HotZlot 2015 - wątek ogólny

Jakoś mi trudno Ufolca, lex_iuris czy oprycha zaliczyć do “świeżej krwi” :stuck_out_tongue:

Brak na liście Olmeci i Michalk … :frowning:

I tacy muszą być :slight_smile:

Faktycznie sporo nowych nicków się pojawiło na liście :slight_smile:

To Loża nie w komplecie :frowning:

Pangryś dyć pisałem że większość, zagórskikid też znany ze zlotów, Kotek  też chyba jakiś był ale nie wiadomo czy to ten  z pauzą  ;)

Wypraszam sobie :slight_smile: Ja czuje się bardzo świeży :stuck_out_tongue:

Ale za to obiad był iście królewski

Na jednym talerzu

1. Ziemniaczki

2. Fasolka

3. Mięsko

i

1. Tort (lub ciasto tortopodobne)

Czy jakaś ekipa szykuje się na piwo i nocleg we Wrocławiu dzień wcześniej? :slight_smile:

No panie i panowie… To będzie dopiero mój trzeci HotZlot, więc też jestem jeszcze świeżak :smiley:

msnet tak jak i mój :slight_smile: ciekawe ile jeszcze osób zaczęło od Kliczkowa?

Też bym się chętnie dowiedział :slight_smile:

Czyli ekipa która zaczynała od Doliny Charlotty to już stare dziadki?

Ciekawe co mają powiedzieć ci którzy zaczynali na samym początku.

Było nie było wtedy rodziły się legendy :slight_smile:

No trudno…tym razem się nie udało. Może za rok :stuck_out_tongue:

Ciekawe pod iloma z tych nicków ukrywa się Over :stuck_out_tongue_winking_eye:

no właśnie ja też podpisuje się, że brakuje michalk - nic nie da się z tym zrobić :P?

Nagle wszyscy chcą być świeżakami :)?> Proszę Was to trudna “rola”…

Np. że po pierwszym Zlocie miałem anginę, bo tamtej jesieni w Szklarskiej Porębie było mi cieplej mentalnie, niż fizycznie :smiley:

Teraz sam jestem “dziadkiem”, więc cóż mógłbym powiedzieć kolejnym pokoleniom Zlotowiczów, jak nie “jedźcie i bawcie się z tego wszyscy” :wink:

Hej,

Takie pytanie organizacyjne. Zgłaszamy w tym roku pereferencje z kim chcemy być w pokoju? Ilu osobowe są pokoje?

Gratuluję wszystkim wylosowanym :slight_smile:

Co nie zmienia faktu,iz w Szklarskiej pogoda była ogólnie lux…noce były zimne… :slight_smile:

Za mailem potwierdzającym wpłatę:

Ooo, widzę weteran :smiley:

Jedno jest pewne - po Szklarskiej już nigdy nie zabrakło naczyń do piwa :smiley: