olmeca
(olmeca)
5 Czerwiec 2014 07:33
Dokładnie to ja je robiłem i nie wypalarką ale laserem CO2, nie tylko w drewnie pracuje ale również plexi i szkło.
Axles
(Axles)
5 Czerwiec 2014 07:33
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale obiecałeś jakiś wpis właśnie o takim wypalaniu laserem, chyba że przeoczyłem.
olmeca
(olmeca)
5 Czerwiec 2014 07:34
To by była etiuda, a nie film. Fabuła prosta: Urodził się over i świat zapłakał
WODZU
(WODZU)
5 Czerwiec 2014 08:03
olmeca
(olmeca)
5 Czerwiec 2014 08:18
@Axles
Nie przeoczyłeś,ale na wytłumaczenie mam zaledwie tylko tyle, że czasu brak. Powiedzmy, że te filmiki częściowo oddają rodzaj mojej pracy, tylko pracuje na maszynach innej firmy.
subgoku
(subgoku)
5 Czerwiec 2014 15:55
Krogulec:
Wracając do tematów zlotowych: - O MŚ w piłce nożnej oczywiście pamiętamy i będziemy chcieli ułatwić oglądanie rozgrywek 1/4 finału. Z całą pewnością będzie to możliwe 5 lipca ponieważ w wiacie grillowej mamy przygotowaną infrastrukturę pod montaż anteny satelitarnej, którą wykorzystywaliśmy jeszcze w 2010 roku (wówczas była to telewizja N) i planujemy ją wykorzystać ponownie. Jeżeli chodzi o 4 lipca to sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana bo tu impreza wieczorna będzie odbywać się na dziedzińcu, gdzie faktycznie nie ma gniazdek hotelowej TV. Niemniej jednak zakładam, że w jakiś sposób problem rozwiążemy - albo poprzez pociągnięcie kabla z jednego z pokoi, albo w inny sposób (np. przez net). W każdym bądź razie będziemy chcieli, na ile to będzie możliwe, dać możliwość wszystkim zainteresowanym oglądania rozgrywek, choć zaznaczam, że nie będą to kluczowe punkty programu. - Pokoje jednoosobowe teoretycznie są, ale ponieważ każdorazowo chcemy móc zaprosić jak największą liczbę uczestników, w wielu pokojach (również w tych 1-osobowych) będą dostawki - inaczej w Zamku na Skale zmieścilibyśmy trochę ponad 130 osób, a nie 160… Jeżeli w ogóle pozostają jakieś jedynki to są one rozdysponowane dla osób, które faktycznie takich pokoi potrzebują, a nie jest to tylko ich tzw. “widzimiś”. - Jeżeli chodzi o awatary na identyfikatorach to muszę sprawdzić na jakim etapie jest ich przygotowywanie (dopiero wróciłem z krótkiego urlopu), na pewno matryce nie poszły jednak jeszcze do druku, więc jeżeli komuś bardzo by zależało to można będzie w drodze wyjątku ten awatar zmienić. - Odnosząc się na koniec do wątków musztardowo-ketchupowych to widzę, że podniebienia są coraz bardziej wysublimowane - mam nadzieję, że im sprostamy
Oj juz nie moge sie doczekać aż zostane wybrańcem
leyda
(leyda)
5 Czerwiec 2014 16:14
na tym dziedzińcu w Zamku Na Skale panuje bardzo przyjazny klimat, taki magiczny, szczególny. Aura bardzo sprzyjająca… :rolleyes:
januszek
(januszek)
5 Czerwiec 2014 16:23
Fakt, na dziedzińcu jest klimat duszącego dymu tytoniowego pansp
AndrzejG
(AndrzejG)
5 Czerwiec 2014 16:28
Wy tutaj rozmawiacie o musztardzie, o laserach a za półtorej godziny startuje letnia konferencja CdProjekt RED Może o Wieśku trzecim coś ciekawego powiedzą
wieszak
(wieszak)
5 Czerwiec 2014 16:47
Madafaker
(Madafaker)
5 Czerwiec 2014 17:39
@wieszak nie o taką “słabość” mi chodziło…to była poetycka metafora odnosząca się do zupełnie innego zagadnienia…
A wracając do Twojej “dygresji”, w jednym się z Tobą zgodzę, faktycznie natura to trochę przewrotnie “wymyśliła”, iż w pewnych sytuacjach jesteśmy zmuszeni do “pozbywania” sie tego, co nam przed chwilą jeszcze tak smakowało…
leyda
(leyda)
5 Czerwiec 2014 17:44
Madafaker:
Słabo mi…
nic dziwnego! jeśli się dmucha balony aż do 18 cm w tak krótkim czasie…
@Over Czy mi się wydaje… czy laska na Twoim awatarze jest teraz bardziej rozczochrana niż była (?)
WODZU
(WODZU)
5 Czerwiec 2014 19:27
Zniknęła dzisiaj na jakiś czas (pewnie z Overem) to i rozczochrana wróciła
januszek
(januszek)
5 Czerwiec 2014 19:32
Hmm… Żeby się nie okazało, że Over zniknie…
system
(system)
5 Czerwiec 2014 19:44
A ja się tu nie zgodzę
Jest ok… jak wiele osób idzie zapalić to mniej ciekawie, ale teren otwarty i spory. A wewnątrz to już w ogóle, w szczególności jak tłumek zamienia się w niedobitki.
Na ColdZlocie było pod tym względem wybornie. Przynajmniej dla mnie Miejsce świetne i na lato i na zimę.
Over
(Over)
5 Czerwiec 2014 20:11
Pokopało ja prądem troszkę może dlatego
Ale za to jakie ma namiętne usta
olmeca:
…aż pojawi sie over
Jakoś twoje teksty na mnie wrażenie nie robią …
Musztarda po obiedzie… albo flaki w oleju…
DjLeo
(DjLeo)
5 Czerwiec 2014 23:16
Szkoda, że tylko obiekt (chyba pierwszy raz) nie będzie na wyłączność. Świadomość, że są tylko zlotowicze jednak robi swoje.