HotZlot 2015 - wątek ogólny

Fakt, potwierdzenia powoli docierają :slight_smile:

Mam nadzieję, że do mnie też dotrze :slight_smile:

A to przepraszam jest jakieś bezalkoholowe wesele? :stuck_out_tongue:

Chciałem podziękować za zaproszenie na HZ 2015, wielkie dzięki i do zobaczenia.

Po czym wnosisz?

Dima pojedzie z tyłu…

Jest ostateczne potwierdzenie, dojazd zorganizowany, tylko czekac zlotu :slight_smile:

Podobnie, jak i u mnie :slight_smile:

też dostałem potwierdzenie :slight_smile:

Doczekałem się też na potwierdzenie rejestracji. 

Więc pragnę oficjalnie napisać iż w dniu dzisiejszym również otrzymałem Ostateczne Potwierdzenie, tak więc nawet PKO mnie polubiło bo bez problemu przyjęli przelew. :wink: Tak wiec widzimy się za dokładnie 17 dni. :slight_smile: Ale sobie fajnie zaplanowałem urlop że na HZ pojawię się bez problemu. :slight_smile: 2 tygodnie laby od 29.06 do 10.07 włącznie. :) 

Ktoś jeszcze zostaje na rozszerzonym ? 

Na motorze nie możesz jeździć po %%… nawet jako pasażer ;) 

Ja zostaję na rozszerzonym :slight_smile:

ja zostaję :slight_smile:

A ja nie zostaje. :stuck_out_tongue:

Mam pytanie - kasa poszła w weekend więc dziś teoretycznie powinna być zaksięgowana. Wciąż jednak nie dostałem potwierdzenia…

Czekaj spokojnie - ja godzinkę temu dostałem potwierdzenie.

Trochę nas będzie :slight_smile:

@McDracullo ja dostałam dzisiaj potwierdzenie, a przelew poszedł w środę. Spokojnie :slight_smile:

No pewnie, że zostaję.

Rozszerzony powinien być tym planem podstawowym, a w niedzielę to się powinien kończyć program “okrojony” :slight_smile:

Raz nie zostałem na programie rozszerzonym i to był pierwszy i ostatni raz, bo żal zbierać się do wyjazdu w niedzielny poranek po całonocnej integracji :slight_smile:

Pół biedy gdy jesteś pasażerem, większy problem jest gdy trzeba prowadzić. Plan mówi, że zostaję na rozszerzony, o ile dostanę ostateczne potwierdzenie rejestracji :lol: Co w moim przypadku jest bardziej złożonym problemem :stuck_out_tongue: