Może jak ładnie poprosicie to się administracja zgodzi, abym go jednak zachował?
My mamy prosić, żebyś Ty go zachował? Zresztą my się już wszyscy (z tych stałych userów) tak dobrze znamy, że nam avatary nie potrzebne, no ale nowiym tak.
Awki były pobierane zaraz po pierwszych oficjalnych zaproszeniach, jak dobrze pamiętam to zaraz dzień po. Krogulec wyraźnie prosił o dostosowanie bo nie chcą tego na ostatnią chwilę robić
Jakoś chyba do końca tego dnia co były rozdawane imienne zaproszenia była możliwość zmiany awatara.
Synem, specjalnie chciałem coś nowego.
Pytanie za 100 punktów, teraz w tv na euro sport jest giro Italia czy jakoś tak, wzniesienie podawane jest w % jak to przeliczyć na wzniesienie podane w stopniach?
Będę strzelał, 0% to poziom, a 100% to kąt prosty czyli 90 stopni ale mogę się mylić
Na logikę wydawałoby się tak jak Maniek pisał, ale wizualnie nie pasowało to.
Rozwiązujemy problemy tego świata. Nice
Czyli to taki tangens*100%
Czy ktos kto nigdy nie był na HotZlocie i nie jest obeznany z nazwiskami redaktorów ale czyta i odwiedza dobreprogramy codziennie od kilkunatu lat, jest “maniakiem kompuerowym” powinien spróbować szczescia w rejrestracji na wspomniany już hotzlot?
Nikt nikomu nie broni.
Swoją drogą, nie doszukałem się informacji ile miejsc zostało do rozlosowania. W poprzednich latach chyba było to podawane.
Kto nie próbuje ten nie wygrywa…
Parafrazując Franka Dolasa…“Każdy szczęściu dopomoże, każdy 8-go wygrać może”… :yes:
No to sie skusiłem, rejestracja zakończona. Oby mnie losująca i7 nie zawiodła.
Wszystko w rękach “Wielkiego Randoma”
Choć jeden góral na hotzlocie mogby być.
Pick ME
PS. Obiecuje zabrać świeżego oscypka.
Gdybyś został “wybrany” była by to niewyobrażalna “kpina” oraz “ironia” ze strony losu…
Co nie zmienia faktu, iż oscypek good rzecz…
A dwa dodatkowe oscypki zmienią twoje dwa słowa: “ironia, kpina” na jakies podobne do słowa “wybrany”?
PS. Swieże, pyszne, nie za słone. JUST DELICIOUS (JUST CAUSE)