HotZlot 2014 - wątek ogólny

Będą opublikowane sondażowe wyniki wyborów do zlotu?

Niestety, nie. Każdy z wylosowanych będzie musiał się domyślić że to on został wybrany.

Juz są…TNS OBOP…

Dostaniesz zaproszenie gołębiem pocztowym :wink:

A wiesz ze mam w domu gołebie, dokładniej ojciec ma. Też mam z okna dobry widok na ich budke, to zauważe jak któryś przyleci z listem.

Podaję wyniki sondażowe:

Partia Krasnoludków - 3 zaproszenia

Partia Przyjaciół Piwa - 14 zaproszeń

Partia Kobiet - 12 zaproszeń

Partia Piratów - 9 zaproszeń

Partia Dobrego Humoru - 4 zaproszenia

:slight_smile:

Wiesz, jak pamiętam dobre piwo ostatni raz tam się pojawiło jak lali jeszcze serię złotych asów, od tamtej pory tragedia, chociaż jakoś się starają wrócić do smaku jaki mieli kiedyś - ale to już nie jest to.

Ja sam mam wielki żal, że zamkneli mi browar w Łańcucie właśnie na rzecz molocha w Leżajsku, ale taka już jest polityka koncernu. Pamiętam jak to browar w Leżajsku stał z produkcją, a nasz mały nie wyrabiał na obsłużenie zamówień - na sezonie nie było nic w magazynach bo cała produkcja od razu szła na rynek.

No to szczęśliwcy ogłoszeni: http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot-2014-losowanie-rozstrzygniete,News,55121.html :slight_smile:

Tym, którym się nie poszczęściło w losowaniu polecam nie tracić nadziei - zawsze kilka osób z różnych przyczyn (np. losowych) rezygnuje z udziału, więc jeszcze kogoś na pewno dolosujemy. Powodzenia!

Gratulacje dla szczęśliwych szczęśliwców  :brawo::slight_smile:

Nie ma Leszka :frowning: :lol:

No i cyfra jedenaście nie przyniosła mi szczęścia…gratulacje…

Pisał takie teksty, że miałby większe szanse w losowaniu, gdyby nic nie pisał ;] .

To czekam dalej, raz się udało :slight_smile:

I łoscypki  też się poszły   wietrzyć …

Biedny Max :stuck_out_tongue:

Dolosują :stuck_out_tongue:

TYLKO 23 wylosowanych? MAŁO. W 2010 było 30 a w 2013 bodajże 40.

Ale osobiście nie żałuje ze nie zostałem wybrany, ominie mnie stres spotkania z Lożą Szyderców hehe

hmmm skoro 23 dolosowano to znaczy, że zaproszono do tej pory 137 osób… a w wątku tu udziela się może z 20 osób :D 

gdzie reszta? :smiley:

@Krogulec pojawi się jakaś lista wszystkich osób, które jadą? ;) 

Także cieszy mnie ten fakt.

Witam na pokładzie :slight_smile:

Do zobaczenia za niecały miesiąc!