Za browarem, wszyscy stoimy w kolejce
Bardzo miła informacja na koniec weekendu
No to poszło!
Kto stoi ten stoi
Jak będzie mi dane przybyć to i dowody się znajdą
Tak jest, ważne żeby w ogóle można było stać!
Kurde, dobra wiadomość, że HZ już na horyzoncie :>
@Semtex: Nie tylko za piwem, za żeberkami też trzeba było już stać, aby dostać takie w miodzie oblane…
Hej,
Bardzo fajnie wygląda stronka - po raz pierwszy w grafice mamy nie widok zamku, a dobroprogramową społeczność.
GBM, niektórzy to tak pochłaniali karkówki, że na rozszerzonym programie wprowadzono limity w postaci bilecików. Jeśli o mnie chodzi to i owszem, będę zostawał na rozszerzonym - oczywiście jeśli będzie zaproszenie oraz akcept na urlop…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Patrząc na listę partnerów, chyba największe baty zbierze Opera Software.
A odnośnie stania w kolejce miałem na myśli stanie po zaproszenia.
Co do innych kolejek na miejscu to każdy odstać swoje musi
To nie tak, część rozszerzona rządzi się swoimi prawami i stąd “karteczki” na posiłek. Pomimo to nikt głodny nie chodził
Chlebka ze swojskim smalczykiem było zawsze dostatek
hehehe, Dimatheus – wiesz, Zamek na Skale niestety nie do końca dobrze planuje zapasy na społeczność DP. Przykładowo na coldzlot, zabrakło piwa beczkowanego… potem piliśmy z puszek…
Nie przewidzieli takiego spożycia Na HotZlot obiecali przygotować się z duuuuużym zapasem
Jak będzie ciepło to i tak zabraknie, jak znam życie :mrgreen:
Przyznam szczerze, że wtedy też podobno “obiecali”
Co prawda, mina Krogulca gdy dowiedział się około godziny 22, że “beczki się skończyły”, była… bezcenna
Bez obaw Tym razem zapas ma być potrójny
Spoko loko, dobrze wiedzieć. Wiadomo, piwo to tylko dodatek – ale nie powiem, że fajnie jest sączyć złociste wśród swoich
Co ciekawe wśród partnerów nie widzę Microsoftu… To jakaś nowość, czy po prostu rozmowy jeszcze trwają?
Zakładając że będę to zostaję
Nadal w Zamku mają te kwadratowe stoliki? Jak nie ma być MS to chociaż kafelki sobie sami poukładamy jak 2 lata temu