A tam nie zerknąłem! No to nie ma MS, w sumie ciekawe dlaczego. Ale oczywiście nie spodziewam się jakichś szczególnych wyjaśnień :changes: :x
Do dzisiaj posiadam pamiątkę od MS / Mariusz Jarzębowski …“Historia wstążki”…
Nomen omen to też już kawałek HZ historii…
przecież widać że z dzieckiem jest hahaha
no już swoje napisałem na tegoroczny HZ teraz grzecznie stanę w ogonku chyba jestem na razie na ostatnim miejscu. Idę na stronę główną trochę popisać i pomóc kolegom.
Nomen omen był to chyba najlepszy “występ” w jakim miałem okazję uczestniczyć.
Hej,
No tak, niewielkie pendraki przewiązane wstążką - a na nich filmiki o… wstążce. Też mam gdzieś wśród hot zlotowych fantów.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No właśnie dziś po południu, koło szesnastej, tak pisałem na portalu:
(fragment)
“Ale co tam MS, tym bardziej, że ostatnio był to już czysty marketing, a przecież pamiętam prawdziwe techniczne sesje, na których było naprawdę ciekawie. Mariusz Jarzębowski w swoim flagowym występie o wstążce zaskarbił sobie naszą przychylność, ale późniejsze sesje MS do najciekawszych nie należały.”
To był naprawdę dobry występ, przygotowany od A do Z dużo wcześniej, z dobrym scenariuszem i dobrym prowadzącym. Pamiętam też…Pandę, która swoją prezentację przygotowywała na 8 godzin przed HotZlotem i tę improwizację, która była (ach, oszczędzę ich) dość kiepska. Ciekawe co w tym roku będzie?
O tym pogadamy przy soku jabłkowym na HotZlocie
Nie przesadzajmy - sesje Patryka Góralowskiego były bardzo fajne i nigdy, ale to nigdy nie były marketingowe.
Chyba w tym momencie poznaliśmy pierwszego zaproszonego na HZ
a no redakcja dobrychprogramów będzie liczna
Posiadasz może jakieś statystyki spożycia soczku z ostatnich 2 lat?
Ciekawe jak to wygląda przy takim masowym spotkaniu
Zakładając że dostane/wylosuje zaproszenie to oczywiście będę na przedłużonym
Ile będzie kosztować rozszerzony HotZlot? Pytam, bo wstępnie rezerwuję bilety,a w niedzielę NeoBus strasznie drogi jest.
Do tej pory kosztował ok. 150zł za pobyt rozszerzony. Odpowiedź masz w F.A.Q. punkt nr 16.
Faktycznie masz rację, Patryk Góralewski mówił ciekawie, a jego sesji absolutnie nie miałem na myśli. :bukiet:
Z resztą teraz jak sobie przypominam, to też dość ciekawą sesję miał Krzysztof Janiszewski w 2007 roku (ktoś jeszcze pamięta?). Pisząc tak miałem na myśli właśnie ostatnie, związane z ósemką, ale to z kolei może być sprawa mojego dość krytycznego stosunku do niej.
A mi z kolei bardzo podobała się sesja Tomka Kopacza z 2011. Świetnie przygotowana i poprowadzona.
Kopacz wszędzie gdzie go widziałem robił takie wow
Faktycznie w 2011 roku wszystkie sesje były mocną stroną HotZlotu. Można nie darzyć sympatią danej korporacji za politykę ale trzeba przyznać, że ludzie jako jednostki w niej pracujące zasługują na szacunek. I to nie ze względu na widok zewnętrzny, a raczej za to co reprezentują swoją osobowością. Życzę tegorocznym uczestnikom HotZlotu aby sesje okazały się równie udane jak te w niezapomnianej Dolinie. Redakcji dp. pozostaje tylko życzyć aby wszystko to co zaplanowane, wypaliło na stówę - I pogoda dopisała :)
a ja polubiłem HZ 2012 było na żywo w internecie i też ciekawe tematy poruszano
Ciekawe czy hostessy bedą te same co 2 lata temu
Bo te co były wcześniej to robiły dobrą robotę, nie to co te z tamtego roku (bez skojarzeń)
Mistrzu Krogulcu - Będzie coś z Lwówka w tym roku? If You know what I mean Bo coś tam chyba dwa lata temu mówiłeś, że próbowaliście załatwić. O ile to żadna tajemnica - rzecz jasna
Nom, zacnie by było :lol: