“kilka lat”… w tym przypadku jesteś niepoprawnym optymistą.
Prawdopodobnie jeszcze trzy kolejne pokolenia będą to wspominały (i wypominały)
“kilka lat”… w tym przypadku jesteś niepoprawnym optymistą.
Prawdopodobnie jeszcze trzy kolejne pokolenia będą to wspominały (i wypominały)
Miałem na myśli raczej Zlot zeszłoroczny, gdzie wyglądało na to, że Docent był jednocześnie operatorem, reżyserem i producentem Swoją drogą, kiedy przypomnę sobie udział w pierwszym Zlocie, to była to “partyzantka” w porównaniu z tym, co jest teraz, ale klimat był świetny
? jeden post i już jedzie to ma szczęście … gratulejszyn
Ale dzięki takim szczegółów jak właśnie ta sól, piwo którego brak nie, jedzenie którego ktoś zje za dużo potem szczególnie jest co wspominać. Takie drobne wpadki dodają klimatu wspomnieniom
O przepraszam, nie pamiętam żeby na którymkolwiek zlocie zabrakło piwa.
Nawet na pierwszym gdy skończyły się kegi zaraz pojawiły się transportery z butelkowym.
też się cieszę zapraszam na mojego bloga, tam udzielam się zdecydowanie częściej niż na forum.
Maniek ty o piwie nie gadaj bo już w niedzielę od południa trzeźwieć musisz, bo wieziesz w końcu śmietankę śląskiej elity
Przydałoby się takie sprawdzanie alkomatem wszystkich opuszczających zamek
Tyle tu się mówi o piwie, że aż dziw bierze, że nie padła jeszcze propozycja by Kompania Piwowarska lub Grupa Żywiec była sponsorem tytularnym Hot Zlotu.
Może warto to rozważyć?
Edit.
Lisek i Krogulec zapraszają na Żubr Hot Zlot.
Brzmiałoby dumnie
O ile wiem to w całym swoim portfolio Kompania Piwowarska i Grupa Żywiec razem wzięte, mają jedno tylko dobre piwo. Cała reszta to napoje alkoholowe o smaku piwa
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami i to jeszcze receptura piwowara domowego jest.
Bracki HotZlot - też by mogło być
Ewentualnie Raciborski
Akurat Żubr został przeze mnie zaproponowany z innych niż walory smakowe powodów…
Perła HotZlot brzmi jeszcze lepiej
+1 Raciborskie
Ile czeka się na potwierdzenie przelewu? Przelew poszedł w piątek z mBanku.
W weekend raczej mała szansa, że potwierdzenie dostaniesz. W poniedziałek powinno być.
Jak to dobrze mieć już wszystko załatwione, przelewki i potwierdzenia, i współlokatora, jak również terminy odjazdu. Jedynie brakuje tylko 1 pasażera, ale na pewno się ktoś znajdzie Pełny chillout, tylko czekać na Hotzlot