HotZlot 2015 - wątek ogólny

Gra, w której może nie uda mi się zająć zaszczytnego ostatniego miejsca! Jestem za :slight_smile:

Co prawda ja grywałem tylko w pokera / kanastę / remika, ale jak dacie znać dzień wcześniej to przeczytam zasady :stuck_out_tongue:

PS, jak grasz bardziej zachowawczo to pograsz dłużej, poker nie taki straszny :wink:

cieszę się, że z każdą chwilą znam coraz więcej tutejszych historii, co niewątpliwie pomoże mi się trochę odnaleźć :slight_smile:

postaram się nie przyjmować postawy szarej, cichej myszki i jakoś to na pewno będzie.

Dzięki za miłe słowa - normalnie nie mogę się doczekać, żeby Was poznać :slight_smile:

a salsa… nie omieszkam sprawdzić :smiley:

Bo jest potem problem jak co 15 minut przychodzi nowa osoba która by chciała się dołączyć i nie zna zasad… :wink:

Ej… podzielimy się nim jakoś :P 

Oczywiście jeśli będzie okazja do tańcowania :P 

No patrz Ziggi jaki jesteś rozchwytywany :stuck_out_tongue:

Wacek to ja tylko  w “Wojnę”.

Liczę na szybki kurs na matach jeśli będą :stuck_out_tongue: Bo ostatnio już leciutko zaczęłam łapać :slight_smile:

Boicie się nowych uczyć, żeby nie było jak ze szczęściem początkującej Desert :P 

Ja tam nic do nowych nie mam, wydrukuje się kolejność układów i będzie - bo tylko tyle tam trzeba wiedzieć. By potem nie było że podpowiadający ma łatwiej :wink:

O kurcze, a co jeśli redakcja tym razem zrezygnuje z geosearchingu na rzecz konkursu Salsy ?  :shock:

O widzisz to ja tych nieprzyjętych do grona pokerzystów zapraszam na maty :slight_smile: (zawsze sobie powtarzam - “w tym roku odpuszczam maty” - i widzicie co z tego wychodzi  :mrgreen:  )

Tu nie o strach chodzi :stuck_out_tongue: Tylko o czas. Jak masz rotację graczy przy stole i każdemu musisz tłumaczyć zasady to jest to czasochłonne i rozgrywka nie jest już taka interesująca.

Ja  mam, ale  się już troszki zdezaktualizowały (czytaj posklejały). :wink:

Kurcze… a ja tyle razy byłem na zlotach, a na matach tylko raz (w Rynie!) chyba czas to zmienić w tym roku :stuck_out_tongue:

Mi też udało się załapać tylko raz, w konkurencji z Dimatheusem, aż w końcu dostałem własną :slight_smile:

Pozwolisz McDracullo,że się przyłączę? :stuck_out_tongue:

Jak ten czas powoli leci… Jeszcze całe dwa tygodnie…

Gdybym miał własną to miałbym na czym poćwiczyć. Redakcja nie przewiduje wypożyczenia mat przed zlotem? :smiley:

A dostane fory?

Całe życie mam Ci dawać fory w tańcu? :stuck_out_tongue: :smiley: nie ma! :stuck_out_tongue:

Hej,

Ja w domu mam dwie. Czasami skaczemy sobie z żoną, lub jak goście chcą trochę ruchu na imprezie. :stuck_out_tongue: Generalnie świetna sprawa.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Przydałaby się w domu taka mata… :slight_smile:

Dzięki swojej wspiąłem się na nowy poziom lenistwa - mam ją od 2 lat i jeszcze nie rozpakowałem :smiley: Chyba że ktoś z domowników to zrobił bez mojej wiedzy :slight_smile:

Zawsze można poćwiczyć na wersji “analogowej” :wink: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,title,Poznaniacy-chca-przypomniec-jak-sie-skacze-w-gume-i-gra-w-kapsle,wid,17453221,wiadomosc.html?

O to chyba o mnie - bo w pokera grać nie umiem :slight_smile:

kanasta, tysiąc, makao - wszystkie te nazwy nie są mi obce i kiedyś grywałam, ale to jakieś zamierzchłe czasy … może pora odświeżyć pamięć :)?

z każdą chwilą jest już coraz bliżej … Zleci :wink: