U mnie miejsc brak. Komplet w obie strony, także lista zamknięta. Chętnych nie brakuje, ale niestety samochodzik mamy już obłożony także proszę już w tej sprawie nie pisać.
No to mam jedno miejsce z Wrocka na zamek - start koło 10 z Wrocławia. Chętny ktoś?
Oby nie! To dość ważne, aby odjechał też o czasie, gdyż my (ja i McDracullo) mamy pociąg o 14:03.
Shaki81 , PW poszło
Hej Wam, wrzucam jeszcze raz trasę, którą planujemy jechać z Wiosenką. Pilnie poszukujemy jeszcze jednej osoby, bo jazda samochodem w dwójkę jest średnio opłacalna. Wyjazd w czwartek, powrót w poniedziałek.
No trudno.Semtex zapyla z Niemiec solo i nie narzeka.
Zapomniałeś o kierowniku ;)
ja solo jade z wrocławia bo nikt sie nie zgłosił
Co to Wrocław.Kamieniem można dorzucić
Blisko czy daleko zawsze przyjemniej jedzie się z kimś
Mam Polskiego Busa z Wrocka o 12.00, więc sam rozumiesz No cóż, zatem PKsem się przejadę w niedzelę z rana:D
Udało się ostatnim rzutem na taśmę! Widzimy się w piątek na kolejnym HotZlocie
Wyruszam z Wodzisławia Śląskiego. Jeżeli ktoś jest chętny na transport to zapraszam na priv.
Gdyby jeszcze się ktoś zastanawiał nad transportem WMI - WRO - WMI to oddam bilety na samolot. Nie opłaca się ich anulować takie drogie były
Wylot 7:15 piątek powrót 16:25 poniedziałek
Jakbyś leciał przez Słubice lub Świecko, to mógłbyś mnie zabrać po drodze Nabiłbyś tylko 30km więcej
Ogólnie planuję jechać pociągiem, ale muszę zagęszczać ruchy, bo dziś idę na nockę, pracę kończę o 6:00, a pociąg z Zielonej Góry do Wrocławia mam 7:19, aby zdąrzyć na autokar, tak więc wszystko na styku i nie wiem czy się wyrobię, dlatego jakbyś zechciał nie zabrać ze sobą, byłoby miło
Cześć.
Wybiera się ktoś z Poznania lub Wrocławia i ma wolne miejsce? Chętnie się zabiorę.
Ja mam wolne miejsce z Wrocławia
Cześć saquas, część osób z Poznania (w tym i ja) jedziemy pociągiem o 6:43 - IC 74101 - do Wrocławia
steemm, o której będziesz jechał z Wrocławia autem? I czy będziesz gdzieś tam gdzie autobus podstawiają, albo okolice dworca PKP? może bym się zabrał, jak tak to bym dał znać dla załogi dobroprogramowej, co by nie czekali w autobusie, bo nie ma nic gorszego niż czekanie może jahu też by jechać chciał?
Będę o 9:20 pod PKP, więc jak coś to możesz się zabrać
Ktoś się orientuje czy przystanek oznaczony jako Trzebiaszowice, pgr jest daleko od zamku?
P.s jedzie ktoś może z okolic Rzeszowa samochodem bo mój neobus uciekł?