Który to? Zaraz go wywalimy z listy, albo zbanujemy (jeżeli nie załapał się w tym roku)
Który to? Zaraz go wywalimy z listy, albo zbanujemy (jeżeli nie załapał się w tym roku)
Obstawiam że ten odmieniec jest już dawna za burtą
… w pozycji pionowej, przyodziany w betonowe buty, jak nakazuje stara szkoła
Hej,
Oj, nie byłbym tego taki pewny. Ale w integracji może gdzieś nad ranem łatwiej będzie wyjawić jego personalia.
Wiesz, takie wyzwanie. Być w dwóch miejscach jednocześnie. Prawie jak Mandy Moore w “Szkole Uczuć”.
To chyba przyszła bratowa mnie nie lubi…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Czyżby to był ktoś kto nie jeździ z zaproszenia/losowania, ale bardziej, że tak powiem, z urzędu?
Nie chcę ujawniać"personaliów" mego ulubieńca. nie wiem też,czy jego dość młoda osoba pamięta owo zdarzenie. właściwie na jego miejscu też wolałabym nie pamiętać…
Ulżyj sobie, ujawnij winowajcę Swoją drogą ci “rycerze” też to widzieli więc prędzej czy później wyjdzie szydło z worka
Uprzejmie proszę owych rycerzy, o ujawnienie ksywki delikwenta na PW
e tam pw, swoją drogą. Jak ktoś się wykruszy po przeczytaniu tematu to będziemy wiedzieli kto
Ale po co drążyć kolegą po prostu pod wpływem ciut większej ilości alkoholu poleciał tekstem bardzo nie na miejscu, sytuacja została opanowana i nie ma potrzeby dalej deliberowac nad tematem Myślę że zorientowani w temacie przyznają mi rację
Nam nie dane ujawniać personaliów. Ale faktycznie po co drążyć temat dalej. Gdyby Oli zależało na tym aby X był sławny, to już dawno PR by o to zadbał
Chłopaczek nie zasługuje na sławę.
tak was czytam i normalnie mam przed oczami ten obrazek
Widocznie ciężkie jest życie dzielnego rycerza, a ocalone niewdzięczne :hahaha:
Nie musisz nam ujawniać ale napisz do Krogulca. Jeśli ma zapro na HZ, to Krogulec mu je anuluje i pojedzie ktoś kto bardziej na to zasługuje.
(Pan) Leszek (nie mogłam się powstrzymać!) wie o sprawie.
Miło mi będzie znów zobaczyć znajome twarze / nieznajome również /…zapewne większość wreszcie zmężniała…a co niektórzy może nawet już golić się zaczęli…
Hej,
No coś w tym jest.
Tak chyba będzie najlepiej.
I to zamyka temat
Mój Vectrolot zaniemógł i nikogo nie dam rady zabrać na HZ.
Ty sam jednak będziesz, mam nadzieję?