Jeżeli macie jakieś pytania, uwagi na temat dojazdu na tegoroczny HotZlot, prosimy je zadawać tutaj.
Uff jak dobrze, już się obawiałem, że HZ nie będzie. Mam 3 miejsca wolne z Krakowa na zamek. Rozszerzony, najlepiej w obie strony.
Leo jedno dla mnie ;)
W tym roku autokar z Wrocławia jedzie czy do celu trzeba dojechać we własnym zakresie?
Na pewno będzie. Czekaj na info na stronie zlotu :).
Zresztą w Dojeździe i Agendzie info jest, tylko nie wiadomo czy to już tegoroczne
Będę chyba na rozszerzonym - miałby kto miejsce w aucie by do Wrocka wracać w poniedziałek ?
Ok fiesta masz zaklepane.
Skoro tak napisaliśmy na stronie HotZlotu to… chyba jedzie
Fiesta jak zwykle wprowadza zamęt Tegoroczne, tegoroczne - wystarczy na daty spojrzeć
To _ chyba _ ciągle niepokoi
Ktoś musi
Zapomniałem o hotzlotowej stronie Mój błąd
Może jest obawa, że przewoźnik się wypnie w ostatniej chwili Może coś nawywijaliście na ostatnim zlocie i mają nas dość
W tym roku Leszek będzie autokarem powoził, oj wygadałem się
Powoził? To karoca albo furmanka zamiast autobusu w tym roku… yupi jajej!
ja będę miał 4 wolne miejsca z okolic polkowice lub legnica …jeżeli wygram !
No to może wróć tutaj jak już “wygrasz”.
dzięki
Potrzebowałbym miejsce na poniedziałkowy powrót do Wrocławia, ktoś coś? Może być bagażnik
Bielsko-Biała -> węzeł Sośnica -> Zamek na Skale - ze 3 miejsca się znajdą. Powrót po rozszerzonym.
Klima - jest
Radio - jest
Bieżnik na oponach - jest (jaki jest :P)
Ja chętnie zabiorę się z kimś z Rzeszowa / Dębicy / Krakowa. Ofc zostaje tylko na podstawowy pobyt, gdyby miał ktoś pytać
a po co bieżnik :0