HotZlot 2015 - wątek ogólny

Latarek GG ci u nas dostatek.

Wystarczą tylko dobre kontakty z Lożą Szyderców :wink:

A tablety jeszcze macie? :wink:

no dobra to konkrety - z kim tu się “warto” bliżej zaprzyjaźnić :)? ( odp przyjmę również w wiadomościach PW, gdyby ktoś tak publicznie nie chciał się wypowiadać:) )

Z wszystkimi :stuck_out_tongue:

Hej,

Oj, to były piękne chwile. :slight_smile:

Ta, z czego jeden przyjedzie dopiero w niedzielę. :frowning: Ale przyjedzie. :smiley:

Jeszcze o jednym Cold Zlocie wypadałoby wspomnieć. :slight_smile:

Jak najbardziej!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Salsy nie potrafię ale… coś tam “umim” :wink:

Chyba że on ma dwa oblicza, wtedy załatwia temat dwóch tancerzy jednocześnie :slight_smile: A jesli ma ich więcej, to można śmiało powiedzieć, że na Zlocie będzie “Pisiont twarzy Dimatheusa” :wink:

uu to intensywnie trzeba działać :slight_smile:

pierwsze nieśmiałe talenty taneczne widzę, że się ujawniają …

Hej,

No nie do końca takie nieśmiałe. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja mogę tańczyć :smiley: Całą noc :smiley: Z przerwami na piwo i pokera :smiley:

cieszy mnie to - szkoda, że dotrzesz dopiero w niedzielę … i to już wytańcowany po weselisku.

i takie deklaracje mi się podobają :slight_smile:

Pamiętam jak je wypatrzyłem, też ich wcześniej nie widziałem na żywo.

Z nimi trzeba uważać, bo na latarkę też dałem się nabrać, nawet Krogulca wypytywałem czy coś wie na jej temat. Nie wiedział. Potem oboje się dowiedzieliśmy i tak powstała loża. :slight_smile:

Hej,

No i ujawnił się drugi z tancerzy. :smiley:

Lepszy rydz niż nic. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Loża powstała rok wcześniej :stuck_out_tongue:

I tak powstają mity :stuck_out_tongue:

Radek68  w mig wypełniaj swoje braki, a z pomocą bieży  Shaki:

http://www.dobreprogramy.pl/Shaki81/Blogger-od-kuchni-wywiad-z-Loza-Szydercow,45779.html

BTW “nawet nie czuję, kiedy rymuję” :stuck_out_tongue:

Po paru złocistych salse tańczę wyborowo. :wink:

Margotko z całą pewnością będziesz zachwycona, tylko nie bój się podchodzić do ludzi i zgadywać. Nikt Ci krzywdy nie zrobi, wszyscy się pilnują, żeby głupot nie zrobić. W końcu każdy ma wrócić w jednym kawałku.

Bardzo miło, że się udzielasz tutaj na forum w dodatku widać, że jesteś sympatyczną dziewczyną. Dlatego z całą pewnością odnajdziesz się w tym towarzystwie.

A HotZlot uzależnia i nie trzeba wcale pytać o to lekarza czy farmaceuty :wink:

Do zobaczenia :wink:

Ty Ziggi grasz w pokera i pijesz piwo. Nie ma tańczenia,bo graczy będzie za mało. :stuck_out_tongue:

Gracze się znajdą jak będzie widoczne miejsce, a nie się gdzieś chowacie i potem nikt nie wie :stuck_out_tongue:

Przecież my zawsze na widoku… :stuck_out_tongue:

W “tysiąca” to może i bym zagrał :smiley: