HotZlot 2015 - wątek ogólny

A próbowałeś się rejestrować na HotZlot.pl ??

w/g newsa z DP do 21:

Słuchaj Pangrysa popij zimną wodą :stuck_out_tongue:

Znasz piękniejsze od Polek, Czeszek/Słowaczek i Rosjanek? :stuck_out_tongue:

Pewnie buja się w Niemkach :stuck_out_tongue:

Nie porównuj Polek do czeskich knedliczków :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue:

Świadom praw i obowiązków wynikających z tego porównania, czynię to z pełną odpowiedzialnością :smiley:

Luty 2014, piękna instruktorka snowboardu w Harrachov…  :wub:

A jak ta droga wygląda?Warto nią jechać?

Nie wiem czy w tą konkretnie zabłądziliśmy, ale jechaliśmy przez wiochy, masa zakrętów ale  i ruch praktycznie zerowy.

Ale za to drogi lepsze :slight_smile:

Nie wiadomo jak wygląda droga po polskiej stronie za dawnym,turystycznym przejściem granicznym. 

droga przez Czechy jest na StreetView :slight_smile:

Kiedyś też jechaliśmy, bo pamiętam, że chcieliśmy tam koleżankę Strzałeczkę zostawić :stuck_out_tongue: Droga była dobra z tego co kojarzę. W ogóle, Wy chyba złych dróg nie widzieliście :stuck_out_tongue_winking_eye:

gowain ty jakąś terenówką jeździsz ? :stuck_out_tongue:

Nie, wręcz przeciwnie - ciągle moja wspaniała Skoda Fabia :stuck_out_tongue: Ale kilka lat temu jeździłem co 2-3 tygodnie przez 2 lata z B-B do Lublina i z powrotem. Co chwilę zmieniałem trasę, bo każda jedna była kiepska. No i tak kilka “szutrowych” odcinków zaliczyłem :slight_smile:

Skoda rulezz, bo to Czeszka :smiley:

Siatkówka będzie :wink:

Dobrze, może Redakcja w końcu wygra jakiegoś seta :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

drobok - "melduję’ :), że dzięki Twym cennym wskazówkom pierwsze partie pokera za mną :stuck_out_tongue: ale na żywo debiut dopiero na zlocie :slight_smile: