Czy firma Fibaro będzie miała jakąś ciekawą prezentację o inteligentnych domach?
Myślę że na pewno Mają ciekawe rozwiązania, ale drogie
Nie ma takiego pojęcia jak drogie i tanie, oduczam od niego swoich klientów. Jest coś na co mogę sobie pozwolić i coś na co nie mogę
Mam nadzieję że z tym TV i meczami gdzieś w kącie się zaszyjecie i pozwolicie niezainteresowanym w spokoju delektować się innymi atrakcjami.
Nie będę nic wiertał a po za tym na tym "zadupiu nie liczyłbym na super szybli szerokopasmowy internet
Po co sztukować kabel, wystarczyło Overa zapytać czy ma 30-50m RG6 (oczywiście że ma, nawet więcej).
Oczywiście możesz sztukować kabel co 10m nie ma problemu ale może być pixelizacja na danych częstotliwościach ale to jest zależne jaki tam jest poziom sygnału tej DVB.T (zależy jakie łączenia zastosujesz)
Oczywiście zdaje sobie sprawę z faktu że sygnał UPC a Sygnał DVB-T to 2 inne sprawy ale podobieństwa jednakże są
Też o tym pomyślałem, bo sam fanem piłki kopanej nie jestem, a w życiu w całości obejrzałem może 4 mecze, przy czym raczej z pobudek patriotycznych, a nie zamiłowania do tej dziedziny sportu
Po za tym jak Wy chcecie oglądać MS skoro my będziemy w kręgle grać?
Over 60 m kabla swoje zajmuje, a licz się z tym, że możliwości pakunkowe samochodu są już na granicy więc albo twoje toboły albo kabel - wybieraj
Jeszcze Ci się nie znudziły?
Ja ostatnio nawet trenowałem
Może nie “zaszyjemy się”, ale nie sądzę też, żebyśmy jakoś specjalnie mieli przeszkadzać innym - Chyba strefa kibica nie będzie zbyt duża
Masz jeszcze jedną opcję… ale w sumie po co toboły Overa, bez Overa
DjLeo Wygrałeś czekoladę! w takim “moim” konkursie na napisanie tysięcznego posta w tym temacie.
Zbytnio się nie rozpisałeś w tym poście, ale nagrodę otrzymasz.
Gratuluję!
Najważniejsze WODZU że się starałeś ,byłeś blisko
A symboliczne buzi przy odbiorze? O:)
Ale od Pangrysa?
Pangryzł?
Głodnemu chleb na myśli? Gowain no wiesz… :cojest:
A z leydą to się już przytulaliśmy i całowaliśmy na poprzednim HZ, albo tym wcześniejszym. Także symboliczny :calus: i po sprawie
Uprzedzając, oczywiście mowa o całowaniu na pożegnanie!!
DjLeo - cwaniak z ciebie wygrałeś czekoladę i jeszcze chcesz , ptasiego mleczka" w postaci buziaków
PS.
Rozumiem, zazdroszczę i w pełni popieram :)
hm…
ahaaaaa… to Ty jesteś ten DjLeo…