HotZlot 2014 - wątek ogólny

Otóż to ;D

Tak na  marginesie to jak na razie  smakosze  “oscypka” to dzielicie skórę na niedźwiedziu   :stuck_out_tongue:

Oj żebyś się nie pomylił, wiele osób jeździło i jeździ  na Słowację a właśnie stamtąd to coś pochodzi.

Dlatego wolę dzielić śliwki na drzewie - Pewniejszy dostawca :stuck_out_tongue:

Się okaże już za tydzień, niedługo, ale napięcie oczekiwania już czuje :slight_smile:

Przyznaje sie ze na strone dobreprogramy wchodze kilkanascie juz lat, zawsze widziałem ze jakis hotzloty są organizowane. Jednak nigdy nie skusiło mnie przeczytać co to takiego. Zawsze tylko gry, hardware, software i nowości techniczne. Dzisiejszy Dzien Dziecka DD (jak iniciały mojego imienia i nazwiska) musiały magicznie podziałać na mnie ze zwróciłem uwage na ten HotZlot i z miejsca sie “najarałem” :slight_smile:

Bajeczna miejscówka, ludzie związani ze sprzetem komputerowym, impreza strikte dla takich jak ja, ehhh… zeby sie udało… ehhh…niebede mogł spać te 7 dni

Na zlocie też się nie wyśpisz, (jak sie załapiesz) tam sen to niski priorytet… :slight_smile:

Za Wikipedią: “Przyznanie certyfikatu poprzedzone jest kontrolą, której koszt w chwili obecnej (luty 2009 r.) wynosi od 800 zł do 1 tys. zł (inspekcję trzeba powtarzać co roku)”

I już wiemy po co ta cała “ochrona” :smiley: Od jednych weźmie się za “ochronę”, a od drugich za jej nieprzestrzeganie :smiley:

Jeżeli jeszcze można, to proszę mnie zapisać na listę chętnych na oscypka.

Co prawda właśnie jem z nim kanapeczkę… ale co tam :smiley:

A ja nie piszę się na oscypka. Mam jeden z przed Pierwszej Wojny Światowej w spadku po pradziadku, który jako pierwszy z rodu wchodził w necie na str.Dp i czytał o HotZlot, ale jechać nie chciał, bo mu koń oklapł z głodu. I ten oscypek jest dzisiaj jeszcze przydatny do zjedzenia. Tylko trzeba rąbać go ciupagą, bo twardy i czarny jest jak węgiel :stuck_out_tongue:

Znasz program “Kup Zrób” na TVN Turbo, to odrestauruj swojego oscypka i bedzie smaczny zabytek.

Czytając te wypowiedzi czasem mam wrażenie że Jakub Wędrowycz to Twoje alter ego :smiley:

UPDATE: Na dzien dzisiejszy 12 degustatorów oscypka chętnych. To już by mi dało 12 rekomendacji, to bedzie około 9% zaokrąglimy do 10% uczestników, żeby mnie wsród szcześliwców wybrać :]

PS. Pytanko, jak można było zdobyć specialne imienne zaproszenie? Tak na przyszłość żebym wiedział, gdzieś chyba wyczytałem ze pasowałoby być zasłużonym forumowiczem czyli posiadać archivement 10000 postów? Osiągniecia typu “członek” redakcji :slight_smile: i inne. Właśnie jakie inne?

@subgoku pamiętaj, że “Wielki Random” ma w nosie nasze rekomendacje :stuck_out_tongue: :smiley:

Faust - wygrałeś wycieczkę do Baraniej Góry na koszt Łowcy Uśmiechów- wybierz termin jaki jest ci najbardziej dogodny i w drogę.

PS.

Musisz mieć własny rower, to warunek konieczny, bo wycieczka rowerowa-miłego pedałowania. I myś o mnie zawsze ciepło- hej!

Przekop się przez forum - Krogulec podawał kryteria które decydują :slight_smile:

W nosie? Więc to osoba wybiera.

Random nie Randoma/Randomka czyli płeć męska.

Wielki czyli zapewne nie szczupły i nie niski.

Ten cały “Krogulec” to jak wygląda? Albo Pangrys po avatarze by sie nadawał a Wielkiego Randoma

Tak wygląda Random: http://www.random.org/

Tak wygląda Krogulec: http://forum.dobreprogramy.pl/uzytkownik/3-krogulec/

Zaczynasz  puszczać lepsze teksty od Overa  i Leszka2204 razem wziętych   :stuck_out_tongue:

Oj  grabisz sobie  chłopie grabisz  …

Ten drugi wpasowuje się idealnie w tą role. I w nosie mnie ma, na Wielkiego wygląda, a jak pochodzi z Randomia to panowie i państwo to ON!

To po oscypkach :frowning:

A tak całkiem serio… kto będzie wylosowany tego nikt nie wie… :slight_smile:

A mnie jakoś oscypki nie ruszają :smiley: Zresztą u nas króluje chałwa na wagę (mamy fabrykę w mieście ) :stuck_out_tongue: