To trzeba zrobić większe ognisko.
Taką mam koncepcję
To trzeba zrobić większe ognisko.
Taką mam koncepcję
Muszę się do czegoś przyznać, rankiem przed pracą jak Marcin junior wstaje to na MiniMini lecą te kucyki i kurde nie jest to złe raz się zapatrzyłem i do pracy spóźniłem
Dobrze że nie latają wtedy Pingwiny z Madagaskaru, bo wcale nie poszedłbyś do pracy To dopiero wciąga
“Dobra, dobra, nie poznaję kolegi. Cicha woda :D”
Jak ja lubię ten wątek i te wasze wspomnienia piwno-zlotowe :D
Pozytywna energia w czystej postaci
Ciekawe czy będzie tak gorąco jak rok temu…
Jak wyjdziesz w takiej mini jaka masz w Avatarze to co po niektórym zrobi się cieplej…
Ognisko ogniskiem ale wiele pożytku ze mnie nie będzie sama skóra i kości i w dodatku żylasty…
Tak o kilka stopni mniej było by idealnie Rok temu po HotZlocie miałem (a właściwie mieliśmy, bo było nas trzech) kilka godzin we Wrocławiu i zamiast zwiedzać Wrocław, zwiedzaliśmy galerie handlowe (bo były klimatyzowane) Coś koło 35 stopni było wtedy… W cieniu…
Ty lepiej uważaj, bo jeśli ktoś z nowych uczestników, którzy nie znają cię na żywo, oceni Cię po avatarze, to dopiero zrobi Ci się cieplej
ja tam mam nadzieję, że przynajmniej w piątek nie będzie tak grzało jak rok temu…
Może być jak w pewnym reality show, którego tytułu nie pamiętam… Kilku jegomościów “walczyło” o randkę z pewną jejmością, która na końcu okazała się jejmością z “niespodzianką”
Ja tam wolałbym, żeby grzało, niż lało…
Marudzicie. Ja po zlocie jechałem ok. 600 km czarnym autem bez klimatyzacji.
No to jesteś “hardkorem” ;)
Co do Overa, no cóż, już mu w Słupsku mówiłem jak się na nim zawiodłem Ale wtedy było na szczęście chłodno, to się temperatura wyrównała.
Dokładnie, i jakoś dało radę
Oj o powrotach to tu mogliby niektórzy opowiedzieć co nieco
No i kawałek drogi… do Włocławka
Przelew poleciał czyli formalnie jestem uczestnikiem zlotu Shaki, urosłeś?
Spoko, z tego co pamiętam to jestem większy od Ciebie, a brzuszka mi nie ubyło
Się okaże
żadne z tych nie jest dobre :D
20 stopni, trochę chmur i idealnie na podróż
grzać powinno w sobotę
Nawet więcej niż 35…
Pamiątkowe zdjęcie z drogi powrotnej