I się wydało ;)
Portfel nie, ja byłem zasobniejszy o bezcenny widok
Dobra, koniec dworowania bo mnie jeden “ptaszek” będzie ganiał po zamkowym parku przez cały Zlot :lol:
+1
True story :lol: Nie no, podejrzewam, że z ptaszkiem to będziemy latać wspólnie
hmm a był już tego typu dramat;)? deo używam w kulce, więc może nawet “pod wpływem” rozróżnię.
zapowiada się naprawdę dobrze złociste lubię, dobre towarzystwo sobie cenię, taniec to moje drugie ja a może ktoś z Panów preferuje salsę ?
same pozytywne opinie i wizje na przyszłość - bomba
yyy 3 plusy i "w mordę’? mam się już bać :)?
p.S. czy na daną chwilę tylko ja jestem taką typową świeżynką jadącą pierwszy raz ???
Z Mendą to nie dramat To wyróżnienie Pamiętaj, w tym gronie nic nie jest oczywiste
http://www.dobreprogramy.pl/MaXDemage/Swiety-Graal-Dobrych-Programow,59997.html
Podejrzewam, że nie koniecznie. Ale jesteś jedyną “świeżynką”, która się na chwilę obecną udziela w tym wątku
Już widzę mistrzynię mat tanecznych … ja odpadam
Bo na razie są tylko ludzie z łapanki, poczekajmy na wyniki od “Wielkiego Randoma”
A apropo świętych gralli… To trzeba dla koleżanki latarkę od GG załatwić
dzięki wielkie za wprowadzenie w temat. Mój kolega otworzył firmę segregującą elektrośmieci i co chwilę “coś otwiera” - podejrzewam, że byłby zachwycony takim prezentem:)
może ktoś jeszcze się ujawni … chociaż - po co mi konkurencja hehe
spokojnie, nie stawiajmy poprzeczki tak wysoko ale z chęcią zmierzę się z taką matą … a i posalsuję lub pobachatuję, gdyby ktoś umiał/chciał.
aż dziw bierze, żem z łapanki
znów o czymś nie wiem ? kolejny dramat czy jednak wyróżnienie :)? ( wiem wiem ciekawska jestem i niecierpliwa…)
To taki mistyczny artefakt, o którym wielu słyszało ale niewielu miało okazję go widzieć to tak w skrócie.
Przy odrobinie inwencji i wykorzystaniu google może znajdziesz gdzieś wpis blogowy o tym przedmiocie Nie ma łatwo…
dziękuję widzę, że prawdziwe z Was “dowcipaski”
Jeśli komuś taka ■■■■■ by zbywała, ta ja bym z chęcią przygarnął jedną. Moja niestety dokonała żywota.
To pomówienie i oszczerstwa
Wierz mi, że konkurencji nie unikniesz
Margolka - nie wiem jak salsa… ja mam tu dwóch wypróbowanych tancerzy tylko :P
Sama chętnie bym się dowiedziała czy jeszcze jakiś to tańców chętny :P
jestem tego świadoma, ale … o co wywoływać wilka z lasu
Kochana 2 zloty za Tobą i tylko 2 tancerzy … Oj Panowie - nie wstydzić się proszę swoich talentów tanecznych…
Taniec nie jest naturalną czynnością mężczyzny, wystarczy popatrzeć na różne kultury