HotZlot 2014 - wątek ogólny

“kilka lat”… w tym przypadku jesteś niepoprawnym optymistą.

Prawdopodobnie jeszcze trzy kolejne pokolenia będą to wspominały (i wypominały) :wink:

Miałem na myśli raczej Zlot zeszłoroczny, gdzie wyglądało na to, że Docent był jednocześnie operatorem, reżyserem i producentem :slight_smile: Swoją drogą, kiedy przypomnę sobie udział w pierwszym Zlocie, to była to “partyzantka” w porównaniu z tym, co jest teraz, ale klimat był świetny :slight_smile:

? jeden post i już jedzie to ma szczęście  … gratulejszyn

Ale dzięki takim szczegółów jak właśnie ta sól, piwo którego brak nie, jedzenie którego ktoś zje za dużo potem szczególnie jest co wspominać. Takie drobne wpadki dodają klimatu wspomnieniom :wink:

O przepraszam, nie pamiętam żeby na którymkolwiek zlocie zabrakło piwa.

Nawet na pierwszym gdy skończyły się kegi zaraz pojawiły się transportery z butelkowym.

też się cieszę :slight_smile: zapraszam na mojego bloga, tam udzielam się zdecydowanie częściej niż na forum. :wink:

http://www.dobreprogramy.pl/desert13

Maniek ty o piwie nie gadaj bo już w niedzielę od południa trzeźwieć musisz, bo wieziesz w końcu śmietankę śląskiej elity :stuck_out_tongue:

Przydałoby się takie sprawdzanie alkomatem wszystkich opuszczających zamek :slight_smile:

@desert13, witam w damskim gronie hotzlotowym :slight_smile:

No właśnie, żeby nie było takich akcji, jak na tym filmie :wink: http://youtu.be/yzXnfwjfPWc

Tyle tu się mówi o piwie, że aż dziw bierze, że nie padła jeszcze propozycja by Kompania Piwowarska lub Grupa Żywiec była sponsorem tytularnym Hot Zlotu.

Może warto to rozważyć? :wink:

Edit.

Lisek i Krogulec zapraszają na Żubr Hot Zlot.

Brzmiałoby dumnie :wink:

O ile wiem to w całym swoim portfolio Kompania Piwowarska i Grupa Żywiec razem wzięte, mają jedno tylko dobre piwo. Cała reszta to napoje alkoholowe o smaku piwa :stuck_out_tongue_winking_eye:

Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami :slight_smile: i to jeszcze receptura piwowara domowego jest.

Bracki HotZlot - też by mogło być :slight_smile:

Ewentualnie Raciborski :wink:

Akurat Żubr został przeze mnie zaproponowany z innych niż walory smakowe powodów… :stuck_out_tongue:

Perła HotZlot brzmi jeszcze lepiej :wink:

+1 Raciborskie :slight_smile:

Ile czeka się na potwierdzenie przelewu? Przelew poszedł w piątek z mBanku.

W weekend raczej mała szansa, że potwierdzenie dostaniesz. W poniedziałek powinno być.

Jak to dobrze mieć już wszystko załatwione, przelewki i potwierdzenia, i współlokatora, jak również terminy odjazdu. Jedynie brakuje tylko 1 pasażera, ale na pewno się ktoś znajdzie :wink: Pełny chillout, tylko czekać na Hotzlot :slight_smile: