HotZlot 2015 - wątek ogólny

Ja bym tego tak nie bagatelizował, w końcu możecie się wkrótce spotkać :stuck_out_tongue:

Gryś Loża Szyderców wielką jest.

(już więcej do ciebie nie zadzwonię  :P )

Trzeba było się nie wychylać… k045.gif

Tobie… a kto mi od pomidorów ubliżał :stuck_out_tongue: ?

O piwo w tym hotelu to akurat bym się nie martwił. Ale cena fiu fiu mogła by zawrócić głowie.

Ogólnie w Dubaju nie kupisz w sklepie alkoholu ale w hotelach i w klubach bez problemu.

Można by każdemu z pasażerów zlotowego busa dać po kegu 50l i może by wystarczyło :stuck_out_tongue:

Na dożywocie albo kulkę w łeb :wink:

Posiada Pan/Pani bagaż ?

Oczywiście !!! Keg 1 szt :hahaha:

Pomijając aspekt licencji na zakup sklepowy alkoholu, coś innego bardziej dało by “w kość”…wymóg wiekowy +21 zakup / spożycie oficjalne…ale Dubaj daleko a HotZlot blisko… :slight_smile:

Dubaje jakieś wam się marzą, nie ważne gdzie ważne w jakim doborowym towarzystwie no i termin nie bez znaczenia, a tu ani widu ani słychu.

Termin na 90% już znany. Miejscówka nie została podana do wiadomości publicznej.

To może chociaż kierunek, wschód, zachód, północ, południe?

A centrum to już nie istnieje ? :stuck_out_tongue:

Hej,

Ale przecież w centrum nie ma nic godnego uwagi. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Fakt, w centrum jest tylko Łódź :stuck_out_tongue:

Normalnie Sherlock. Albo inny Watson :stuck_out_tongue_winking_eye:

Oj tam, oj tam :smiley: Nie każdy zainteresowany HZ sprawdza funpage na facebooku.

Co roku to samo… a czy to ważne gdzie? Jeśli masz mozliwość jechać i byłeś chociaż raz na zlocie to na kazdy kolejny pojedziesz gdziekolwiek. Ja tak już kikukrotnie pokonałem trasę Trójmiasto - Lądek ;) 

Ta, raz nawet niekoniecznie Lądek, ale z 600km było. W ponad 30-o stopniowym upale, w czarnym aucie, bez klimatyzacji :smiley:

https://youtu.be/JuuzBD8hIYk