HotZlot 2014 - wątek ogólny

Z wodą/napojami nie ma problemu, ale z piwem (a tym bardziej z trunkami wysokoprocentowymi) niech sie lepiej nikt nie pokazuje… dla własnego dobra (hotel ma prawo nałożyć za to nawet kilka tysięcy kary, a my zgodnie z regulaminem obciążamy nią delikwenta).

Układ jest prosty: piwo bedzie w znacznie obniżonej cenie (jeszcze nie wiem czy bedzie to 6 czy 6,5 zł), ale nie wnosimy alkoholu zakupionego na zewnątrz.

No to żeś Pan patyk w /cenzura/ włożył…skoro już Cię prezes cytuje i słowa ma tak ciężkie, że nawet forum ich nie dopuszcza.

Żeby nie było nie czepiam się cen piwa, są na dobrym poziomie i je w zupełności akceptuję.

Nie wnosiłem i nie zamierzam wnosić własnych trunków (znam regulamin) a wniesienie % za 20-30zł a potencjalna kara, nie są adekwatne do proporcji kara - % :wink:

A ty Axles nie zmyślaj i nie rób ze mnie przemytnika, bo ja działam Legalnie i nie zamierzam robić “syfu” zwłaszcza na zlocie… 150-200zł mnie nie zbawi a legalnie zakupiony alkohol smakuje lepiej niż ten przemycony (Axles próbował (nie na zlocie) więc mi powiedział jaka jest różnica w smaku).

Tyle z mojej strony w tym Temacie :wink:

Krogulec - błagam, nie róbcie jaj z tą końcówką 0,5 zł :wink:  wiem, że nie każdy szasta pieniędzmi na lewo i prawo - ale to więcej kłopotów generuje niż jest warte ;p 

Chyba, że to tylko ja tak uważam.

To proponuje albo 6 albo 7zł

Zróbmy karnety, kupujesz z góry 10 piw, płacisz 65 i problem z głowy :smiley:

A na poważnie, zawsze możesz brać na pokój i rozliczyć przy wyjeździe więc nie widzę problemu. :slight_smile:

A są jakieś szanse na jakiś lokalny gatunek na zamku tak jak miało to być w Kliczkowie ale niestety nie wyszło? :slight_smile: Myślę że wielu było by uradowanych z takiej opcji.

Zrobią koncówkę 0,99 lepsze marketingowo :stuck_out_tongue:

Maniek_88  poczytaj wątek od początku Leszek już coś o  tym wspominał. A co z tego wyjdzie zobaczymy na miejscu.

Branie na pokój jest zgubne :stuck_out_tongue:

No tu się zgodzę :slight_smile: trochę jak z kartą kredytową, nie widać ile wydajesz.

Zwłaszcza jak się wymeldowywujesz a terminal nie działa :wink:

Zalezy co albo kogo…

No, a po czwartym zazwyczaj przestajesz liczyć :]

ja po 6

@fiesta Zrobię to i postaram się prześledzić wątek od początku,

Ciekawe czy w tym roku pobijemy liczbę stron spamu (tzn. ważnych tematów o wszystkim i niczym) w temacie HotZlotowym :smiley:

@Gowain no niestety, trzeba się pilnować :slight_smile:

Jest gdzieś na forum opcja podobna do tej z portalu “ukryj komentarze użytkownika”? Przydałaby się :slight_smile:

w ustawieniach forum masz Ignorowane osoby :wink: działa bdb nawet na SB :smiley:

A ja mam nadzieję, że Zamek będzie oferował również inne nektary chmielowe, niż typowe koncerniaki :slight_smile: Może Namysłów Białe Pszeniczne? :slight_smile:

Chyba, że z tym “na pokój” ugadać się z barmanem/barmanką, że płacimy np. 100 zł i z tego pułapu na pokój odlicza :stuck_out_tongue: Zawsze to będzie jakaś granica.

Ekchmmm to nie  jest  żadne ugadywanie z  barmanem, tylko od razu  idzie to w system, a  barmanów jest przynajmniej kilku i pracują na zmiany. To nie  barek osiedlowy z 10 klientami na krzyż tylko bufet w hotelu 4 gwiazdkowym obsługujący event na 160 osób …