Tak to wczesne coco roco
Over czy Ciebie już całkiem Bóg opuścił?
Niby powinien przemawiać przeze mnie patriotyzm lokalny (do fabryki Roleskiego mam niecałe 40 km) ale szczerze jeżeli chodzi o musztardę to większego syfu dawno nie jadłem :P
Pokosztuj sobie słowackich musztard (o francuskich nie wspomnę) to wtedy porozmawiamy o smaku musztardy
Francuskie zbyt ostre dla mnie, a odnośnie roleski to nie wiem czy tam pracowałeś kiedyś ale mi ta musztarda samakuje najbardziej ew jeszcze kamis wchodzi w grę
Słowackiej nie miałem przyjemności kosztować jak masz blisko to przemyć jakieś musztardy tak jak jeden z udzielających sie tutaj oscypków i będzie komplet
Mnie bug nie opuszcza bug jest wszędzie, tam gdzie drzewa są, no chyba że chodzi ci o boga no to w tym wypadku bóg jest w wewnątrz nas czy tego chcemy czy też nie…
BUK ku***a, BUK! :glupek2:
Toś pojechał, jak wykładowca seminarium duchownego (vide Januszek) ma pracować w fabryce musztardy :P:P:P:P
Można ją dostać nawet u nas i jest bardzo łagodna i aromatyczna (widać w niej zmielone ziarna gorczycy). Potęga smaku.
Ale mimo wszystko co jak co ale musztardy na zlot woził nie będę :P
Podaj markę to sobie to załatwię :)ew jakiś przykład co ci najbardziej smakuje ale z nieostrych oczywiście:)
Chyba czegoś nie zrozumiałeś… przesłania…
Co by potwierdzało moja teorie na temat…
Cisną się ciężkie słowa na usta … Przepraszam za obraźliwe słowa, które mogą wielu zbulwersować.
Game Over
Śmigaj np do Tesco:
Nie zmieniona od wielu , wielu lat …
Do czego to doszło, że sam się muszę cytować.
Over! Are you blind man?!
Rzeknij słowo a przyszłym tygodniu będziesz ją miał w GDA
W Poznaniu jest dostępna nawet w Tesco, powinny być w sieci Piotr i Paweł. Ogólnie to wielkopolska marka, nie wykupiona przez nikogo i bazująca na przepisach sprzed lat.
Do dziś moją żona woli majonez Pegaza
Jest jeszcze
semtex, w stronach z których pochodzę to zawsze była najpopularniejsza musztarda. Normalnie miodzio.
Pangrys, dzięki za propozycję, ale ostatnio często bywam na południu i sam robię zapasy.
Kurde, jak będę w PL na zlocie to kupiłbym tego trochę, dobrej musztardy nigdy mało, ta ma rekomendacje dwóch Zlotowiczów, znaczy się nie byle co
Co polskie to idealne, a co niemieckie to jeden wielki ■■■■… wynika to z twego postu
Piekielna potrafi wycisnąć łzy
Najlepsze jest to, że ta musztarda (słoik, etykieta) wygląda tak samo już od ponad 20 lat.
Areh w Gdyni i Gdańsku masz sieciówki Piotra I Pawła i tam dostaniesz :)