HotZlot 2015 - wątek ogólny

Ostatnio może nie było spektakularnie,bo nawet raz mnie ograli do zera,ale teraz szczęście będzie miał Maluch. :D:P

P.S mówiąc ostatnio mam na myśli CZ. :)na HZ przepadli z kretesem…sasasasa :stuck_out_tongue:

Wiem, wiem…  :)

Właśnie przypomniała mi się zeszłoroczna atrakcja dodatkowa: świetliki! Widziałam je pierwszy raz w życiu :slight_smile: Coś wspaniałego :slight_smile:

desert - właśnie o CZ mi chodziło :D 

Również w zeszłym roku pierwszy raz widziałem świetliki, ale słyszałem je znacznie wcześniej :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7Gz6M

Rozrywek jest sporo powiadacie … A zdradzicie jakie m.in.? Z chęcią dowiem sie jakie są Waszymi ulubionymi …

Większość zużywa wątrobę i podkradają reszcie golonki czy tam karkówki, niektórzy skaczą przed konsolą, niektórzy w bilard grają, niektórzy w karty. Nie martw się przeżyjesz, raczej nikt cię po pijaku nie wykorzysta, nie okradnie ani nic w ten deseń :stuck_out_tongue:

nic w ten deseń hahaha

Chyba,że za obopólną zgodą. 

Toście zmotywowali dziewczynę :wink:

Przypuszczam że przed Zlotem zakupi co najmniej gaz pieprzowy :stuck_out_tongue:

Niekoniecznie, niekoniecznie… a075.gif

Po co zdradzać smaczki - pojedziesz, zobaczysz … będzie super - zobaczysz :slight_smile:

Hmm to może wezmę i gaz pieprzowy i yyy bluzki z dekoltem ;))

Mam taka cichą nadzieję, że będzie super :wink:

Na Zlocie można dostać mende :stuck_out_tongue:

Gazu nie polecam zabierać, jeszcze po integracji z deo pomylisz i będzie dramat :stuck_out_tongue:

Jak znajdę to wezmę Mendy :slight_smile:

Możesz mieć pewność, że będzie super. Jeśli lubisz dyskusje po świt, szaleństwo na matach do tańczenia, rozgrywki na Xbox a o bilardzie czy pokerze nie wspomnę. No i te monstrualne ilości piwa pochłaniane na HZ, gdzie o dziwo , ciężko spotkać kogoś naprawdę pijanego. Tutaj piwo jest zbawieniem na spierzchnięte do dyskusji gardła a nie środkiem do sponiewierania :slight_smile:

“raczej” byłbym skłonny zastąpić wyrażeniem “na pewno” :slight_smile: Dwa lata temu zgubiłem na Zlocie gotówkę, kolega Samurai ją znalazł i oddał :slight_smile:

Aha, o przypadkach wykorzystania wbrew woli nie słyszałem :wink:

Szukaj, szukaj, bo z chciałbym jeszcze jedną dostać :wink:

Ja portfel, który też do mnie wrócił, dzięki niemu miałem bezcenny widok :smiley: :smiley: :lol:

Chyba nie chcesz powiedzieć, że wrócił zasobniejszy? :slight_smile:

Nie może być inaczej :wink:

Widok bezcenny? :smiley:

Dobrze, że tak to wspominasz :wink:

Może specjalnie go zostawił by mieć pretekst by cię odwiedzić :P]

+1 za te bluzki