A jakie są objawy uzależnienia :)?
Ja byłam ino na jednym HZ… ale może już jakieś objawy można u mnie zaobserwować?
A jakie są objawy uzależnienia :)?
Ja byłam ino na jednym HZ… ale może już jakieś objawy można u mnie zaobserwować?
Częstsze niż zwykle zaglądanie na stronę (ewentualnie częstsze odświerzanie dla niektórych), planowanie urlopu mimo braku zaproszenia, robienie zapasu hepatilu
Dzień Dobry Monczkin, Jestem Shaki81 i tez jestem uzależniony.
Dzień Dobry Monczkin, Jestem Pangrys i też jestem uzależniony.
… a ten wątek to grupa wsparcia
(Pewnie symptomy mogę u siebie zaobserwować
Czy pod każdym niusem dotyczącym Hot Zlotu nie powinno się znajdować stosowne ostrzeżenie Ministra Administracji i Cyfryzacji?
I jeszcze numer infolinii dla chcących rozpocząć walkę z nałogiem - 804 689 568 (lub 80H OTZ LOT)
Robaczki, żeby się któryś nie zdziwił jak w tym roku przed bramą Zamku na skale zobaczy tabliczkę o treści:
Uzależnionym wstęp wzbroniony
:silly:
Widzę, że powstaje Tajny Krąg Uzależnionych od HZ ;)
Odświeżanie strony co kilka minut - to już nałóg? ;)
Mi się HZ co rusz śni, nie wpuszczą mnie :shock:
Cześć,
Pewnie wpuszczą na grupową terapię odwykową
Dla wszystkich uzależnionych mam dobrą wiadomość Jak wszystko dobrze pójdzie, w niedzielę uruchomimy oficjalną stronę tegorocznego HotZlotu, a pierwszy etap rejestracji i wysyłka zaproszeń rozpoczną się już w najbliższą środę
Ależ ten czas leci, mam wrażenie, że jeszcze niedawno byliśmy na zlocie, a tu już kolejny za chwil parę.
O rany - ciekawe czy w tym roku sie uda
fajna sprawa tym bardziej że lubię obserwować ten temat . a wczorajszym wątku trochę się pogubiłeś.
Dzwonilem powiedzieli ze beznadziejny przypadek.
Jest jeden szpec co to może pomóc ale to droga impreza
Hej,
Wow, to już tak blisko? No nic - trzeba sobie zaklepać urlop w nowej pracy.
Weterynarz drogi? Od kiedy?
Pozdrawiam,
Dimatheus
No kiedyś kobiety z dzieckiem miały pierwszeństwo a teraz i chłopaki mają pierwszeństwo. @Dimatheus no jesteś pierwszy w kolejce ;e
Ciekawi mnie na jakiej podstawie wyciągasz takowe wnioski?
Dimatheus stać w kolejce nie musi
Hej,
Mocne, nie mogłem się powstrzymać przed “lajkiem”. A swoją drogą nie do końca - przy rejestracji na Zlocie i odbiorze zestawów powitalnych stałem w kolejce. Chyba że moderatorska smycz uprawnia do odbioru bez kolejki? A to by się zgadzało, bo w zeszłym roku smyczki nie miałem.
Pozdrawiam,
Dimatheus