HotZlot 2014 - wątek ogólny

A po co ustalać cenę na małe piwo skoro i tak skorzystają z tego tylko dwie osoby.

Ty i ten drugi :slight_smile: Reszta i tak bierze większe by dwa razy nie chodzić :slight_smile:

Wtedy kiedy piwo będzie darmowe, będzie też darmowy jakiś napój czy to trzeba będzie dokupywać we własnym zakresie?

Banan, ile ty masz lat, że się o piwo pytasz?

Za mało :stuck_out_tongue:

A Ty coś taki święty? W jego wieku Ci się nie zdarzyło nigdy? :stuck_out_tongue: A tak na poważnie to nie każdy lubi, może i chce pić piwo na zlocie. Nikt przecież nikogo do niczego nie zmusza. Banan będzie inne rzeczy sączył i już ;). Ważne, że się jest na zlocie, a to czy się pije czy nie, nie ma tutaj żadnego znaczenia, bynajmniej nie kluczowego. 

Godne pochwały jest też zachowanie zlotowiczów, biorąc pod uwagę ilości wypitego piwa i zachowanie po wypiciu, muszę przyznać, że jesteśmy (Zlotowicze) mistrzami świata w “nie robieniu bydła” po alkoholu :D. I to się chwali! 

Owszem były małe wyjątki, ale można rzec marginalne :wink:

Co najwyżej Somersby :p 

Dlatego pytam o czas kiedy piwo będzie darmowe, żeby wiedzieć czy ja (nie pijący) będę też miał za darmo jakiś napój czy będę musiał sam sobie dokupywać. Nie piłem, nie piję i pić nie zamierzam alkoholu.

No! Tak jak my! :slight_smile:

Dorośniesz, zmienisz podejście… :smiley:

Prawdopodobnie każdy był na takim etapie w życiu, że starał się unikać alkoholu, ale… praktyka życiowa to weryfikuje (często z pozytywnym skutkiem) :-PP

Podczas imprezy integracyjnej będzie też woda mineralna i herbata (bez prądu :P)

No nie wiem, jak zaczynałem pisać podsumowania miesiąca to też mówili, że długo nie pociągnę, a powstają już od 34 miesięcy (miesiąc w miesiąc).

No to będę się upajał herbatką w miłym towarzystwie  :smiley:

My też herbatką. Herbatką… ;>

@Banan: Spoko, powodzenia – szacun, jeśli dotrzymasz swoje przyrzeczenie :slight_smile:

Czy to tak ciężko rozumie, że ktoś może nie pić alkoholu? Sam znam takie osoby. Właśnie one do konca dotrzymują towarzystwa na zakrapianych imprezach :wink:

Ronin nigdy nie pił alkoholu i jakoś daje się z nami bawić do końca :slight_smile: Jak widać można :smiley:

Jeszcze nie mam kłopotów z chodzeniem :wink:

Da się? Da. Da, da.

I opowiadają innym jak się bawili :wink:

czy HZ 2014 będzie można oglądać na online ? 

Teoretycznie tak, jak pamiętam w Zamku na Skale mieli miejscówkę, gdzie można było złapać sygnał LTE Polsatu, ale tu już musi się Krogulec wypowiedzieć czy to nadal aktualne.