Ciekawe czy sobie poradzą aby fazy nie zbrakło nikomu?
… a nawet event
A czy ja napisałem inaczej …
Mam cichą nadzieję że w tym roku “elektrownia” stanie na wysokości zadania i zapewni nieprzerwany dopływ energii nawet dla tak wymagających użytkowników jak Hotzlotowicze
W zeszłym roku MaXDemage’owi, jak twierdził, wyłączyli zasilanie podczas porannego prysznica
Nie to żebym się czepiał, ale … a nawet event
Panowie 6,5zł + 6,5zł = 13zł - nie widzę problemu z szukaniem drobnych - jak nie będziecie mieli komu kupić piwa, to ja zawsze chętnie przygarnę
Eee… banknotu “trzynastozłotowego” raczej nie pokazuj publicznie…
pojdziesz na recepcje negocjowac znów kto to fazy nie ma i wymieniac reczniki na białe, a nie brązowe:P
Czy ty wszystko musisz widziec od du…y strony?
A bo to Fiesta gonił za fazą…
Fiesta poszedl skarżyć sie na braki w prądzie, a recepcjonistka mu z faza wyjechala, więc powiedział, że kto nie ma to nie ma fazy
Pangrys natomiast poszedł z prośbą o zmiane reczników i dialog wyglądał tak:
Pangrys: Czy moge prosic o zmianę ręczników w pokoju?
Recepcjonistka: A co brudne?
Pangrys: Nie, tylko brązowe
Recepcjonistka: OMG…facepalm…
reczniki wymienili niemal natychmiast
Masakra
Mam nadzieję, że stanie na 6 zł, ale to trochę zależy od tego, że…
… pracujemy nad tym aby był jakiś smakowity nektar zobaczymy co z tego wyjdzie, ale to jeden z powodów, że jeszcze nie możemy ostatecznie określić ceny piwa (niestety dobre piwo z małych browarów jest droższe)
Droższe, ale na pewno walory smakowe skutecznie wynagrodzą różnicę cenową
A może takie piwko żeby po nim głowa na drugi dzień nie bolała
Takie to w kranie w łazience będziesz miał
Po niewypitym nie boli
Nie chodzi o to, aby był to główny rodzaj piwa serwowany podczas imprezy, bo mój gust i zamiłowanie do mętnych odmian pszenicznych nie koniecznie pokrywa się z gustami pozostałych osób, ale jako alternatywa, którą można byłoby nabyć w bufecie, że tak powiem poza konkursem, byłoby fajne
Pszeniczne tak, ale nie jako główne “danie” bo w niedzielę program rozszerzony mógłby się nie odbyć
Pomieszałeś, polazłem do recepcji by uzupełnić braki papieru toaletowego bo się skończył
I niejako przy okazji zapytałem o możliwość wymiany ręczników.
Jedno i drugie pojawiło się błyskawicznie
:? ooo ale nowina
W temacie piwo mam dwie sugestie:
-
Brackie (bo to jedyne dobre piwo dostepne w duzych ilosciach w prosty sposob)
-
Ustalcie speccene takze na male piwo (hotel sie ucieszy bo wiecej szklanek beda mogli uzyc)