HotZlot w Rynie w 2009 roku. O której zwinięty został bar a knajpy zamknęli ?
HotZlot w Rynie w 2009 roku. O której zwinięty został bar a knajpy zamknęli ?
Dokładnie, tam jakoś powiało amatorką :D. Ale cóż, cośmy połazili po Rynie to nasze. Nigdy nie zapomnę Mannnioo któremu, żal się zrobiło damy do towarzystwa, i który o mały włos nie wylądował by u niej na chacie.
A wzrok naszego kolegi … (specjalnie nie wymienię nicka), który wpadł owej “damie” w oko. Bezcenny!
Przelew wysłałem, przyjdzie jutro, mam nadzieję, że jeden dzień zwłoki z powodu weekendu wybaczycie…
edit: a jednak już poszedł, mbank -> mbank
ufff przepraszam … dziewczyny mają pierwszeństwo a blog masz w porządku i nawet ciekawe wpisy
no to w poniedziałek zaksięgują i będzie ok.
Zaksięgowane były już w piątek.
Daj coś portalowi, podziel się wiedzą, bądź aktywny i załapiesz się na HotZlot. Liczenie że się ktoś nad tobą zlituje i da zaproszenie ot tak, jest bezcelowe. I nie idź drogą djkarateki
Pamiętam tą osobistość, z niego był niezły agent, ale śledztwo przeprowadzone dowiodło, że stosował niezdrowy plagiat
Jaro no faktycznie podobno numer konta Hotzlotowy jest z mbanku więc od razu chyba dochodzi skoro też masz w mbanku.
Z kontami firmowymi jest różnie - w niektórych bankach nie działa to w taki sam sposób jak przy osobistych kontach. Poza tym daj redakcji poweekendować
Piwo było niemal do końca, to koryto zwineli przed czasem, ale to jest właśnie Ryn
A są inne jeszcze? Niż nie krajowe
Popieram takie podejście!
Ja licząc ColdZlot byłem już 5 razy i to własnie w styczniu po raz pierwszy na zlocie sięgnąłem po alkohol.
I nie było to piwo
Rozważyć to myśmy już dawno to rozważali - problem w tym, że te firmy mają prawdopodobnie różnych propozycji na pęczki, ciężko się w tej masie przebić, a przebić się tym ciężej, że to nie branża IT gdzie mamy swoje dojścia Propozycje wysyłaliśmy nie raz, ale mam wrażenie, że lądowały od razu w śmietniku bez przeczytania, bo nawet nikt nie raczył się z nami skontaktować choćby z odmowną odpowiedzią…
Potwierdzenia wysyłamy tego samego dnia lub następnego dnia roboczego od wejścia środków na nasz rachunek (w zależności od tego o której godzinie wszedł przelew), prosimy więc o odrobinę cierpliwości bo tego nie robi automat tylko człowiek (dane trzeba zweryfikować).
Pomroczność jasna, czy dobrze przeczytałem, że na HZ pojawi się Banan?
Sok z Banana.
Yeap
Będzie strucel z bananami
Oh, januszku, jaki ty czasem jesteś niewinny w swej wiedzy
Ja chcę być niewinny równierz po HZ a nie będzie to łatwe jeśli pojawią się tabele przestawne z pełną statystyką kto ile, czego i kiedy wypił
Heh, do głowy przyszły mi opaski rejestrujące alko we krwi poprzez pot. A na koniec faktycznie wykresy
Na czas części integracyjnych zamkniemy po prostu Banana w zamkowych lochach i po kłopocie
Co do piwa, to HotZloty są swoistym fenomenem. Tego złocistego napoju płynie tam prawdziwa rzeka, a jakoś nigdy jeszcze nie widziałem tam nikogo porządnie “zrobionego”. Sam przekraczam tam zawsze swoje normy, ale nie wiem czy to klimat, czy ludzie, ale chyba nikt pijanego mnie tam nie widział.
Pamiętam sytuacje z tamtego roku, kiedy rozmawialiśmy na temat ilości piwa z jednym z barmanów i stwierdził że ich rekordu z majówki nie jesteśmy w stanie pobić. Po jakichś 3 godzinach przepraszał za to że nas nie docenił. A wtedy impreza dopiero się rozkręcała.