No to jeśli kilka osób biega tym bardziej możemy zrobić jakiś turniej
Turniej? Rzut komputerem na odległość, typowo tematyczna rozrywka.
Tabletem będzie łatwiej rzucić
Komputer wyjdzie taniej
Oj panowie, biegajcie sobie, biegajcie - jak geocaching będzie i Ania znowu przemiesza współrzędne to ze 3 dni biegania Was czeka
Aż mi się ciśnie żeby to powiedzieć i już wyobraził mi się obraz sytuacji jak @leyda prosi o wolne, ale było by to wielce niestosowne wypowiadać się tutaj o tym co mi się wyobraziło heh :x
Mam wrażenie ze co poniektórzy za bardzo biorą do siebie życie a nie z dystansem, ale to jest moje wyłącznie zdanie na ten temat.
Oby tylko znowu jakiego konia nie odkopali :hahaha: przy okazji.
W sumie to chyba wam zazdroszczę :), że będziecie mogli spotkać się. Mi pozostanie śledzić tylko relacji w necie
Ooo, nie wiedziałem. Aż z ciekawości Foxiego dodałem do znajomych, bo nie widzę co tam popełnia - zakamuflował się
mordzio i kaluzaaa nieodnalezieni przez wyszukiwarkę.
No tak… Mordzio się ukrywa, nie chce się przyznać, że biega no i ile czasu mu to zajmuje
Biegacze się przydadzą jak niebiegającym skończą się browary Także ćwiczcie Panowie, ćwiczcie ;).
Biegacze sponsorzy byliby jeszcze bardziej pożądanym nabytkiem :P
Mogę pobiegać, w końcu staram się zrzucić piwny balast z brzucha.
Ale to nie jest ważne ile czasu mu to zajmuje. Ważne że podjął wyzwanie
E tam bieganie… drążek w domu wystarcza
biganie z jakimiś fikuśnymi programami, pff, też coś. lepiej ustawić bieżnię przed monitorem, puścić film i cisnąć
Ja tam wolę w terenie, ciekawych ludzi spotykam po drodze, a o tej porze roku dodatkowo rozchodzą się w powietrzu aromaty wonnych roślin kwitnących
Nie wątpię, że można spotkać ciekawych ludzi, zwłaszcza na jakichś dróżkach i teraz gdy tak ciepło to jest wysyp takich biegaczek/czy
Czy charytatywna herbaciana akcja Monczkina jest odwołana?
Hary to był Potter
Tak odwołana, przepraszał za zamieszanie.
To może korzystając z okazji spotkania zrobimy jakieś “spotkanie przy kominku” z Hearthstone? pewnie kilku grających się znajdzie