HotZlot 2014 - wątek ogólny

Jedenaście dni do HZ! - Ciekawe czy redakcja zdąży wyrychtować  zamek na przyjazd zaproszonych gości? Pewnie ostatni tydzień będzie dla nich jak Blitzkrieg :slight_smile:

PS.

Dla zainteresowanych. Posiadam 5 wolnych miejsc w aucie in exlusive - klima full natural opcjon. Jak na foto - http://img.wiocha.pl/images/5/7/57f146dd792dac36afa721d7e5643413.jpg  Ruszam ze wschodu. Mile widziane osoby z kartą woźnicy

( jeżeli chcecie miejsca siedzące zabierzcie w razie czego własne stołki)

Kurcze, a możesz podać numer nadwozia, bo nie mogę sprawdzić czy Twój pojazd ma badanie techniczne i jaki przebieg - na https://www.historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/ :wink:

Zbychu ma wszystkie pieczątki podbite. Sam podbijał :slight_smile:

Sprawami takimi jak pieczątki, podatki, opłaty - zajmuje się mój koń, który jest księgowym. On ma większą głowę, pociągnie wszystko i zawsze spada na cztery kopyta. Polecam wszystkim konia jest lepszy od kota i psa, tylko robi większą kupę niż one.:wink:

Jeśli koń ma homologacje na podkowy i świadectwo dopuszczenia do ruchu UE, to ja się piszę :slight_smile:

ps. ale nie sprzątam po koniu

A paliwo dla kunia?

Dobra koń daje słowo czekisty , że ma wszystko na legalu. prosi tylko o zabranie cukru w kostkach i bochenek suchego chleba - Koń zostaje na przedłużony program.

PS.

Czy masz kartę woźnicy lub doświadczenie w prowadzeniu wozu zaprzęgowego?

I przypominam 4 miejsca jeszcze wolne - jakby co :slight_smile:

Brudny ten koń i chyba jest pijany :slight_smile:

Fakt koń przedwojenny jest. I trochę brudu za kopytami ma. Jednak przepisów ruchu drogowego tym i pijaństwem nie łamie. Jest bowiem w spółce z. o. o z woźnicą, który zawsze jest trzeźwy jak świnia i czysty jak spirytus :wink:

Ja jestem w trakcie poszukiwania saszetki/nerki w ubiegłym roku miałem, a teraz znaleźć nie mogę. Jako, że noszę prawie wszędzie aparat jest to dla mnie ciekawa alternatywa dla plecaka i przede wszystkim mała :slight_smile:

Widać fura na wypasie: ma kopyto (i to nie jedno), napęd na wszystkie cztery kopyta, dodatkowo skóra, asystent utrzymywania pasa ruchu, aktywny tempomat, system stabilizacji toru ruchu, system antypoślizgowy, podgrzewane siedzenie, regulowane zawieszenie, sterowanie głosem itd.   :smiley:

Zwolniło się miejsce na Hz, więc już gratuluję osobie, która wskoczy na moje miejsce. Bawcie się dobrze.

Why ??

Uuu kurczy się nam grono pań.

Może w tym roku redakcja też zacznie zapraszać płeć przeciwną w większej ilości :stuck_out_tongue:

@freyah - co się stało ?

Tak wyszło, że nie mogę jechać.

Uuuuuu, no to szkoda.

A co do konia, to obawiam się, że taki napęd nie wchodzi w grę, bo nasz okupant nie dopuści go do ruchu, ze względu na zbyt dużą emisję CO2 i H2S.

No a koń dostał zaproszenie, czy jednak będzie czekał na parkingu?

Oj biedna, cóż się stało. Wielka szkoda. Miałem nadzieję że Cię spotkam.