczywiście za Tobą
Lub możemy się wstawić % za Twoją sprawką i Twoje
A urlop bezpłatny?
Tutaj nie chodzi o to czy płatny czy bezpłatny bo z okazji HZ to mógłbym nawet na bezpłatny iść… problem jest raczej w tym że te 3 dni fizycznie nie będzie mnie w pracy a wprowadzamy nowe produkty na rynek a ja odpowiadam za kwestię opakowań…
Było się pchać na stanowiska, było robić karierę?
Zawsze możesz pojechać i po powrocie usłyszeć bardzo motywujące “Daliśmy rade bez Ciebie” i od razu cieszysz się, że wróciłeś do pracy
super ta koszulka też chciałbym taką mieć w swojej kolekcji.
To jesteś jedyny który chciałby avatar overa na klacie nosic
Toż to niczym dewiacja
Czy taką dewiacją można zastąpić paliwo do benzynowego silnika?
Ale tylko dwusuw
I pasuje - czterech takich dewiantów dałoby radę zapchać auto do Trzebieszowic :dres:
nie tylko jako avatara ale jako piękną dziewczynę. podoba mi się ten obraz tyle żeby był większy na całej polówce
Tak sobie teraz myślę i jest zakaz wnoszenia własnego alkoholu do zamku (choć Over pewnie przeszmugluje piwa ), ale czy można jakieś swoje napoje/wody?
Tia… wielu tak mówiło aż poznało overa na żywo nie avatarem