Będą opublikowane sondażowe wyniki wyborów do zlotu?
Niestety, nie. Każdy z wylosowanych będzie musiał się domyślić że to on został wybrany.
Juz są…TNS OBOP…
Dostaniesz zaproszenie gołębiem pocztowym
A wiesz ze mam w domu gołebie, dokładniej ojciec ma. Też mam z okna dobry widok na ich budke, to zauważe jak któryś przyleci z listem.
Podaję wyniki sondażowe:
Partia Krasnoludków - 3 zaproszenia
Partia Przyjaciół Piwa - 14 zaproszeń
Partia Kobiet - 12 zaproszeń
Partia Piratów - 9 zaproszeń
Partia Dobrego Humoru - 4 zaproszenia
Wiesz, jak pamiętam dobre piwo ostatni raz tam się pojawiło jak lali jeszcze serię złotych asów, od tamtej pory tragedia, chociaż jakoś się starają wrócić do smaku jaki mieli kiedyś - ale to już nie jest to.
Ja sam mam wielki żal, że zamkneli mi browar w Łańcucie właśnie na rzecz molocha w Leżajsku, ale taka już jest polityka koncernu. Pamiętam jak to browar w Leżajsku stał z produkcją, a nasz mały nie wyrabiał na obsłużenie zamówień - na sezonie nie było nic w magazynach bo cała produkcja od razu szła na rynek.
No to szczęśliwcy ogłoszeni: http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot-2014-losowanie-rozstrzygniete,News,55121.html
Tym, którym się nie poszczęściło w losowaniu polecam nie tracić nadziei - zawsze kilka osób z różnych przyczyn (np. losowych) rezygnuje z udziału, więc jeszcze kogoś na pewno dolosujemy. Powodzenia!
Gratulacje dla szczęśliwych szczęśliwców :brawo:
Nie ma Leszka :lol:
No i cyfra jedenaście nie przyniosła mi szczęścia…gratulacje…
Pisał takie teksty, że miałby większe szanse w losowaniu, gdyby nic nie pisał ;] .
To czekam dalej, raz się udało
I łoscypki też się poszły wietrzyć …
Biedny Max
Dolosują
TYLKO 23 wylosowanych? MAŁO. W 2010 było 30 a w 2013 bodajże 40.
Ale osobiście nie żałuje ze nie zostałem wybrany, ominie mnie stres spotkania z Lożą Szyderców hehe
hmmm skoro 23 dolosowano to znaczy, że zaproszono do tej pory 137 osób… a w wątku tu udziela się może z 20 osób :D
gdzie reszta?
@Krogulec pojawi się jakaś lista wszystkich osób, które jadą? ;)
Także cieszy mnie ten fakt.
Witam na pokładzie
Do zobaczenia za niecały miesiąc!