HotZlot 2015 - wątek ogólny

Przelew z Kajmanów za długo idzie? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Po ostatnim HZ też doszedłem do wniosku że to był błąd że na wcześniejszych tak szybko zmykałem … ale pora się poprawić i pointegrować dzień dłużej :slight_smile:

Zawsze na Zlotach jestem kierowcą :wink:

I ja w tym roku na rozszerzonym :wink:

PS. Integracja dzień wcześniej we Wrocku jak rok temu :D?

Hej,

Zdarzają się i takie. Wesele mojego brata co prawda takie nie będzie, ale przecież nikt nikogo do picia nie zmusza. Symbolicznie dwa kieliszki na początku wesela i tyle. A przecież i bez alkoholu można dobrze się bawić.

Ale jak to nie zostajesz? Nie poczekasz na mnie?

Przy zaproszeniu specjalnym to chyba mały problem jest. :stuck_out_tongue:

No ja myślę. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Cytując klasyka: “Można, ale po co?” :slight_smile:

Wszyscy chwalicie się sie pobytem rozszerzonym - przecież to praktycznie przestępstwo uciekać ze zlotu w niedzielę. Tak więc i ja zostaje do poniedziałku. Widać, że w tym roku jeszcze więcej ludzi niż w poprzednich chce zostać dłużej, a to cieszy.

Zamiast powrotnego autokaru redakcja wynajmie furmankę i starczy :wink:

Skoro niespodziewanym trafem dostałam zaproszenie, wypadałoby za nie serdecznie podziękować :slight_smile: jestem bardzo mile zaskoczona. miło mi, że będę miała okazję poznać tak zacne grono, które - mam nadzieję - będzie chciało się zintegrować z nowicjuszką :slight_smile:

Co do pobytu rozszerzonego, to najłatwiej byłoby zapytać - “kto nie zostaje na rozszerzonym?:stuck_out_tongue:

A ktoś nie zostaje? :slight_smile:

Ani mi zacni, ani szanow(a)ni  :P 

Hej,

A ja zapytam tak. Jak to po co? Po to by się z rodziną z dobrych programów spotkać! :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

I to jest prawidłowa odpowiedź :smiley:

Zapraszamy do kącika piwno-growego :slight_smile:

Hehe, albo piwno-piwnego :stuck_out_tongue_winking_eye:

Albo piwnie-piwno-piwnego :smiley:

Skoro już mowa o złocistym - ciekawe, czy znowu w tym roku pobijemy piwny rekord :smiley:

dziękuję, nie omieszkam skorzystać z zaproszenia :slight_smile:

a skoro nie zacni i nie szanow (a) ni to jacy :P? chciałabym wiedzieć czego się spodziewać :slight_smile:

Czasem lepiej jest żyć w błogiej nieświadomości :wink: