Fakt, potwierdzenia powoli docierają
Mam nadzieję, że do mnie też dotrze
A to przepraszam jest jakieś bezalkoholowe wesele?
Chciałem podziękować za zaproszenie na HZ 2015, wielkie dzięki i do zobaczenia.
Po czym wnosisz?
Dima pojedzie z tyłu…
Jest ostateczne potwierdzenie, dojazd zorganizowany, tylko czekac zlotu
Podobnie, jak i u mnie
też dostałem potwierdzenie
Doczekałem się też na potwierdzenie rejestracji.
Więc pragnę oficjalnie napisać iż w dniu dzisiejszym również otrzymałem Ostateczne Potwierdzenie, tak więc nawet PKO mnie polubiło bo bez problemu przyjęli przelew. Tak wiec widzimy się za dokładnie 17 dni. Ale sobie fajnie zaplanowałem urlop że na HZ pojawię się bez problemu. 2 tygodnie laby od 29.06 do 10.07 włącznie. :)
Ktoś jeszcze zostaje na rozszerzonym ?
Na motorze nie możesz jeździć po %%… nawet jako pasażer ;)
Ja zostaję na rozszerzonym
ja zostaję
A ja nie zostaje.
Mam pytanie - kasa poszła w weekend więc dziś teoretycznie powinna być zaksięgowana. Wciąż jednak nie dostałem potwierdzenia…
Czekaj spokojnie - ja godzinkę temu dostałem potwierdzenie.
Trochę nas będzie
@McDracullo ja dostałam dzisiaj potwierdzenie, a przelew poszedł w środę. Spokojnie
No pewnie, że zostaję.
Rozszerzony powinien być tym planem podstawowym, a w niedzielę to się powinien kończyć program “okrojony”
Raz nie zostałem na programie rozszerzonym i to był pierwszy i ostatni raz, bo żal zbierać się do wyjazdu w niedzielny poranek po całonocnej integracji
Pół biedy gdy jesteś pasażerem, większy problem jest gdy trzeba prowadzić. Plan mówi, że zostaję na rozszerzony, o ile dostanę ostateczne potwierdzenie rejestracji :lol: Co w moim przypadku jest bardziej złożonym problemem