mktos
(mktos)
15 Czerwiec 2015 12:29
Niebywałe, ktoś z Lublina wreszcie!
Tak z ubiegłych lat to @michuk i @Piotrek_20 się pojawiali, więc może i teraz może jadą?
Bo tak obecnie to planowałem nocny autobus / pociąg i przyjazd do Wrocławia rano i autobus zlotowy, ale może jeszcze się ktoś ze wschodu ujawni albo wylosuje.
underface
(underface)
15 Czerwiec 2015 12:44
jak ja jeździłem z rzeszowa to nikogo nie było oprócz fiesty i msnet a teraz nagle wysyp ludzi z podkarpacia
mktos:
Niebywałe, ktoś z Lublina wreszcie! Tak z ubiegłych lat to @michuk i @Piotrek_20 się pojawiali, więc może i teraz może jadą? Bo tak obecnie to planowałem nocny autobus / pociąg i przyjazd do Wrocławia rano i autobus zlotowy, ale może jeszcze się ktoś ze wschodu ujawni albo wylosuje.
czyli rozumiem, że ludzie “ze wschodu” nie są aktywnymi forumowiczami :)?
to teraz już oboje szukamy towarzyszy podróży jest jeszcze trochę czasu, więc miejmy nadzieję, że grupa się rozrośnie.
czarnylas
(czarnylas)
15 Czerwiec 2015 14:38
Ja jadę z okolic Łodzi (Pabianice - Łask trasa S8) Astra + klima i chętnie zabiorę na HZ tylko powrót niedziela, na chrzciny muszę jechać szwagra.
(syna oczywiście)
andrewi
(andrewi)
15 Czerwiec 2015 15:06
Wrzucam moją trasę przejazdu może ktoś po drodze będzie chciał się zabrać, mamy jeszcze jedno miejsce wolne, wyjazd już w czwartek rano, nocleg we Wrocku do ustalenia i w piątek śmigamy dalej samochodem na Zamek na Skale
http://bit.ly/1GI8XWY
amyamy
(Aniusiaa1)
15 Czerwiec 2015 17:10
Pomocy! Czy ktoś będzie przejeżdżał przez Krotoszyn? Potrzebuję się z kimś zabrać. Zostaję do niedzieli.
michalk
(michalk)
15 Czerwiec 2015 19:33
margolka1986:
czyli rozumiem, że ludzie “ze wschodu” nie są aktywnymi forumowiczami :)? to teraz już oboje szukamy towarzyszy podróży jest jeszcze trochę czasu, więc miejmy nadzieję, że grupa się rozrośnie.
jeśli się załapię jakimś cudem na HZ, to będę jechał swoim samochodem, przy czym zapewne będę zostawał na “pakiet rozszerzony”
to będę trzymać kciuki - bo ja też zostaję na pakiecie rozszerzonym
Semtex
(semtex)
18 Czerwiec 2015 07:00
Będę jechał tą trasą: Klik granicę przekroczę w Jędrzychowicach, jeżeli ktoś chce dołączyć to zapraszam na PW, miejsca mam sporo, Mondeo diesel, z klimą, której de facto nie ma, nie zdążę jej naprawić, w aucie, już, się nie pali, nie mam nic przeciw aby zrobić krótką przerwę na fajkę, jeżeli trzeba. Zapewniam mocne granie metalowe :lol:
wacek
(wacek)
18 Czerwiec 2015 07:28
Szkoda, że nie do poniedziałku… (masz mnie po drodze)
arlid
(arlid)
19 Czerwiec 2015 06:18
Ma ktoś może wolną miejscówkę z Wrocławia do Zamku ?
czarnylas
(czarnylas)
20 Czerwiec 2015 05:40
Zobaczymy co się da zrobić, zaproszenia jeszcze nie dostałem do szwagra więc kto pierwszy ten lepszy
FaUst
(FaUst)
20 Czerwiec 2015 13:46
Transport z Poznania i powrót w poniedziałek poszukiwany. Planowany transport wyszydził ducha czy jakoś tak
Czy znalazła by się dobra dusza, która umożliwiłaby powrót w niedzielę do Wrocławia lub Poznania?
drobok
(Drobok)
22 Czerwiec 2015 09:47
W niedziele do wrocławia* jest zlotowy autobus
drobok
(Drobok)
22 Czerwiec 2015 10:44
Wrocław, Poznań niewielka różnica - nawet liter mają tyle samo