Kopiuj, wklej i efekty są ;)
Tak pół żartem pół serio, poproszę o pokój, który nie będzie miał okna wylotowego od strony jakiegoś kościoła… dwa lata temu na integracji trochę przesadziłem z alkoholem i rano obudziły mnie bijące dzwony… zastanawiałem się czy czasami nie stoję już gdzieś w okolicach bram raju… niestety ból głowy sugerował że to jednak bliżej piekieł
Na nic twoje prośby … w tym roku proboszcz owej parafii, na czas HotZlotu wyśle kościelnego z trąbką, który będzie obchodził zamek z każdej strony. I grał hejnał. Taki jak w Krakowie, tyle że będzie to robił co godzinę - nawet w nocy I tak przez trzy dni :P
Dobrze że hejnał a nie “Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie…”
Zawsze możemy “my” zacząć śpiewać ;> Oppa Gungam Style…
Poprawione.
To akurat był czeski błąd bo w ub.r. losowanie było 7 lipca
I może jeszcze frytki do tego?
Frytki z rana po integracji? Mogłoby się skończyć tęczowo
Max, a masz obrazek okolicznościowy, na którym kucyk wcześniej spożywa browara?
Prawie wszyscy tu o soku jabłkowym piszą, a ja bardziej wolę fikołka łyknąć. Dlatego mam nadzieję, że na mocniejsze trunki będzie znowu zniżka.
Dobrze powiedziane. Też bym się napił czegoś mocniejszego
WODZU - mówisz i masz. Kuce to pijoki.
http://i245.photobucket.com/albums/gg78/evalana/blog%202/mlpfim_ep4133.png
Znowu te kucyki, ble…
Weźmiemy piłę łańcuchową i potniemy parę kucyków by ostrzec przed tą zarazą
sadysta
O chyba jestem aktywny siedzę tutaj co dziennie pomagam jak umiem na forum , dodaje komentarze na blogu , mam kilka tematów na blogu a po za tym jestem samoukiem nie mam szkoły informacyjnej jak niektórzy tutaj. Ale i tak dziękuję za informacje postaram się jeszcze bardziej .
Wiem, kopię leżącego ale nie mogłem się powstrzymać
Co to jest szkoła informacyjna ?? ROTFL
PS
Tutaj jest dużo samouków To nie jest powód do wstydu
Pangrys dobrze gada, ja bym też małą masakrę na kucykach zrobił.
Weźmiemy kucyki na ognisko :D :twisted:
Widzisz nieuku, wystarczy google zapytac i Ci powie co to jest ta szkola :D http://www.edukacjainformacyjna.pl/2011/05/edukacja-informacyjna-w-polskiej-szkole/
Nie zmieszczą się już koło overa