Piknie, piknie całujesz się, nawet nie wiesz z kim :P
;)
Piknie, piknie całujesz się, nawet nie wiesz z kim :P
;)
Jak Awatar 3d?
Ja zawsze najpierw patrzę na avatar i dopiero się całuję, żeby później mnie jakiś mąż nie ścigał z siekierą
Avatar to jeszcze nie wszystko i często potrafi zmylić (Over).
Zapatrzysz się w avatar a potem okazuje się że całujesz się z Concitą :P
Na szczęście Over bardzo różni się od swojego avatara, tak więc cały zamek nie dysponuje taką ilością trunków, która stwarzałaby ryzyko pomyłki Zresztą mój organizm posiada sprzętowe zabezpieczenie na taką okoliczność i po spożyciu zbyt dużej ilości paliwa przełącza mnie w stan uśpienia
Dobreeee Dobreeee:)
Konczitą nie jestem, ten kto ze mną spał to wie hehe (oczów tuska też we mnie nikt nie ujrzy)
mam podobne zabezpieczenie przeciw napięciowe, jak za dużo jest %% to włącza sie A-GPS a potem Tracking do wyra
Kiedyś tak może było. Obecnie mamy czasy Google Glass
Niepokoi mnie kierunek, w którym ta rozmowa zmierza
Zależy jak na to spojrzeć. W ten łechtający ego sposób, to wynika iż było tak miło, że aż nie pamięta ;)
Niech Ci będzie - łechtaj swoje ego
, … Konczitą nie jestem, ten kto ze mną spał to wie ;) hehe (oczów tuska też we mnie nikt nie ujrzy) - Czy ty sypiasz ze swoim kotem? Zmień w takim razie na lwa z ogrodu zoologicznego, a wtedy ( jak cię weźmie w swoje kosmate łapy) osiągniesz efekt oczu premiera
A ty to się nie masz nad czym zastanawiać?
Jeszcze ponad miesiąc do zlotu
Haa! Zmiana adresu e-mail pomogła i wreszcie nie przegapiłem maila z zaproszeniem - jadę!
Gratulacje Andrzej.
To tam jest bilard na zamku bo nie kojarzę, chyba że miejscówki mi się mieszają?
Tak, to tam jest bilard
Dżisis krajs… ale spamujecie… ostatni raz tu byłem jakieś 40 stron temu
Orientuje się ktoś, czy są już zebrane avatary na identyfikatory? Ostatnio gdy Krogulec pisał to przywróciłem chojraka własnie z myślą o plakietce, bo wiele osób mnie z niego kojarzy lepiej (zresztą, to MÓJ chojrak, niepowtarzalny! :D). Jeśli można, to chyba czas przywrócić normalne zdjęcie.
Pytaj Krogulca ale z tego co pisał to już dawno Ci co dostali zaproszenia mieli mieć wcześniej puszczone. To było zaraz po rozdaniu zaproszeń. Nie pamiętam dokładnie. Zresztą gdzieś w tym wątku o tym jest.
Chojrak jest the best, ja właśnie ten avatar mimo iż go nie używałeś kojarzyłem zawsze z Tobą i pewnie wielu też.
Dobrze wiedzieć, że jest coś takiego. Właśnie miałem zmieniać mój avatar, który jest “taki sobie”, ale przynajmniej może w miarę rozpoznawalny