Latarek GG ci u nas dostatek.
Wystarczą tylko dobre kontakty z Lożą Szyderców
Latarek GG ci u nas dostatek.
Wystarczą tylko dobre kontakty z Lożą Szyderców
A tablety jeszcze macie?
no dobra to konkrety - z kim tu się “warto” bliżej zaprzyjaźnić :)? ( odp przyjmę również w wiadomościach PW, gdyby ktoś tak publicznie nie chciał się wypowiadać:) )
Z wszystkimi
Hej,
Oj, to były piękne chwile.
Ta, z czego jeden przyjedzie dopiero w niedzielę. Ale przyjedzie.
Jeszcze o jednym Cold Zlocie wypadałoby wspomnieć.
Jak najbardziej!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Salsy nie potrafię ale… coś tam “umim”
Chyba że on ma dwa oblicza, wtedy załatwia temat dwóch tancerzy jednocześnie A jesli ma ich więcej, to można śmiało powiedzieć, że na Zlocie będzie “Pisiont twarzy Dimatheusa”
uu to intensywnie trzeba działać
pierwsze nieśmiałe talenty taneczne widzę, że się ujawniają …
Hej,
No nie do końca takie nieśmiałe.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja mogę tańczyć Całą noc Z przerwami na piwo i pokera
cieszy mnie to - szkoda, że dotrzesz dopiero w niedzielę … i to już wytańcowany po weselisku.
i takie deklaracje mi się podobają
Pamiętam jak je wypatrzyłem, też ich wcześniej nie widziałem na żywo.
Z nimi trzeba uważać, bo na latarkę też dałem się nabrać, nawet Krogulca wypytywałem czy coś wie na jej temat. Nie wiedział. Potem oboje się dowiedzieliśmy i tak powstała loża.
Hej,
No i ujawnił się drugi z tancerzy.
Lepszy rydz niż nic.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Loża powstała rok wcześniej
I tak powstają mity
Radek68 w mig wypełniaj swoje braki, a z pomocą bieży Shaki:
http://www.dobreprogramy.pl/Shaki81/Blogger-od-kuchni-wywiad-z-Loza-Szydercow,45779.html
BTW “nawet nie czuję, kiedy rymuję”
Po paru złocistych salse tańczę wyborowo.
Margotko z całą pewnością będziesz zachwycona, tylko nie bój się podchodzić do ludzi i zgadywać. Nikt Ci krzywdy nie zrobi, wszyscy się pilnują, żeby głupot nie zrobić. W końcu każdy ma wrócić w jednym kawałku.
Bardzo miło, że się udzielasz tutaj na forum w dodatku widać, że jesteś sympatyczną dziewczyną. Dlatego z całą pewnością odnajdziesz się w tym towarzystwie.
A HotZlot uzależnia i nie trzeba wcale pytać o to lekarza czy farmaceuty
Do zobaczenia
Ty Ziggi grasz w pokera i pijesz piwo. Nie ma tańczenia,bo graczy będzie za mało.
Gracze się znajdą jak będzie widoczne miejsce, a nie się gdzieś chowacie i potem nikt nie wie
Przecież my zawsze na widoku…
W “tysiąca” to może i bym zagrał