HotZlot 2015 - wątek ogólny

Czasem są też, lub nie ma, fazy :hahaha:

To była masakra :smiley:

Czy to moja wina że po  szkole średniej z wykształcenia jestem elektrykiem?

:stuck_out_tongue:

A ktoś CI kazał się pchać na elektryka? A faza była cały czas, niekoniecznie w gniazdku :wink:

Dlatego na dalszą drogę kształcenia se zmieniłem :wink:

Przez czystą kurtuazję, zaprzeczyć nie mogę :stuck_out_tongue:

Bez fazy nie da się w takich upalnych dniach spacerować na zlocie po salach itp.  :mrgreen:

Eh, byłem pewien, że dałem obserwację tematu, ale na maila nic nie przychodziło, dziś wchodzę i 40 stron do nadrobienia :slight_smile:

Chyba ktoś tu ostro na rekord leci :slight_smile:

DP wiedzą jakie dobrać reklamy do wątku o HZ:

To do pełni Twojej kariery pozostało tylko zostać prezydentem :wink:

Za wysokie wykształcenie.

Nie musi się do wszystkiego przyznawać :smiley:

Może zataić,że jest tak wysoko szkolony.

I zapuścić wąsa… albo wonsa :slight_smile:

Przeglądam forum w tapatalk i nawet bym nie pomyślał że na forum mogą być reklamy ;_;

Powrót autokaru planowany jest o 11:15, godzina ta jest dostosowana do pociągów i autobusów powrotnych podanych w sekcji Dojazd. W Agendzie był błąd (to już poprawione).

Nie ukrywam, że mamy pewien problem z zamknięciem listy partnerów w tym roku, ale mam nadzieję, że lada moment lista się pojawi. Na tę chwilę mogę zdradzić, że głównym partnerem będzie FIBARO, które najbardziej nas wsparło w tym roku i z czego cieszymy się podwójnie bo naszym pomysłem na tegoroczny HotZlot było zaprezentowanie polskich firm. Niestety odzew u innych polskich podmiotów jest poniżej oczekiwań…

Jeżeli wysyłałeś na adres @hotzlot .com to mogły nie dotrzeć :stuck_out_tongue: A tak na poważnie to na każdy taki mail odpowiadamy, sprawdzę może było jakieś przeoczenie.

Ale zagranicznych partnerów jest tyle że pchają się drzwiami i oknami i przez to nie można zamknąć listy? :P 

jakoś mnie nie zaskoczyło podejście polskich firm… dużo jeszcze potrzebują by zrozumieć jak można zaistnieć raz a konkretnie :slight_smile:

co roku na kartce z rozpiską jest kod QR do zeskanowania, jak się domyślam dodaje on do kalendarza rozpiskę sesji etc… tylko czym pobrany plik otworzyć na Androidzie?  standardowy kalendarz zarówno na htc, jak i na xperii nie dał rady ani rok temu, ani dwa lata temu

Jeśli dobrze pamiętam, to ostatnio importowałem taki plik do kalendarza Google na stronie i później synchronizowałem kalendarz w telefonie.

Oj tam, pomylić się nie można? :stuck_out_tongue:

Wczoraj dostałem odpowiednie powiadomienia (wysłałem oczywiście na @hotzlot.pl :smiley: ).

a to coś kojarzę… może jednak jest jakieś wygodniejsze rozwiązanie :D  z jakąś apk ten plik musi być przecież zgodny :smiley:

Jeśli chodzi o Hotkalendarz, to pod Windows Phone używałem apki, która mi ładnie wszystko importowała do kalendarza systemowego, tyle, że każde wydarzenie oddzielnie. Musiałem też powyłączać powiadomienia, żeby co chwilę się telefon nie darł, że mam gdzieś iść :smiley: