Bo gowain bieżnię buduję
Bo gowain bieżnię buduję
U mnie 2 miejsca wolne. Z KRK-Zamek, Zamek-KRK, rozszerzony. Autko duże, pojemny bagażnik (kombi), klima.
BTW. Poco się gowain chwalisz bieżnikiem, przy 200km/h bieżnik za wiele nie daje
Jeśli nie zostaję na rozszerzony, to w jedną stronę mnie nie zabierzesz? :s
Myślę, że nie ma problemu większego, napisz do mnie na GG to pogadamy. Mam w profilu.
Przy tych serpentynach górskich i 100km/h to bieżnik wskazany Na autostradzie - fakt - niepotrzebny
Najważniejszy jest docisk aerodynamiczny, nawet Formuła 1 używa opon typu slick. A na Zlot, a po prawdzie to HotZlot, należy jechać jak najszybciej.
NIE!! jak najbezpieczniej!
Poza tym oby ktoś nie musiał bez prawka na HZ dojechać!
Powolna jazda też nie musi być bezpieczna. Jak ktoś jeździ niepewnie, to i przy 20km/h może komuś lub samemu sobie zrobić krzywdę.
To uważajcie na fotoradary, by więcej za zlot nie zabulić …
Czy ktoś z wracających w niedziele będzie miał wolne miejsce żeby zabrać mnie z powrotem w okolice Gdańska, ewentualnie Koszalina a od biedy do Poznania:)?
Jeszcze nie wiem jakim autem będę jechał. Jak będę miał 100% pewności to napiszę, ale póki co, to wciągnę cię na listę
Jedno miejsce wolne z/do Gdańska. Zostaję na rozszerzonym.
Wiec jeśli nie miałbyś nic przeciw przystankowi w Mysłowicach to chciałbym zarezerwować miejsce
Corsa C, bez klimy - 3 wolne miejsca (na upartego 4 jak ktoś lubi ścisk) ze Zduńskiej Woli (blisko Sieradza)
P.S.
Zostaję na rozszerzonym
Jakby ktoś był zainteresowany to mam jedno wolne miejsce z Książek (okolice Wąbrzeźno/Toruń) i fajnie by było gdyby ktoś chciał ze mną wracać po pobycie rozszerzonym, też jedno miejsce wolne
Seat Leon 1M, czterodrzwiowy, klimatyzacja (o ile do wyjazdu zdążę ją naprawić )
Ok masz zaklepane. Ale rozszerzony?
Tak :) Dzięki!
Git