Ostatnio może nie było spektakularnie,bo nawet raz mnie ograli do zera,ale teraz szczęście będzie miał Maluch. :D:P
P.S mówiąc ostatnio mam na myśli CZ. :)na HZ przepadli z kretesem…sasasasa
Ostatnio może nie było spektakularnie,bo nawet raz mnie ograli do zera,ale teraz szczęście będzie miał Maluch. :D:P
P.S mówiąc ostatnio mam na myśli CZ. :)na HZ przepadli z kretesem…sasasasa
Wiem, wiem… :)
Właśnie przypomniała mi się zeszłoroczna atrakcja dodatkowa: świetliki! Widziałam je pierwszy raz w życiu Coś wspaniałego
desert - właśnie o CZ mi chodziło :D
Również w zeszłym roku pierwszy raz widziałem świetliki, ale słyszałem je znacznie wcześniej
Rozrywek jest sporo powiadacie … A zdradzicie jakie m.in.? Z chęcią dowiem sie jakie są Waszymi ulubionymi …
Większość zużywa wątrobę i podkradają reszcie golonki czy tam karkówki, niektórzy skaczą przed konsolą, niektórzy w bilard grają, niektórzy w karty. Nie martw się przeżyjesz, raczej nikt cię po pijaku nie wykorzysta, nie okradnie ani nic w ten deseń
nic w ten deseń hahaha
Chyba,że za obopólną zgodą.
Toście zmotywowali dziewczynę
Przypuszczam że przed Zlotem zakupi co najmniej gaz pieprzowy
Niekoniecznie, niekoniecznie…
Po co zdradzać smaczki - pojedziesz, zobaczysz … będzie super - zobaczysz
Hmm to może wezmę i gaz pieprzowy i yyy bluzki z dekoltem ;))
Mam taka cichą nadzieję, że będzie super
Na Zlocie można dostać mende
Gazu nie polecam zabierać, jeszcze po integracji z deo pomylisz i będzie dramat
Jak znajdę to wezmę Mendy
Możesz mieć pewność, że będzie super. Jeśli lubisz dyskusje po świt, szaleństwo na matach do tańczenia, rozgrywki na Xbox a o bilardzie czy pokerze nie wspomnę. No i te monstrualne ilości piwa pochłaniane na HZ, gdzie o dziwo , ciężko spotkać kogoś naprawdę pijanego. Tutaj piwo jest zbawieniem na spierzchnięte do dyskusji gardła a nie środkiem do sponiewierania
“raczej” byłbym skłonny zastąpić wyrażeniem “na pewno” Dwa lata temu zgubiłem na Zlocie gotówkę, kolega Samurai ją znalazł i oddał
Aha, o przypadkach wykorzystania wbrew woli nie słyszałem
Szukaj, szukaj, bo z chciałbym jeszcze jedną dostać
Ja portfel, który też do mnie wrócił, dzięki niemu miałem bezcenny widok :lol:
Chyba nie chcesz powiedzieć, że wrócił zasobniejszy?
Nie może być inaczej
Widok bezcenny?
Dobrze, że tak to wspominasz
Może specjalnie go zostawił by mieć pretekst by cię odwiedzić :P]
+1 za te bluzki