HotZlot 2015 - wątek ogólny

I się wydało ;) 

Portfel nie, ja byłem zasobniejszy o bezcenny widok :wink:

Dobra, koniec dworowania bo mnie  jeden “ptaszek” będzie ganiał po zamkowym parku przez cały Zlot :lol:

+1 :smiley:

True story :lol: Nie no, podejrzewam, że z ptaszkiem to będziemy latać wspólnie :smiley:

hmm a był już tego typu dramat;)? deo używam w kulce, więc może nawet “pod wpływem” rozróżnię.

zapowiada się naprawdę dobrze :slight_smile: złociste lubię, dobre towarzystwo sobie cenię, taniec to moje drugie ja :stuck_out_tongue: a może ktoś z Panów preferuje salsę ?

same pozytywne opinie i wizje na przyszłość - bomba :slight_smile:

yyy 3 plusy i "w mordę’? mam się już bać :)?

p.S. czy na daną chwilę tylko ja jestem taką typową świeżynką jadącą pierwszy raz ???

Z Mendą to nie dramat :slight_smile: To wyróżnienie :slight_smile: Pamiętaj, w tym gronie nic nie jest oczywiste :wink:

http://www.dobreprogramy.pl/MaXDemage/Swiety-Graal-Dobrych-Programow,59997.html

Podejrzewam, że nie koniecznie. Ale jesteś jedyną “świeżynką”, która się na chwilę obecną udziela w tym wątku :slight_smile:

Już widzę mistrzynię mat tanecznych … ja odpadam :frowning:

Bo na razie są tylko ludzie z łapanki, poczekajmy na wyniki od “Wielkiego Randoma” :wink:

A apropo świętych gralli… To trzeba dla koleżanki latarkę od GG załatwić :slight_smile:

dzięki wielkie za wprowadzenie w temat. Mój kolega otworzył firmę segregującą elektrośmieci i co chwilę “coś otwiera” - podejrzewam, że byłby zachwycony takim prezentem:)

może ktoś jeszcze się ujawni … chociaż - po co mi konkurencja hehe

spokojnie, nie stawiajmy poprzeczki tak wysoko :slight_smile: ale z chęcią zmierzę się z taką matą … a i posalsuję lub pobachatuję, gdyby ktoś umiał/chciał.

aż dziw bierze, żem z łapanki :stuck_out_tongue:

znów o czymś nie wiem ? kolejny dramat czy jednak wyróżnienie :)? ( wiem wiem ciekawska jestem i niecierpliwa…)

To taki mistyczny artefakt, o którym wielu słyszało ale niewielu miało okazję go widzieć :stuck_out_tongue: to tak w skrócie.

Przy odrobinie inwencji i wykorzystaniu google może znajdziesz gdzieś wpis blogowy o tym przedmiocie :slight_smile: Nie ma łatwo…

http://www.dobreprogramy.pl/Pangrys/Latarka-Gadu-Gadu-czyli-Loza-Szydercow-atakuje,26579.html

dziękuję :slight_smile: widzę, że prawdziwe z Was “dowcipaski” :stuck_out_tongue:

Jeśli komuś taka ■■■■■ by zbywała, ta ja bym z chęcią przygarnął jedną. Moja niestety dokonała żywota.

To pomówienie i oszczerstwa :stuck_out_tongue:

Wierz mi, że konkurencji nie unikniesz :slight_smile:

Margolka -  nie wiem jak salsa… ja mam tu dwóch wypróbowanych tancerzy tylko :P 

Sama chętnie bym się dowiedziała czy jeszcze jakiś to tańców chętny :P 

jestem tego świadoma, ale … o co wywoływać wilka z lasu :slight_smile:

Kochana 2 zloty za Tobą i tylko 2 tancerzy … Oj Panowie - nie wstydzić się proszę swoich talentów tanecznych…

Taniec nie jest naturalną czynnością mężczyzny, wystarczy popatrzeć na różne kultury :slight_smile: