A po co ustalać cenę na małe piwo skoro i tak skorzystają z tego tylko dwie osoby.
Ty i ten drugi Reszta i tak bierze większe by dwa razy nie chodzić
A po co ustalać cenę na małe piwo skoro i tak skorzystają z tego tylko dwie osoby.
Ty i ten drugi Reszta i tak bierze większe by dwa razy nie chodzić
Wtedy kiedy piwo będzie darmowe, będzie też darmowy jakiś napój czy to trzeba będzie dokupywać we własnym zakresie?
Banan, ile ty masz lat, że się o piwo pytasz?
Za mało
A Ty coś taki święty? W jego wieku Ci się nie zdarzyło nigdy? A tak na poważnie to nie każdy lubi, może i chce pić piwo na zlocie. Nikt przecież nikogo do niczego nie zmusza. Banan będzie inne rzeczy sączył i już ;). Ważne, że się jest na zlocie, a to czy się pije czy nie, nie ma tutaj żadnego znaczenia, bynajmniej nie kluczowego.
Godne pochwały jest też zachowanie zlotowiczów, biorąc pod uwagę ilości wypitego piwa i zachowanie po wypiciu, muszę przyznać, że jesteśmy (Zlotowicze) mistrzami świata w “nie robieniu bydła” po alkoholu :D. I to się chwali!
Owszem były małe wyjątki, ale można rzec marginalne
Co najwyżej Somersby :p
Dlatego pytam o czas kiedy piwo będzie darmowe, żeby wiedzieć czy ja (nie pijący) będę też miał za darmo jakiś napój czy będę musiał sam sobie dokupywać. Nie piłem, nie piję i pić nie zamierzam alkoholu.
No! Tak jak my!
Dorośniesz, zmienisz podejście…
Prawdopodobnie każdy był na takim etapie w życiu, że starał się unikać alkoholu, ale… praktyka życiowa to weryfikuje (często z pozytywnym skutkiem) :-PP
Podczas imprezy integracyjnej będzie też woda mineralna i herbata (bez prądu :P)
No nie wiem, jak zaczynałem pisać podsumowania miesiąca to też mówili, że długo nie pociągnę, a powstają już od 34 miesięcy (miesiąc w miesiąc).
No to będę się upajał herbatką w miłym towarzystwie
My też herbatką. Herbatką… ;>
Czy to tak ciężko rozumie, że ktoś może nie pić alkoholu? Sam znam takie osoby. Właśnie one do konca dotrzymują towarzystwa na zakrapianych imprezach
Ronin nigdy nie pił alkoholu i jakoś daje się z nami bawić do końca Jak widać można
Jeszcze nie mam kłopotów z chodzeniem
Da się? Da. Da, da.
I opowiadają innym jak się bawili
czy HZ 2014 będzie można oglądać na online ?
Teoretycznie tak, jak pamiętam w Zamku na Skale mieli miejscówkę, gdzie można było złapać sygnał LTE Polsatu, ale tu już musi się Krogulec wypowiedzieć czy to nadal aktualne.