HotZlot 2015 - wątek ogólny

Który to? :wink: Zaraz go wywalimy z listy, albo zbanujemy (jeżeli nie załapał się w tym roku) :stuck_out_tongue:

Obstawiam że ten odmieniec jest już dawna za burtą :wink:

… w pozycji pionowej, przyodziany w betonowe buty, jak nakazuje stara szkoła :wink:

Hej,

Oj, nie byłbym tego taki pewny. Ale w integracji może gdzieś nad ranem łatwiej będzie wyjawić jego personalia. :stuck_out_tongue:

Wiesz, takie wyzwanie. Być w dwóch miejscach jednocześnie. Prawie jak Mandy Moore w “Szkole Uczuć”.

To chyba przyszła bratowa mnie nie lubi… :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Czyżby to był ktoś kto nie jeździ z zaproszenia/losowania, ale bardziej, że tak powiem, z urzędu?

Nie chcę ujawniać"personaliów" mego ulubieńca. :stuck_out_tongue: nie wiem też,czy jego dość młoda osoba pamięta owo zdarzenie. :smiley: właściwie na jego miejscu też wolałabym nie pamiętać… :wink:

Ulżyj sobie, ujawnij winowajcę :wink: Swoją drogą ci “rycerze” też to widzieli więc prędzej czy później wyjdzie szydło z worka :wink:

Uprzejmie proszę owych rycerzy, o ujawnienie ksywki delikwenta na PW :slight_smile:

e tam pw, swoją drogą. Jak ktoś się wykruszy po przeczytaniu tematu to będziemy wiedzieli kto :wink:

Ale po co drążyć :wink: kolegą po prostu pod wpływem ciut większej ilości alkoholu poleciał tekstem bardzo nie na miejscu, sytuacja została opanowana i nie ma potrzeby dalej deliberowac nad tematem :wink: Myślę że zorientowani w temacie przyznają mi rację :wink:

Nam nie dane ujawniać personaliów. Ale faktycznie po co drążyć temat dalej. Gdyby Oli zależało na tym aby X był sławny, to już dawno PR by o to zadbał :wink:

Chłopaczek nie zasługuje na sławę. :slight_smile:

tak was czytam i normalnie mam przed oczami ten obrazek :smiley:

68206_rycerskosc-w-internecie-nie-poplac

Widocznie ciężkie jest życie dzielnego rycerza, a ocalone niewdzięczne :hahaha:

Nie musisz nam ujawniać ale napisz do Krogulca. Jeśli ma zapro na HZ, to Krogulec mu je anuluje i pojedzie ktoś kto bardziej na to zasługuje. :slight_smile:

(Pan) Leszek (nie mogłam się powstrzymać!) wie o sprawie. :stuck_out_tongue: :smiley:

Miło mi będzie znów zobaczyć znajome twarze / nieznajome również :slight_smile: /…zapewne większość wreszcie zmężniała…a co niektórzy może nawet już golić się zaczęli… a075.gif

Hej,

No coś w tym jest. :slight_smile:

Tak chyba będzie najlepiej.

I to zamyka temat :slight_smile:

Mój Vectrolot zaniemógł i nikogo nie dam rady zabrać na HZ. :frowning:

Ty sam jednak będziesz, mam nadzieję?