Hej,
No, drobok, proszę Cię!? 7 liter vs 6 liter to chyba nie tyle samo?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
No, drobok, proszę Cię!? 7 liter vs 6 liter to chyba nie tyle samo?
Pozdrawiam,
Dimatheus
](*,) eee
Po prostu liczył na palcach jednej ręki. Oba mają liter w nazwie więcej niż 5, więc założył że to tyle samo
“w” występuje podwójnie, więc liczy się jako jedna literka
O to jest dobre, przymę taką linię obrony ;))
Hej,
No tak - i każda z nazw zawiera po jednej literze diakrytycznej, więc można założyć, że długość mają taką samą…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Będę jechał trasą jak w linku, jak ktoś chce dołączyć to zapraszam(jakby co to na żaden kozanów psie pole nie zajade :P), póki co 3 miejsca wolne
Losowanie za nami ponawiam pytanie - czy może jedzie ktoś z okolic Lublina :)?
I ja też się przypomnę - jedno, góra z dwa miejsca wolne jeszcze na trasie B-B -> Zabrze -> Trzebieszowice.
No i ze mną Tak więc chętnych na trasę z Katowic na uboższą wersję pobytu zapraszamy ;)
Chętni mogą zgłaszaś się http://forum.dobreprogramy.pl/uzytkownik/173340-kaworu/
To ja jeszcze powiem, że po losowaniu zostało jeszcze jedno miejsce.
Droga powrotna Zamek -> Gdańsk : zostały 2 miejsca. Powrót w poniedziałek , pobyt rozszerzony!
Astra H kombi, klima, radio i miłe towarzystwo :) Chętnych zapraszam na priv http://forum.dobreprogramy.pl/uzytkownik/58945-sebaz/
Mogę zabrać do Worcławia, a najlepiej dalej. 3 możliwe drogi: wielkopolska i okolice Poznania, centrum prze Łódź oraz przez Warszawę.
Trasa Gdańsk -> Zamek już pełny skład
Ponieważ jesteśmy po losowaniu jeszcze raz wrzucam swoją trasę mam jeszcze jedno miejsce wolne, seat leon 1M, klimatyzacja, nie palimy w samochodzie, ale nie ma problemu jeśli ktoś będzie chciał sobie zrobić postój na papierosa Wyjazd w czwartek, powrót po pobycie rozszerzonym w poniedziałek
Jestem zainteresowany (poszło na PW)
Ponieważ Wacek nie może jechać w czwartek, nadal mam jeszcze jedno miejsce wolne (na upartego dwa, ale dla wygody jednak lepiej jedno )
Halo, halo Poznań , czy w tym roku jedziecie pociągiem do Wrocławia, czy też wsiadacie za cztery kółka? :)
Jakby ktoś szukał transportu z Wrocławia na zlot to wciąż mam wolne miejsca w wieśwagenie z klimatyzacją
A wracasz w poniedziałek? Bo jak tak to ja się piszę na transport do Wro (ewentualnie u kogoś innego - na zlot z Poznania dojadę, gorzej z transportem do Wro w poniedziałek)
No właśnie szukam tylko ma drogę na zlot, w poniedziałek chcę zjechać do kopalni złota w złotym stoku i do twierdzy na srebrnej górze
Ziggurad podobno się z Toba kontaktowałw tej sprawie. Miałbym miejsca 2 dla Ciebie i dla niego w poniedziałek, bo i tak wracam do Trójmiasta to moge i przez Poznań.