Gra, w której może nie uda mi się zająć zaszczytnego ostatniego miejsca! Jestem za
Co prawda ja grywałem tylko w pokera / kanastę / remika, ale jak dacie znać dzień wcześniej to przeczytam zasady
PS, jak grasz bardziej zachowawczo to pograsz dłużej, poker nie taki straszny
cieszę się, że z każdą chwilą znam coraz więcej tutejszych historii, co niewątpliwie pomoże mi się trochę odnaleźć
postaram się nie przyjmować postawy szarej, cichej myszki i jakoś to na pewno będzie.
Dzięki za miłe słowa - normalnie nie mogę się doczekać, żeby Was poznać
a salsa… nie omieszkam sprawdzić
Bo jest potem problem jak co 15 minut przychodzi nowa osoba która by chciała się dołączyć i nie zna zasad…
Ej… podzielimy się nim jakoś :P
Oczywiście jeśli będzie okazja do tańcowania :P
No patrz Ziggi jaki jesteś rozchwytywany
Wacek to ja tylko w “Wojnę”.
Liczę na szybki kurs na matach jeśli będą Bo ostatnio już leciutko zaczęłam łapać
Boicie się nowych uczyć, żeby nie było jak ze szczęściem początkującej Desert :P
Ja tam nic do nowych nie mam, wydrukuje się kolejność układów i będzie - bo tylko tyle tam trzeba wiedzieć. By potem nie było że podpowiadający ma łatwiej
O kurcze, a co jeśli redakcja tym razem zrezygnuje z geosearchingu na rzecz konkursu Salsy ? :shock:
O widzisz to ja tych nieprzyjętych do grona pokerzystów zapraszam na maty (zawsze sobie powtarzam - “w tym roku odpuszczam maty” - i widzicie co z tego wychodzi :mrgreen: )
Tu nie o strach chodzi Tylko o czas. Jak masz rotację graczy przy stole i każdemu musisz tłumaczyć zasady to jest to czasochłonne i rozgrywka nie jest już taka interesująca.
Ja mam, ale się już troszki zdezaktualizowały (czytaj posklejały).
Kurcze… a ja tyle razy byłem na zlotach, a na matach tylko raz (w Rynie!) chyba czas to zmienić w tym roku
Mi też udało się załapać tylko raz, w konkurencji z Dimatheusem, aż w końcu dostałem własną
Pozwolisz McDracullo,że się przyłączę?
Jak ten czas powoli leci… Jeszcze całe dwa tygodnie…
Gdybym miał własną to miałbym na czym poćwiczyć. Redakcja nie przewiduje wypożyczenia mat przed zlotem?
A dostane fory?
Całe życie mam Ci dawać fory w tańcu? nie ma!
Hej,
Ja w domu mam dwie. Czasami skaczemy sobie z żoną, lub jak goście chcą trochę ruchu na imprezie. Generalnie świetna sprawa.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Przydałaby się w domu taka mata…
Dzięki swojej wspiąłem się na nowy poziom lenistwa - mam ją od 2 lat i jeszcze nie rozpakowałem Chyba że ktoś z domowników to zrobił bez mojej wiedzy
Zawsze można poćwiczyć na wersji “analogowej” http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,title,Poznaniacy-chca-przypomniec-jak-sie-skacze-w-gume-i-gra-w-kapsle,wid,17453221,wiadomosc.html?
O to chyba o mnie - bo w pokera grać nie umiem
kanasta, tysiąc, makao - wszystkie te nazwy nie są mi obce i kiedyś grywałam, ale to jakieś zamierzchłe czasy … może pora odświeżyć pamięć :)?
z każdą chwilą jest już coraz bliżej … Zleci