HotZlot 2014 - wątek ogólny

Serdecznie podziękowania dla Redakcji za zaproszenie jednak potwierdzić swojej obecności niestety nie mogę :frowning:

muszę wstrzymać się niestety do końca miesiąca z decyzją :frowning:

Każdemu szczęśliwcowi gratuluję i niezmiernie cieszę się, że jestem w gronie wybranych jednak są sytuacje kiedy decyzję trzeba dostosować do wielu aspektów, między innymi rodzinnych :wink:

w 2012 r można było oglądać w internecie HZ

O ja, ale jesteście wymagający - może jeszcze fotorelacje byście chcieli…

No właśnie :stuck_out_tongue:

Nie bądźcie tacy, co Dimatheus będzie robił na zlocie jak fotorelacji nie będzie :stuck_out_tongue:

I jeszcze ogólny film z pierwszego Zlotu w formacie DVD, którego obraz ISO udostępnicie do swobodnego pobrania :wink:

Spokojnie, już mu  znajdziemy  zajęcie. :wink:

Jak my będziemy się delektować sokiem jabłkowym, każemy mu moderować  Forum :stuck_out_tongue:

Fotorelacja była …jest …i będzie  :badgrin:

Za videorelację odpowiadał chyba Reżyser Docent, więc pewnie trzeba zaczekać na Jego opinię :slight_smile:

Gwoli ścisłości - jeśli mowa o pierwszym Zlocie to, trzymając się nomenklatury filmowej, Docent był operatorem, a reżyserem i montażystą był TomekB :wink:

Przypomnisz jeszcze kto pisze dialogi? :wink:

Bo chyba nikt nie zakwestionuje, że te co roku począwszy od pierwszego zlotu są niesamowite :slight_smile:

A scenografia to pryszcz :slight_smile: :stuck_out_tongue:

Doceńmy, kostiumy!! Otoczenie!

Po nastroju na forum stwierdzam, że będzie grubo w tym roku na zlocie :wink:

Zresztą w Zamku na Skale jest taki specyficzny klimat, że jak by nie było będzie dobrze. Zresztą kto był na ColdZlocie to doskonale wie, że pogoda nie koniecznie jest tutaj kluczowa. 

Oby :stuck_out_tongue:

Skąd ta nutka wątpliwości

Dziękuję za zaproszenie! :slight_smile: Jadę! :smiley:

Wiesz, z naszego punktu widzenia lepiej aby oczekiwania nie były zbyt “napompowane” bo później ciężko im sprostać :wink: Taki brak soli do smalcu może być wypominany przez kilka lat :stuck_out_tongue:

uwaga uwaga, będę. 

Lepiej przyznaj, że przez tą sól organizujecie kolejne zloty, aby w końcu udowodnić, że nigdy już jej nie zabraknie :slight_smile:

Sól do smalcu to pikuś, byle by “rozszerzeni” w niedziele głodni nie łazili :wink: Większych wpadek to ja tak naprawdę nie pamiętam. Zawsze złoty są udane. Ale to może kwestia mojego nastawienia. Inni może bardziej dostrzegają jakieś niuanse. Ja nawet jak bym się miał z wami zobaczyć na polu namiotowym, to i tak byłoby klimatycznie. Ludzie są najważniejsi, reszta to oprawa.