Serdecznie podziękowania dla Redakcji za zaproszenie jednak potwierdzić swojej obecności niestety nie mogę
muszę wstrzymać się niestety do końca miesiąca z decyzją
Każdemu szczęśliwcowi gratuluję i niezmiernie cieszę się, że jestem w gronie wybranych jednak są sytuacje kiedy decyzję trzeba dostosować do wielu aspektów, między innymi rodzinnych
Po nastroju na forum stwierdzam, że będzie grubo w tym roku na zlocie
Zresztą w Zamku na Skale jest taki specyficzny klimat, że jak by nie było będzie dobrze. Zresztą kto był na ColdZlocie to doskonale wie, że pogoda nie koniecznie jest tutaj kluczowa.
Wiesz, z naszego punktu widzenia lepiej aby oczekiwania nie były zbyt “napompowane” bo później ciężko im sprostać Taki brak soli do smalcu może być wypominany przez kilka lat
Sól do smalcu to pikuś, byle by “rozszerzeni” w niedziele głodni nie łazili Większych wpadek to ja tak naprawdę nie pamiętam. Zawsze złoty są udane. Ale to może kwestia mojego nastawienia. Inni może bardziej dostrzegają jakieś niuanse. Ja nawet jak bym się miał z wami zobaczyć na polu namiotowym, to i tak byłoby klimatycznie. Ludzie są najważniejsi, reszta to oprawa.