HotZlot 2015 - wątek ogólny

O ile mnie pamięć nie myli, to tę trasę mieliśmy okazję pokonać jadąc pierwszy raz na zlot do Trzebieszowic. I to czym ! Autobusem !

Zigguard, weź Party Alias :slight_smile: mega gra :slight_smile:

Uwielbiam pieczoną elektronikę! :mrgreen:

+1 Rewelacyjna droga!

Co do tej drogi, autobus ma dobre zawieszenie, niby gorze.j jest wyminąć tira, ale za to nie czujesz każdeo wyboju

Nigdy więcej.Wystarczy raz.Okropne dziury.Bałem się o zawieszenie.

Niektórzy jeszcze mnie tam wyprzedzali… :wink:

Racja. Trasa choć malownicza, to z tragiczną nawierzchnią. Nie polecam jechać nią w samotności, bo skłania do robienia zdjęć, a prowadzenie auta tą drogą jedną ręką i robienie zdjęć drugą nie jest zbyt rozsądne, o czym miałem okazję przekonać się.

Weź, weź na niedzielne ognisko :slight_smile:

Hej,

No i właśnie się zastanawiam, czy jechać tamtędy, czy jednak do Kłodzka i od drugiej strony do Trzebieszowic. W sumie na moto może całkiem fajnie się tak jechać. :smiley: Byle tylko pogoda była i zbyt mocno nie padało… :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

E tam - przesadzacie - mój ulubiony kawałek. U mnie w okolicy jest kilka takich serpentyn. Sama przyjemność - co roku tamtędy jeżdżę :slight_smile: A asfalt chyba ostatnio nie był taki zły, coś chyba było połatane.

jadąc na Kłodzko też widoki są bardzo fajne a droga ma jednak jakiś standard przynajmniej…

Google w tym roku sugeruje jadącym między innymi z Częstochowy kierować się na zamek jadąc przez ten kawałek Czech, ale jakoś mnie to nie przekonuje ;p

spieszyłem się :wink:

A później skutki są takie - https://plus.google.com/u/0/+KrzysztofKowalkowskiShaki81/posts/QJpHFuuyYxx?pid=6149904696713185698&oid=117331022873396028999

Przecież dobrze wiesz, że GBM przyjmie wszystko, co jest jakąkolwiek częścią komputerową :smiley:

Można w ten sposób umiędzynarodowić HotZlot :slight_smile:

Fakt, Czeszki to piękne kobiety :smiley:

Prawda, a no prawda :smiley:

Tyś chyba pięknej kobiety nie widział :stuck_out_tongue:

W zeszłym roku zostało to uczynione (pomyliliśmy drogę) :wink:

A kiedy jest ten zlot i do kiedy są zapisy?

Do wczoraj ??

Acha. No trudno, może następnym razem :slight_smile: