HotZlot 2015 - wątek ogólny

Ty tak co chwilę z tym piwem robisz smaka, mam Ci kuriera podesłać? :stuck_out_tongue_winking_eye:

e tam kuriera, za 2tyg zlot :wink:

Gdzieś czytałem, że chyba szanownego Jegomościa nie będzie w tym roku, a szkoda.

Po jedno się nie opłaca, a więcej byś nie dostał, bo na próbę zrobiłem tylko 10l, a że próba wyszła bardzo dobra (poczekaj, kolejnego łyka wezmę), to już prawie końcówka została :smiley: Ale jak zrobi się witbier, który niedługo trafi do butelek, to zapraszam.

Potwierdzam, w tym roku nie będzie mnie z Wami.

Ehh, będę musiał kiedyś zasięgnąć rady, bo też się przymierzam do “warzenia” :slight_smile:

Areh nie znęcaj się nad ludźmi :stuck_out_tongue:

w rzeczy samej jam też się przymierzam :wink:

Od samego przymierzania piwo się nie zrobi. Ale jak dla mnie koniec w tym temacie tutaj, bo OT się robi.

Wasze zdrowie.

post-5821-0-38715800-1434659273_thumb.jp

Areh piwo wygląda smakowicie, ale jakie ma dobre tło… pyszną czekoladę :slight_smile:

Do czego to doszło. Namawiam… syna, aby zarejestrował się na Zlot. W końcu od 17 czerwca ruszyła otwarta rejestracja, a on właśnie 17 czerwca skończył 18 lat. :shock: 

McDracullo, desert13 - pamiętacie, jak podczas powrotu z ubiegłorocznego Zlotu zapraszaliście go na następny? :wink:

Dezintegracja z ojcem na HZ - bezcenne :lol:

Drugie pokolenie HZ nam się zaczyna :wink:

Grałem, mam też podobne: Alias Party, dobre na zapoznanie się towarzystwa i dla dużej drużyny :slight_smile:

poczytałam recenzje i wygląda na to, że to też źródło mega śmiechu :) fajna opcja na prezent dla kogoś :wink:

Plusy są takie że jest dobre na integracji nieznających się osób i może w to grać kilkanaście osób, graliśmy w 16 i było zabawnie :wink:

Zastanawiam się czy przywieźć ale może nie być czasu na wszystko :smiley:

Dla fanów piekarnika i jego użycia w IT.

Przywiozę GTX460, którego oddam za darmo, jeśli ktoś chciałby go upiec :smiley:

Pamiętamy. A Ty już wiesz czy zostajesz na rozszerzonym?

Fajnie, że HZ będzie w tym samym ośrodku, co w ubiegłym roku…miejsce jest genialne i potrafi oczarować. Tym, którzy mają możliwość moge polecić nieco bardziej “hardkorowy” dojazd lokalną drogą od Złotego Stoku do Lądka Zdroju…spore wrażenia wkalkulowane w podróż :slight_smile:

Z powodów osobistych nie będzie mnie na zlocie, więc wszystkim, którzy już wiedzą, że jadą i tym którzy jeszcze nie nie wiedzą życzę udanego pobytu…atrakcji, spotkań z ludźmi i ciekawych rozmów :slight_smile:

Prawdopodobnie dziś się dowiem, czy będę mógł, choć jak na razie wszystko wskazuje na to że jednak nie. I jeśli tak właśnie będzie, to będę się pisał na powrót z Wami. Z resztą w tym przypadku to pewnie i na podróż tam.

Pazurki mogę chętnie położyć :>