@subgoku to długo czytałeś DP zanim zdecydowałeś się na rejestrację
Pamiętaj subgoku, że wchodzenie do rzyci ma swoje granice. W końcu jak się wchodzi za głęboko, to kończy się jelito i później dostajesz się do układu pokarmowego, a tam do zwrócenia treści oralnie niedaleka droga.
Jakoś nigdy nie widziałem takiej potrzeby. NAJWAŻNIEJSZE czyli programy sciągam bez posiadania konta i testuje/używam, komentować to raczej nigdzie nic nie komentuje na żadnych stronach. Wole kontkretnie z kims popisać/porozmawiać o danym programie/sprzęcie niż byle pare słów zostawić.
Do blogów sie nie nadaje, bo nie mam takiej weny (czy wełny ala oscypki) bo nie umie pisać jakiś zapierąjących dech wypracowań.
A forum to podobnie, tysiace postów. Jeśli jakis problem z PC/laptopem to zawsze sam ewentualnie google pomagało. Znow mi forum o niczego niebyło potrzebne. Nie licząć Maxhton kiedy trorzyłem skina wtedy udzielanie sie na forum mi pomogło.
Taki już jestem ze tylko dana sytuacja, sprawia że gdzies tworze konto. Przyznaje sie załozyłem konto, bo pomyślałem ze już od tak dawna czytam dobreprogramy, jakikolwiek program potrzebuje to w adresie zawsze dobreprogramy spacja nazwa. Jako że jestem informatyk jak ktoś coś potrzebuje zawsze mu mówie sciagni z dobreprogramy.
Jak właczam laptopa od paru lat to pierwsze co robie to dobreprogramy i czytam co tam nowego w swiecie komputerowo/konsolowo/mobilno/sprzętowo/itd słychać.
Nie jestem zadnym forumowiczem, zadnym blogerem to napewno. Też jestem graczem ale jakoś nigdy nie wchodze na forum dla graczy i czytam, co to kto tam w grze opisuje. WOle sam zagać sprawdzić. Programy, sprzęto to samo wole sam sprawdzić. Dopiero wyjątkowe sytuacje sprawiają ze zagłebiam sie w temat czytaj: wchodze na forum.
Więc cóz chyba sie uciesze jak nie zostane wybrany, byle do piątku i jak uznam ze ten hotzlot to az taka scisła grupa to sie tam nie nadaje.
Hej,
A to ciekawe, biorąc pod uwagę fakt Twojej rejestracji.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ale się uwzięliście na gościa - niektórzy z nas, stałych czytelników, też zwiększyło działalność na DP dopiero po wylosowaniu zaproszenia i uczestnictwie w HZ. Wg mnie niesmaczne się zaczęły robić teksty w kierunku subgoku. Ja znam osoby, które też się zarejestrowały w dniu ogłoszenia zapisów do losowania, albo które po roku zerowej aktywności na DP, weszły tylko po to, żeby spróbować dostać zaproszenie. Każdy ma teoretycznie równe szanse w losowaniu…
Zgadza sie wczoraj sie zarejestrowałem z racji posiadania konta do rejestracji na zlot.
Pisało ze zlot dla czytelników, chyba przeczytałem to zbyt dosłownie
Lub inny przykład Secret Service legendarne czasopismo. Posiadam połowe z wszystkich numerów. W tamtych czasach nie miałem zbytniej możliwości kupowania wszystkich numerów, głownie te początkowe. Ale te końcowe to mam wszystkie. Wszystkie w idealnym stanie. Jak pamiętam to każdy numer w całości po 3 razy albo i więcej czytałem.
Wiec można nazwać ze czytelnikiem byłem, ale już redaktorów ni w ząb. Jedynie nick Gulash coś mi mówi, ale nikogo innego z głowy bym nie wymienił. A wspomnianego Gulash to nie zgadne jakie imie prawdziwe miał. Ale zapytajcie mnie o gry to hehe
Wiec podobnie co dobreprogramy taki chyba nijaki czytelnik ze mnie. Co tylko czyta a nie udziela sie społecznie. Nie pisze recenzji, nie posiada kilku rocznego bloga, nie udziela porad na forum, nie pisze komentarzy.
Czytanie, Recenzje, Komentarze, Blog, Luźne Dyskusje, Inne - na 5 mozliwych mam tylko 1, mniej ma tylko taki co wchodzi na strone konkurencji.
To by było na tyle z moich przemyśleń.
Subgoku, jesteś na dobrej drodze, ledwo się zarejestrowałeś a już masz 26 postów
Oflaguj się pod siedzibą Redakcji bo podobno jest tam już małe miasteczko namiotowe, zasiedlone przez wiernych czytelników, którzy się zarejestrowali i na wywieszenie wyników oczekują…
Jak studenci czekający na wyniki egzaminów…
Dr Max i Mr Doku?
Carmageddon 1, 2 , 2000 znam, grałem, przeszedłem wszystkie częsci :) Dwójke dwa razy.
@subgoku, hehe, czyli jednak nie jesteś wiernym czytelnikiem skoro pomyliłeś wóz pancerny z kucykiem
Ehhh zaś na nie, masakra.
Do piątku to mi całkiem wybijecie z głowy hotzloty i coldupadki.
PS. Dla ścisłości ten MaX od was to kucyk tak tak tak?
Dobra, SebaZ – podpisuję się pod Twoim wyknutym spiskiem – subgoku == Max :-)))
Za mało finezji Obstawiam kogoś innego
Czy ja wiem. Wypisz wymaluj sposób wypowiedzi jakiego Max w każdy możliwy sposób neguje, a przy rozmowie face2face da się to odczuć Na zeszłorocznym HZ nawet chwalił się swoimi blogowymi alterego
Ja się dostaniesz to się przygotuj tj. wyśpij się, przygotuj żołądek do 3 dniowego chmielowania w przerwach między sesjami i na imprezach nocnych
A czytelników/blogerów/forumowiczów poznasz w międzyczasie.
Brzmi za sympatycznie na djkaratekę
Trzymam za ciebie kciuki subgoku
U obu nóg?