HotZlot 2014 - wątek ogólny

A jakie są objawy uzależnienia  :)?

Ja byłam ino na jednym HZ… ale może już jakieś objawy można u mnie zaobserwować? :smiley:

Częstsze niż zwykle zaglądanie na stronę (ewentualnie częstsze odświerzanie dla niektórych), planowanie urlopu mimo braku zaproszenia, robienie zapasu hepatilu :stuck_out_tongue:

Dzień Dobry Monczkin, Jestem Shaki81 i tez jestem uzależniony.

Dzień Dobry Monczkin, Jestem Pangrys i też jestem uzależniony. :stuck_out_tongue:

… a ten wątek to grupa wsparcia :stuck_out_tongue:

(Pewnie symptomy mogę u siebie zaobserwować :wink:

Czy pod każdym niusem dotyczącym Hot Zlotu nie powinno się znajdować stosowne ostrzeżenie Ministra Administracji i Cyfryzacji?

I jeszcze numer infolinii dla chcących rozpocząć walkę z nałogiem - 804 689 568 (lub 80H OTZ LOT) :wink:

Robaczki, żeby   się   któryś nie  zdziwił jak w  tym roku  przed  bramą Zamku na skale zobaczy tabliczkę o treści:

Uzależnionym wstęp wzbroniony

:silly:

Widzę, że powstaje Tajny Krąg Uzależnionych od HZ ;) 

Odświeżanie strony co kilka minut - to już nałóg? ;) 

Mi się HZ co rusz śni, nie wpuszczą mnie :shock:

Cześć,

Pewnie wpuszczą na grupową terapię odwykową :wink:

Dla wszystkich uzależnionych mam dobrą wiadomość :wink: Jak wszystko dobrze pójdzie, w niedzielę uruchomimy oficjalną stronę tegorocznego HotZlotu, a pierwszy etap rejestracji i wysyłka zaproszeń rozpoczną się już w najbliższą środę :slight_smile:

Ależ ten czas leci, mam wrażenie, że jeszcze niedawno byliśmy na zlocie, a tu już kolejny za chwil parę. :slight_smile:

O rany - ciekawe czy w tym roku sie uda :wink:

fajna sprawa tym bardziej że lubię obserwować ten temat . a wczorajszym wątku trochę się pogubiłeś.

Dzwonilem powiedzieli ze beznadziejny przypadek. :slight_smile:

Jest jeden szpec  co to może pomóc :wink: ale to droga impreza :smiley:

Hej,

Wow, to już tak blisko? No nic - trzeba sobie zaklepać urlop w nowej pracy. :slight_smile:

Weterynarz drogi? Od kiedy? :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

No kiedyś kobiety z dzieckiem miały pierwszeństwo a teraz i chłopaki mają pierwszeństwo.  @Dimatheus  no jesteś pierwszy w kolejce ;e

Ciekawi mnie na jakiej podstawie wyciągasz takowe wnioski?

Dimatheus stać w kolejce nie musi   :stuck_out_tongue:

Hej,

Mocne, nie mogłem się powstrzymać przed “lajkiem”. A swoją drogą nie do końca - przy rejestracji na Zlocie i odbiorze zestawów powitalnych stałem w kolejce. Chyba że moderatorska smycz uprawnia do odbioru bez kolejki? :stuck_out_tongue: A to by się zgadzało, bo w zeszłym roku smyczki nie miałem. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus