Ty tak co chwilę z tym piwem robisz smaka, mam Ci kuriera podesłać?
Ty tak co chwilę z tym piwem robisz smaka, mam Ci kuriera podesłać?
e tam kuriera, za 2tyg zlot
Gdzieś czytałem, że chyba szanownego Jegomościa nie będzie w tym roku, a szkoda.
Po jedno się nie opłaca, a więcej byś nie dostał, bo na próbę zrobiłem tylko 10l, a że próba wyszła bardzo dobra (poczekaj, kolejnego łyka wezmę), to już prawie końcówka została Ale jak zrobi się witbier, który niedługo trafi do butelek, to zapraszam.
Potwierdzam, w tym roku nie będzie mnie z Wami.
Ehh, będę musiał kiedyś zasięgnąć rady, bo też się przymierzam do “warzenia”
Areh nie znęcaj się nad ludźmi
w rzeczy samej jam też się przymierzam
Od samego przymierzania piwo się nie zrobi. Ale jak dla mnie koniec w tym temacie tutaj, bo OT się robi.
Wasze zdrowie.
Areh piwo wygląda smakowicie, ale jakie ma dobre tło… pyszną czekoladę
Do czego to doszło. Namawiam… syna, aby zarejestrował się na Zlot. W końcu od 17 czerwca ruszyła otwarta rejestracja, a on właśnie 17 czerwca skończył 18 lat. :shock:
McDracullo, desert13 - pamiętacie, jak podczas powrotu z ubiegłorocznego Zlotu zapraszaliście go na następny?
Dezintegracja z ojcem na HZ - bezcenne :lol:
Drugie pokolenie HZ nam się zaczyna
Grałem, mam też podobne: Alias Party, dobre na zapoznanie się towarzystwa i dla dużej drużyny
poczytałam recenzje i wygląda na to, że to też źródło mega śmiechu :) fajna opcja na prezent dla kogoś
Plusy są takie że jest dobre na integracji nieznających się osób i może w to grać kilkanaście osób, graliśmy w 16 i było zabawnie
Zastanawiam się czy przywieźć ale może nie być czasu na wszystko
Dla fanów piekarnika i jego użycia w IT.
Przywiozę GTX460, którego oddam za darmo, jeśli ktoś chciałby go upiec
Pamiętamy. A Ty już wiesz czy zostajesz na rozszerzonym?
Fajnie, że HZ będzie w tym samym ośrodku, co w ubiegłym roku…miejsce jest genialne i potrafi oczarować. Tym, którzy mają możliwość moge polecić nieco bardziej “hardkorowy” dojazd lokalną drogą od Złotego Stoku do Lądka Zdroju…spore wrażenia wkalkulowane w podróż
Z powodów osobistych nie będzie mnie na zlocie, więc wszystkim, którzy już wiedzą, że jadą i tym którzy jeszcze nie nie wiedzą życzę udanego pobytu…atrakcji, spotkań z ludźmi i ciekawych rozmów
Prawdopodobnie dziś się dowiem, czy będę mógł, choć jak na razie wszystko wskazuje na to że jednak nie. I jeśli tak właśnie będzie, to będę się pisał na powrót z Wami. Z resztą w tym przypadku to pewnie i na podróż tam.
Pazurki mogę chętnie położyć :>