Hej,
Tak czytam i czytam, i normalnie jakoś staro się poczułem po tych wymiankach zlotów… No cóż - od Rynu pojawiam się na zlotach, ale jakoś szczególnie jak dziadek się nie czuję.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Tak czytam i czytam, i normalnie jakoś staro się poczułem po tych wymiankach zlotów… No cóż - od Rynu pojawiam się na zlotach, ale jakoś szczególnie jak dziadek się nie czuję.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Trza się łączyć a nie dzielić
Słyszałem że już co niektórzy wysyłali maile z taką prośbą do redakcji
Za to brakło samego piwa
Leszek musiał ratować sytuacje
Co ci po naczyniach, skoro nie ma czego do nich nalać
Ja od Jastrzębiej Góry
Dziewczyny i Chłopaki - latka lecą a HotZlot trwa. Tylko się cieszyć
Ja od Szklarskiej Poręby - Szach-Mat
Czyli wychodzi, że mieliśmy pierwszy raz razem
Czy dziadki to nie wiem, ale zdecydowanie beton.
Fakt, spora gromada pochodzi z Charlotty - dzisiaj to już beton…
A samą Charlottę pamiętam bardzo dobrze. Jak na młodziaka (bo wtedy ledwo co ukończyłem 18 lat) to bardzo dobrze wspominam integrację i świetne znajomości w trakcie niej zawarte, które trwają po dziś dzień :piwo:
W sumie alkoholu piję bardzo mało, więc mogłem nawet o tym nie wiedzieć
Wiem że to marzenie ściętej głowy, ale fajnie byłoby, gdyby na Zlocie trafiło się coś z browarów rzemieślniczych
W Szklarskiej nie było soli do smalcu!
Trochę się poudzielasz i za rok miejsce gwarantowane
Nie wiedziałem, że mamy ten sam staż Który to już będzie zlot? 8? I czy w jastrzębiej był już Hot (chyba dopiero od następnego prawda?)
Hej,
Zgadza się - dopiero od Rynu Zloty to Hot Zloty.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No wiesz my już dziadki, lub jak kto woli beton to możemy mieć problem z pamięcią
Hej,
Jak się jest betonem, to zupełnie naturalne.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja mam takie pytanie natury wyjazdowej - ile ten autokar jedzie do Wrocławia? Wyrobimy się na 14 na pociąg czy raczej nie ma na to szans?
McDracullo nie jedziesz samochodem? :)
No nie A w tym roku chciałbym wrócić do domu normalnie a nie jak 3 lata temu (albo 2 lata temu, nie pamiętam ). Nie zapomne miny Pani w okienku:
Ja: Poproszę bilet na 2 klasę.
K: Ale dokąd?
Ja: Jak najbliżej morza.
K: Do Gdańska właśnie odjechał
Ja: U… szkoda.
K: Ale zaraz odjeżdża do Poznania
Ja: No dobrze niech będzie.
K: ■■■?