HotZlot 2014 - wątek ogólny

Piknie, piknie  całujesz się, nawet nie  wiesz  z  kim  :P

;)

@fiesta  ajć! nie spojrzałam wtedy na avatar  :wink:

Jak Awatar 3d? :wink:

Ja zawsze najpierw patrzę na avatar i dopiero się całuję, żeby później mnie jakiś mąż nie ścigał z siekierą :wink:

Avatar to jeszcze nie wszystko i  często potrafi zmylić (Over).

Zapatrzysz się w avatar a potem  okazuje się że całujesz  się  z Concitą  :P

Na szczęście Over bardzo różni się od swojego avatara, tak więc cały zamek nie dysponuje taką ilością trunków, która stwarzałaby ryzyko pomyłki :wink: Zresztą mój organizm posiada sprzętowe zabezpieczenie na taką okoliczność i po spożyciu zbyt dużej ilości paliwa przełącza mnie w stan uśpienia :smiley:

Dobreeee Dobreeee:)

Konczitą nie jestem, ten kto ze mną spał to wie :wink: hehe (oczów tuska też we mnie nikt nie ujrzy)

mam podobne zabezpieczenie przeciw napięciowe, jak za dużo jest %% to włącza sie A-GPS a potem Tracking do wyra :wink:

Kiedyś tak może było. Obecnie mamy czasy Google Glass :stuck_out_tongue_winking_eye:

Niepokoi mnie kierunek, w którym ta rozmowa zmierza :smiley:

Zależy jak na to spojrzeć. W ten łechtający ego sposób, to wynika iż było tak miło, że aż nie pamięta ;) 

Niech Ci będzie - łechtaj swoje ego :slight_smile:

, … Konczitą nie jestem, ten kto ze mną spał to wie  ;) hehe (oczów tuska też we mnie nikt nie ujrzy) - Czy ty sypiasz ze swoim kotem? Zmień w takim razie na lwa z ogrodu zoologicznego, a wtedy ( jak cię weźmie w swoje kosmate łapy) osiągniesz efekt oczu premiera :stuck_out_tongue:

A ty to się nie masz nad czym zastanawiać? :stuck_out_tongue:

Jeszcze ponad miesiąc do zlotu :confused:

Haa! Zmiana adresu e-mail pomogła i wreszcie nie przegapiłem maila z zaproszeniem - jadę! :smiley:

Gratulacje Andrzej.

To tam jest bilard na zamku bo nie kojarzę, chyba że miejscówki mi się mieszają?

Tak, to tam jest bilard :slight_smile:

Dżisis krajs… ale spamujecie… ostatni raz tu byłem jakieś 40 stron temu :smiley:

Orientuje się ktoś, czy są już zebrane avatary na identyfikatory? Ostatnio gdy Krogulec pisał to przywróciłem chojraka własnie z myślą o plakietce, bo wiele osób mnie z niego kojarzy lepiej (zresztą, to MÓJ chojrak, niepowtarzalny! :D). Jeśli można, to chyba czas przywrócić normalne zdjęcie.

Pytaj Krogulca ale z tego co pisał to już dawno Ci co dostali zaproszenia mieli mieć wcześniej puszczone. To było zaraz po rozdaniu zaproszeń. Nie pamiętam dokładnie. Zresztą gdzieś w tym wątku o tym jest. 

Chojrak jest the best, ja właśnie ten avatar mimo iż go nie używałeś kojarzyłem zawsze z Tobą :slight_smile: i pewnie wielu też.

Dobrze wiedzieć, że jest coś takiego. Właśnie miałem zmieniać mój avatar, który jest “taki sobie”, ale przynajmniej może w miarę rozpoznawalny :stuck_out_tongue: