HotZlot 2014 - wątek ogólny

Każdy coś przyjmuje do wiadomości. Nikt nie jest mułem tudzież krową, żeby nie mógł zmienić swoich poglądow. A myśląc w taki spósob odnośnie mojej osoby dowodzisz, że nie jesteś wcale lepszy ode mnie ;p

Na forum piszemy w języku polskim, używamy “ś, ć, ź, ż, ą, ę, etc.”, oraz znaków interpunkcyjnych proszę użyć przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu posta i dokonać zalecanych poprawek w treści posta/ów, dziękuję za uwagę.

Edytując dziś (już po raz kolejny) w Wikipedii hasło dobreprogramy.pl dodałem też informację o tegorocznym Zlocie. Niemniej jednak uważam, że jak na tak duży portal to hasło jest dość skromne. Wśród czytelników DP na pewno znajdą się redaktorzy Wikipedii, myślę, że warto poprawić ten artykuł.

Zakładam więc specjalny wątek na naszym forum (http://forum.dobreprogramy.pl/dobreprogramy-na-wikipedii-t473072/) i jesli ktoś jest zainteresowany, to niech pisze. :slight_smile:

Hej,

A cóż takie maleństwo miałoby robić na zlocie? :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

przyzwyczajać się powoli :smiley:

Zabierać czas ojcu, przeznaczony na rozmowy. :wink:

Pilnować tatusia na polecenie mamusi :wink:

Hej,

No pomysły coraz bardziej oryginalne. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ciocia Olga by się młodzieżą zajęła :3 hehe

:roll:  na pewno jakaś miła i sympatyczna dziewczyna zajęła by się dzieckiem a tata na 

Dobrze, że w końcu mam bezpośrednie połączenie do Wroclawia z 3miasta to już nie trzeba będzie sie poniewierać po całej polsce aby dojechać na HZ.

Wstępnie już w najbliższy weekend nastąpi tajne posiedzenie zarządu Loży Szyderców aby wymyślić wkręt na ten rok :slight_smile:

A to kiedyś nie było? Pociągi bezpośrednie były od kiedy pamiętam, ostatnio doszedł Polski Bus i do tego coraz częściej tanie loty się trafiają.

Hej,

To udanych obrad życzę. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Lepiej  tego  nie rób,  a  nóż  widelec tą razą  akurat Ty będziesz na  tapecie :wink:

Hej,

To będę czuł się wyróżniony. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nie wiem jak inaczej określić to uczucie ale na pewno nie użyłbym słowa “wyróżniony” :smiley:

Dzień dobry. Jestem Monczkin, i jestem uzalezniony od HZ.

Cześć Monczkin!

Wspieramy Cię :wink:

Jesteśmy z Toba Monczkin :slight_smile:

Bardziej mi chodziło o PolskiBus, że już jest bezpośredni.