HotZlot 2014 - wątek ogólny

Ciekawe czy sobie poradzą aby fazy nie zbrakło nikomu? :wink:  

… a nawet event :wink:

A czy ja napisałem inaczej …

:stuck_out_tongue: :wink:

Mam cichą  nadzieję że  w tym  roku “elektrownia” stanie na wysokości  zadania i  zapewni nieprzerwany dopływ energii nawet dla tak wymagających użytkowników jak Hotzlotowicze   :wink:

W zeszłym roku MaXDemage’owi, jak twierdził, wyłączyli zasilanie podczas porannego prysznica :smiley:

Nie to żebym się czepiał, ale … a nawet event :wink:

Panowie 6,5zł + 6,5zł = 13zł - nie widzę problemu z szukaniem drobnych - jak nie będziecie mieli komu kupić piwa, to ja zawsze chętnie przygarnę :stuck_out_tongue:

Eee… banknotu “trzynastozłotowego” raczej nie pokazuj publicznie…

pojdziesz na recepcje negocjowac znów kto to fazy nie ma i wymieniac reczniki na białe, a nie brązowe:P

Czy ty wszystko musisz widziec od du…y strony?

A bo to Fiesta gonił za fazą… :smiley:

Fiesta poszedl skarżyć sie na braki w prądzie, a recepcjonistka mu z faza wyjechala, więc powiedział, że kto nie ma to nie ma fazy  :slight_smile:

Pangrys natomiast poszedł z prośbą o zmiane reczników i dialog wyglądał tak:

Pangrys: Czy moge prosic o zmianę ręczników w pokoju?

Recepcjonistka: A co brudne?

Pangrys: Nie, tylko brązowe

Recepcjonistka: OMG…facepalm…

reczniki wymienili niemal natychmiast :slight_smile:

Masakra :smiley:

Mam nadzieję, że stanie na 6 zł, ale to trochę zależy od tego, że…

… pracujemy nad tym aby był jakiś smakowity nektar :wink: zobaczymy co z tego wyjdzie, ale to jeden z powodów, że jeszcze nie możemy ostatecznie określić ceny piwa (niestety dobre piwo z małych browarów jest droższe)

Droższe, ale na pewno walory smakowe skutecznie wynagrodzą różnicę cenową :slight_smile:

A może takie piwko żeby po nim głowa na drugi dzień nie bolała :slight_smile:

Takie to w kranie w łazience będziesz miał :wink:

Po niewypitym nie boli :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie chodzi o to, aby był to główny rodzaj piwa serwowany podczas imprezy, bo mój gust i zamiłowanie do mętnych odmian pszenicznych nie koniecznie pokrywa się z gustami pozostałych osób, ale jako alternatywa, którą można byłoby nabyć w bufecie, że tak powiem poza konkursem, byłoby fajne :slight_smile:

Pszeniczne tak, ale nie jako główne “danie” bo w niedzielę program rozszerzony mógłby się nie odbyć :wink:

Pomieszałeś, polazłem do recepcji by uzupełnić braki papieru toaletowego bo się skończył :slight_smile:

I niejako przy okazji zapytałem o możliwość wymiany ręczników. 

Jedno i drugie pojawiło się błyskawicznie :slight_smile:

:? ooo ale nowina

W temacie piwo mam dwie sugestie:

• Brackie (bo to jedyne dobre piwo dostepne w duzych ilosciach w prosty sposob)

• Ustalcie speccene takze na male piwo (hotel sie ucieszy bo wiecej szklanek beda mogli uzyc)