To zapowiada się zamiast oscypków chałwa?
Haha, nie wiem jak zniosłaby podróż autobusem z Wrocławia, bo o ile mnie pamięć nie myli to rok temu było tam dość… ciepło
Tym pytaniem pokazales ze wcale nie spędzałes tyle czasu na portalu ile mówisz
Random, randomem ale i po tym trzeba zweryfikować kto został wylosowany co by jacyś DJ amatorzy sztuk walki nie pojechali
DJ’ów na Zlocie akurat nie brakuje
Łoscypki były… łoscypków nima ino zostanie sam smacek
To nie będzie DjKarateki?
Kurde, same szpile wbijacie mi wiadomościami :D
Chałwa, oscypki, śliwki… gdzie ja to wszystko zapakuję? Może DP w tym roku zamiast plecaków, lodówki turystyczne powinno dawać?
Szybkie pytanie organizacyjne - zarejestrowałem się w czwartek, kasa poszła w piątek - nie za późno? Bo potwierdzenia, że kasa dotarła (bądź nie) jeszcze nie dostałem
Z tego co kojarzę to jest 3 dni na potwierdzenie. Banki przez weekend nie pracują, więc luz
To fakt Żeby w tym roku pogoda dopisała
SONETA DO WIELKIEGO RANDOMA by me :
Wielki Randomie mój! Ty jesteś jak Pentium.
Ile Cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
kto zostanie wybrany. Niedzielny wybór Twój na całej stronie
widzę i komentuje, bo będe przy Tobie.
Napisałeś “cię” i “twój” z małych liter – znowu spaliłeś swoje wylosowanie
Ale staraj się dalej
Fakt faktem nigdy nie udzielałem sie na forum, nigdy konta na forum nie miałem. Wolałem czytać recenzje, wiadomości, komentarze, opinie, porównania. Jak juz wcześniej wspominałem codzienna od kilkunastu lat lektura portalu dobreprogramy, forum zero. Jeśli jest to impreza strikte TYLKO dla forumowiczów to nie pożałuje jak mnie nie wybiorą.
Ale jesli jest to impreza dla czytelnika, fana, komputerowca, który strone zna od bardzo dawna zeby nie powiedziec od jego początków, to myśle ze sie nadaje.
PS. Ruszyła rejestracja na HotZlot 2014, czyli ósme już spotkanie naszych czytelników - spotkanie naszych czytelników, co jak co ale ja czytelnikiem byłem, jestem i będe. Nie ma słow forumowicze albo blogowicze, tylko słowo czytelicy. Jeśli źle to pojmuje to niech ktoś mnie poprawi. Czy nadaje sie na taki zlot czy nie?
Nie znam nazwisk, imion, nicków redaktorów, bo ani bym tego nie zapamiętał. Jakoś nie mam głowy do imion. Jak ktoś w domu w rozmowie mowi o takim czy owakim to i tak niewiem o kogo chodzi. Uważam ze akurat to nie powinno być wyznacznikiem. Bo jeśli chodzi o sprawy techniczne to pamięć mam jak ADATA.
Zapominasz o bardzo ważnej części naszej społeczności czyli blogerach.
No to już druga opinia na nie. Coś czuje ze nie będe żałował nie wylosowania. Ale z takim podejsciem to pewnie własnie wygram. Im bardziej chce to wtedy sie mi mniej udaje.
Myślę, że musisz przejść Wielki Test Hardcorowego Czytelnika DP, w skrócie WTHCDP! Ale ostrzegam, niektórzy do dzisiaj budzą się w środku nocy z krzykiem, a potem do rana łkają do poduszki na samą myśl o… WTHCDP!
W najgorzym wypadku (czytaj jak zostane wybrany) zrobie sobie sciągne. Mam sie zaczać bać? Czy jeszcze cieszyć?
Przypomniały mi się “Pingwiny z Madagaskaru” i odcinak “Test na szefa”
BTW Czytając wypowiedzi “subgoku” mam wrażenie, jakby to było alter ego Leszka2204 :-k
@subgoku ciągle pisze o tych kilkunastu latach spędzonych na DP, ile właściwie portal istnieje, coś mi się data 2003 kojarzy, ale czy to nie był 1 HZ wtedy ?
2003 = jedenaście = ście ups to sie zagalopowałem ze stu te latka tak szybko lecą. Oj niedobry ja.
Laptop rok, laptop 3 lata, kolejny 3, wczesniej PC 2-3 lata daje 9-10 lat, hmmm… jakby dokładnie policzyć toby wyszło ze ten HotZlot to byłaby okrągła rocznica dla mnie. 10 lat z DP
Cześć,
Portal dobreprogramy o ile dobrze kojarzę istnieje od grudnia 2002 roku, a pierwszy zlot miał miejsce w 2007 roku.